Olet täällä

AVOIMET TYÖPAIKAT

Tältä sivulta löydät avoimena olevat työpaikat sekä mahdolliset harjoittelupaikat.

Haemme vastaavaa Toiminnan avulla työelämään -toimintaan

Näytä lisää...

Y-Care on Helsingin NMKY:n osallisuuden palvelukokonaisuus, johon kuuluvat Etsivä nuorisotyö, Seinätön nuoriso-, liikunta- ja hyvinvointialojen työpaja, Startti, Toiminnan avulla työelämään, Kiintopiste, Yökoripallo ja Monikulttuurinen ohjaajakoulutus. Vahvistamme hyvinvointia, toiminnallista osallisuutta ja yhteisöön kuulumisen tunnetta.

 

ETSIMME

Toiminnan avulla työelämään -toiminnan vastaavaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.4.2020 alkaen (tai sopimuksen mukaan).

 

TEHTÄVÄN KUVAUS

Toiminnan avulla työelämään -toiminnan (TAT) kohderyhmänä ovat koulutuksen ja/tai työelämän ulkopuolella olevat, oleskeluluvan saaneet maahanmuuttajataustaiset nuoret aikuiset. TAT-toiminnan tarkoituksena on edistää maahanmuuttajataustaisten henkilöiden hyvinvointia ja kehittää heidän työelämävalmiuksiaan. Toiminta on tarpeisiin pohjaavaa, muutoksiin nopeasti reagoivaa, aidosti osallistavaa ja helposti lähestyttävää. Ennen kaikkea TAT tarjoaa yhteisön, johon kiinnittyä ja josta saada tukea.

Tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti Toiminnan avulla työelämään toiminnasta. TAT-toiminta tarjoaa monipuolisen matalan kynnyksen viikko-ohjelman, vertaisryhmätoimintaa, työelämätaitojen koulutuksia, yhteisöllisiä tapahtumia sekä yksilöllistä tukea ja neuvontaa. Toiminnan toteutuksen lisäksi vastaat toiminnan hallinnoinnista ja kehittämisestä. Tehtävään kuuluu esimiesvastuuta.  Tämän lisäksi innostat ja koulutat vertaisohjaajia. TAT-toimintaa toteutetaan monen toimijan yhteistyöllä, joten arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja verkostotaitoja. Olemme asiantuntijoita maahanmuuttajien koulutukseen ja työllistymiseen liittyvissä asioissa.

Toimintaa rahoittaa (kohdennettu toiminta-avustus, AK) Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla.

 

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

  • sosiaali- tai terveysalan AMK-tasoista koulutusta tai muuta soveltuvaa koulutusta
  • monikulttuurisen ja työllistämistä edistävän työn tuntemusta
  • valmiutta esimiestyöhön ja vapaaehtoisten kanssa toimimiseen
  • kykyä ja halua työskennellä monialaisissa yhteistyöverkostoissa
  • hyviä organisointitaitoja
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • sitoutumista Helsingin NMKY:n arvojen mukaiseen työhön

 

TARJOAMME

jatkuvalle kehittämiselle omistautuneen työympäristön, jossa saat paneutua hyvinvoinnin ja osallisuuden teemoihin. Saat innostuneen tiimin tueksesi ja pääset tekemään itsenäistä työtä, jossa vaikutat oman työsi sisältöön. Tarjoamme joustavan ja hyvinvointia tukevan organisaation, jossa on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä ammatillisesti.

KIINNOSTUITKO?


Vapaamuotoinen työhakemus, CV ja palkkatoive 9.2.2020 mennessä. Haastattelut tehtävään järjestetään viikolla 9. Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Jyrki Eräkorpi, jyrki.erakorpi@hnmky.fi ja puhelimitse 29.1 klo 14-16.00, 4.2 klo 14-16.00 p. 050 592 8450

Siirry työhakemuslomakkeeseen

 

TIEDOT

www-osoite: www.hnmky.fiwww.y-care.fi

Työpaikan osoite: Vuorikatu 17, 00100 Helsinki

Työ alkaa: 01.04.2020 tai sopimuksen

Työaika: min. 30h/vko

Työn kesto: Määräaikainen, 30.6.2021.  Tehtävässä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

TES: Kristillisten järjestöjen TES

Palkka: Palkkatoive

Haemme kesätyöntekijöitä

Näytä lisää...

Tarjoamme vuonna 2020 monipuolisia kesätyöpaikkoja 15-30 vuotiaille nuorille. Alta löydät tällä hetkellä avoimena oleva kesätyöpaikat. Huomioithan että otamme hakemuksia vastaan vain alta löytyvien lomakkeiden kautta.

Hae kesätyöntekijäksi Yökorikseen

Hae kesätyöntekijäksi korisleirille, taekwondoleirille tai päiväleireille

Etsimme lukuvuodelle 2020-2021 innokkaita ja motivoituneita osaajia iltapäiväkerhoihimme

Näytä lisää...

Helsingin NMKY iltapäiväkerhot tarjoavat laadukasta iltapäiväkerhotoimintaa Helsingin alueen kouluissa kymmenessä eri toimipisteessä. Toiminta on suunniteltua ja lapsen kokonaisvaltaista kasvua tukevaa, monipuolista toimintaa.

Hakijalle on eduksi soveltuva koulutus, kokemus ryhmänhallinnasta, kokemus erityistä tukea tarvitsevista lapsista, sekä kehittävä tiimihenkisyys. Koemme harrastuneisuuden ja erityisosaamiset isona etuna ja tarjoamme hyvän ympäristön niiden toteuttamiseen lasten kanssa.

Helsingin NMKY tarjoaa mukavan ja motivoivan työyhteisön, jossa pääset kehittämään omaa ammattiosaamistasi, sekä töitä myös koulujen loma-ajoille leiritoiminnan parissa.

 

Helsingin NMKY:ssä työntekijän osaamisen kehittäminen, hyvinvointi ja työssäjaksaminen ovat ensiarvoisen tärkeitä. Oman hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi tarjoamme työntekijöillemme laadukkaan työterveyshuollon Mehiläisessä, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuurisaldo -edun. Omaa osaamista sekä ammattitaitoa voi kehittää esimerkiksi oppisopimusopiskeluna töiden ohella.

 

Työsuhde: Määräaikainen

Työsuhteen kesto: 10.8.2020-4.6.2021

Työaika: 25-26h/vko

Palkkaus: TES:n mukainen kuukausipalkka

Haku päättyy 1.5. klo 17.00, paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä

Lisätiedot osoitteesta ip.rekry@hnmky.fi

 

Siirry työhakemuslomakkeeseen