Olet täällä

TYÖPAIKAT

Tältä sivulta löydät avoimena olevat työpaikat sekä mahdolliset harjoittelupaikat.

Avoimet työpaikat

Iltapäiväkerhon ohjaaja

Ohjaajaksi iltapäiväkerhoon?

Helsingin NMKY:n iltapäiväkerhot tarjoavat laadukasta iltapäiväkerhotoimintaa Helsingin alueen kouluissa yhdessätoista eri toimipisteessä. Toiminta on suunniteltua ja lapsen kokonaisvaltaista kasvua tukevaa, monipuolista toimintaa.

Hakijalle on eduksi soveltuva koulutus, kokemus ryhmänhallinnasta, kokemus erityistä tukea tarvitsevista lapsista, sekä kehittävä tiimihenkisyys. Koemme harrastuneisuuden ja erityisosaamiset isona etuna ja tarjoamme hyvän ympäristön niiden toteuttamiseen lasten kanssa.

Helsingin NMKY tarjoaa mukavan ja motivoivan työyhteisön, jossa pääset kehittämään omaa ammattiosaamistasi, sekä töitä myös koulujen loma-ajoille leiritoiminnan parissa.

Helsingin NMKY:ssä työntekijän osaamisen kehittäminen, hyvinvointi ja työssäjaksaminen ovat ensiarvoisen tärkeitä. Oman hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi tarjoamme työntekijöillemme laadukkaan työterveyshuollon Mehiläisessä, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuurisaldo -edun. Omaa osaamista sekä ammattitaitoa voi kehittää esimerkiksi oppisopimusopiskeluna töiden ohella.

Työsuhde: Määräaikainen
Työsuhteen kesto: 3.6.2022 asti
Työaika: 26h/vko
Palkkaus: KJTES
Haku päättyy: paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä
Hakemukset liitteineen: rekry@hnmky.fi
Lisätietoja:


Tuomas MäkeläKehityspäällikkö (Lapsiperheiden palvelut)050 449 9289tuomas.makela@hnmky.fi


Anna JärvimäkiHenkilöstöpäällikkö050 464 4795anna.jarvimaki@hnmky.fi

Vastaanottovirkailija

Haemme vastaanottotiimiämme vahvistamaan ripeäotteista VASTAANOTTOVIRKAILIJAA opintovapaan sijaisuuteen.

Hotel Arthur on yksityinen, hyvän palvelun kokoushotelli Helsingin keskustassa. Hotellissa on 203 huonetta, erinomaiset kokous- ja bankettitilat yli 500 henkilölle, sekä viihtyisä ravintola. Hotellin valtteina ovat erinomainen sijainti, ystävällinen henkilökunta, kodinomainen tunnelma ja hyvä hinta-laatusuhde. Panostamme persoonalliseen ja henkilökohtaiseen asiakaspalveluun. Vieraidemme viihtyvyydestä ja palveluidemme saatavuudesta vastaa kokonaisuudessaan noin 25 ammattilaisen joukko.

Haemme vastaanottotiimiämme vahvistamaan ripeäotteista
VASTAANOTTOVIRKAILIJAA
opintovapaan sijaisuuteen.

Olet osa vastaanottotiimiä, joka vastaa asiakkaidemme tarpeista vuorokauden ympäri.

Sinulla on ainakin vuoden kokemus vastaanoton tehtävistä ja Opera-varausjärjestelmä on sinulle tuttu. Olet kätevä käsistäsi, osaat ratkaista ongelmatilanteet ripeästi ja tartut monipuolisiin työtehtäviin aikailematta yllättävissäkin tilanteissa. Innostut yhtä lailla yhden yksittäisen vieraan, kuin suuren kokousasiakkaankin kohtaamisesta ja huolehdit osaltasi siitä, että hän tietää olevansa meille tärkeä jo ennen vierailuaan Arthurissa.

Tärkeintä on asenteesi, ja kykysi tarttua erilaisiin tilanteisiin ja tehtäviin. Asiakaslähtöisyys on sinulle itsestäänselvyys, samoin tiimihenkisyys. Yhteistyö on hotellissamme palvelun onnistumisen edellytys. Oletkin positiivinen tiimityöskentelijä ja tuot omat näkemyksesi rohkeasti ja rakentavasti esille. Sinulta löytyy järjestelmällisyyttä ja sinnikkyyttä saattaa asiat loppuun asti hektisessä ympäristössä. Työkielesi ovat suomi ja englanti, joten käytät molempia luontevasti eri tilanteissa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Työaika: kolmivuorotyö 106h/3vkoa

Vastaava ohjaaja iltapäiväkerhoon

Etsimme vastaavaa ohjaajaa iltapäiväkerhoon.Helsingin NMKY:n iltapäiväkerhot tarjoavat laadukasta iltapäiväkerhotoimintaa Helsingin alueen kouluissa yhdessätoista eri toimipisteessä. Toiminta on suunniteltua ja lapsen kokonaisvaltaista kasvua tukevaa, monipuolista toimintaa.

Tehtäviisi kuuluu ryhmän toiminnan ja kasvatuksen ohjaaminen, kasvatusyhteistyö eri tahojen kanssa, ohjaajien perehdyttäminen arjen toimintaan sekä iltapäiväkerhon ohjaajan työtehtävät ryhmän mukana. Työtehtäviesi tukena toimii Helsingin NMKY:n aluekoordinaattori.

Hakijalle on eduksi soveltuva koulutus, useamman vuoden kokemus iltapäiväkerhotyöstä, kokemus ryhmänhallinnasta, kokemus erityistä tukea tarvitsevista lapsista, sekä kehittävä tiimihenkisyys.

Helsingin NMKY tarjoaa mukavan ja motivoivan työyhteisön, jossa pääset kehittämään omaa ammattiosaamistasi, sekä töitä myös koulujen loma-ajoille leiritoiminnan parissa.

Helsingin NMKY:ssä työntekijän osaamisen kehittäminen, hyvinvointi ja työssäjaksaminen ovat ensiarvoisen tärkeitä. Oman hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi tarjoamme työntekijöillemme laadukkaan työterveyshuollon Mehiläisessä, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuurisaldo -edun. Omaa osaamista sekä ammattitaitoa voi kehittää esimerkiksi oppisopimusopiskeluna töiden ohella.

Työsuhde: Määräaikainen
Työsuhteen kesto: 3.6.2022 asti
Työaika: 28h/vko
Palkkaus: KJTES
Haku päättyy: Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä
Hakemukset liitteineen: rekry@hnmky.fi
Lisätietoja:
Toimialavastaava Tuomas Mäkelä tuomas.makela@hnmky.fi
Aluekoordinaattori Sofia Laitila

Työkokeilut ja työharjoittelut

Monessa toiminnassa ja hankkeessa on mahdollista suorittaa työkokeilua tai työharjoittelu (esim. sosiaali- tai liikunta-alan opintoihin liittyvä harjoittelu). Voit kysyä mahdollisuuksistasi joko suoraan sinua kiinnostavan toiminnan vastaavalta tai toimialavastaavilta.

5560
5552
5536
5535
5523

Näihin tehtäviin olemme jo löytäneet huippuosaajan!

Seurakoordinaattoriksi Helsingin NMKY:n urheilutoimialalle?

Haluatko olla merkittävä osa Helsingin NMKY:n urheilutoimialaa? Helsingin NMKY tarjoaa monipuolisia harrastusmahdollisuuksia lapsille, nuorille ja aikuisille. Toiminta pitää sisällään mm. urheilua, kerhoja, musiikkia, partiota, seikkailua, erilaisia tapahtumia, kursseja ja monipuolisen leiritarjonnan. Helsingin NMKY:n viikoittaisen toiminnan piirissä on lähes 6000 lasta, nuorta ja aikuista.

Nyt etsimme seurakoordinaattoria urheilutoimialalle. Toimiala käsittää koripallon lajitoiminnan sekä kamppailutoiminnan.

Meille tärkeintä ovat lapset ja nuoret, heidän tavoitteensa, tarpeensa ja onnistumisensa mahdollistaminen nuorista harrastajista aina huippu-urheilijoihin. Helsingin NMKY:n urheilutoimiala tarjoaa harrastajilleen mahdollisuuden elämän mittaiseen harrastamiseen, moni harrastaja jatkaa harrastusta myös juniorivaiheen jälkeen mm. pelaajana, valmennus-, tuomarointi- tai toimitsijatehtävissä.

Etsimme nyt seuraamme avainrooliin osaavaa, innostunutta ja työhön tarttuvaa seurakoordinaattoria.

Tehtäviisi kuuluu:

Seuran jäsenpalvelun hoitaminen ja kehittäminen. Hoidat laskutusta ja maksuseurantaa. Yhteydenpito ja viestintä seuran eri sidosryhmien välillä.Joukkueiden toimihenkilöiden perehdyttäminen ja neuvonta. Olet joukkueenjohtajien ja rahastonhoitajien tukena arjessa.
 Osallistut seuran harjoitusvuorokalenterin rakentamiseen sekä avustusten hakemiseen.Olet tärkeässä roolissa, kun kehitämme seuran arkea.

Odotamme sinulta:

Runsaasti organisointikykyä, itseohjautuvuutta sekä erinomaisia

Työpajaohjaajaksi?

Helsingin NMKY:n nuorten työpajaan haetaan yksilövalmentajaa sijaisuuteen opintovapaan ajaksi.

Helsingin NMKY:n nuorten työpaja on 16-28-vuotiaille, työn- ja koulutuksen ulkopuolella oleville nuorille suunnattu työpaja, jossa seinätöntä valmennusta tarjotaan aidoissa työympäristöissä liikunta-, nuoriso- ja hyvinvointipalvelualoilla.

Yksilövalmentajan työtehtäviin kuuluvat ensisijaisesti nuorten sosiaalinen vahvistaminen, elämänhallinnan tukeminen, koulutukseen ja työelämään ohjaus. Työ sisältää yksilö- ja ryhmäohjausta, valmennusjaksojen sisältöjen suunnittelua, toteuttamista ja arviointia sekä työhön liittyvää dokumentointia.

Työtä tehdään yhteistyössä mm. tukipalveluiden, erilaisten viranomaistahojen sekä muiden verkostojen kanssa (mm. oppilaitokset, Ohjaamo, sosiaalitoimi, etsivä nuorisotyö). Työ on liikkuvaa ja sijoittuu pääkaupunkiseudulle, työtilat sijaitsevat Helsingin Kaisaniemessä. Pääsääntöisesti työtä tehdään arkisin klo 9-17 välillä. Työaikoihin on itsellä mahdollisuus vahvasti vaikuttaa.

Odotamme sinulta taitoa kohdata erilaisissa elämäntilanteissa olevia nuoria aikuisia, hyviä vuorovaikutustaitoja, ryhmänohjaustaitoja, organisointikykyä ja tiimityötaitojen lisäksi kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme, että sinulla on tuntemusta nuorisotyöstä, ymmärrystä nuorten aikuisten erilaisista elämäntilanteista, tuntemusta palveluverkosta ja kykyä toimia yhteistyöverkostoissa.

Eduksi katsotaan työpajatoiminnan tuntemus. Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja mielenkiintoisen työn nuorten aikuisten parissa, sekä innovatiivisen työyhteisön, jossa pääset myös kehittämään itseäsi sekä omaa työtäsi!

Hakijalta edellytetään soveltuva ammatillinen (sosiaali-, terveys- tai nuorisoalan) perustutkinto tai ammattikorkeakoulututkinto sekä aikaisempaa kokemusta nuorten tai

Työvalmentajia kesäksi

Haetaan kesäksi puutarhureita, puuseppiä, taiteilijoita, näyttelijöitä, kiinteistönhoitajia…

Helsingin NMKY:lle etsitään eri työalojen osaajia opastamaan nuoria työssä.
Tule kesäksi merkitykselliseen työhön, jossa pääset käyttämään omaa osaamistasi!
 
Olet rakennusalan, viher- ja viljelypuolen, kiinteistönhoidon, taide- tai kulttuurialan tai viestinnän osaaja, joka voisi jakaa omaa tieto-taitoa 16-29-vuotiaille nuorille. Työssäsi ohjaat ja opastat nuoria erilaisissa työympäristöissä Helsingissä, pääsääntöisesti Vuosaaressa Uutelassa. Työ voi olla esimerkiksi maatilatyylisen ympäristön kevyitä kunnostus ja huoltotöitä tai piha- ja viljely töitä. Työ voi olla tapahtumatuotantoa, sosiaalisen median sisällön tuottamista ja toiminnasta viestimistä. Tärkeintä on, että voit tehdä työtä yhdessä nuorten kanssa, nuoria opastaen. Valitut henkilöt perehdytetään nuorten ohjaamistyöhön ja eettisiin pelisääntöihin.

Työ on osa Opetus- ja kulttuuriministeriön nuorten kesäyrittäjyystaitojen tukemisen eristysavustusta ja Helsingin NMKY:n Osaamista tulevaisuuteen -hanketta.

Työ on määräaikainen 1.6.-15.8.2021 ja on joko osa-aikainen 50% työajasta tai mikäli henkilöllä on oikeus palkkatukeen, työn kesto ja viikkotyöaika voidaan sopia tapauskohtaisesti. Työhön valitaan yhteensä kuusi työntekijää.
Palkka 50% työajalla 1300e/kk.
 
Tule kesäksi työhön, jossa saat sekä tehdä alasi töitä että jakaa arvokasta osaamistasi ja kokemustasi nuorille!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen joni.liikala@hnmky.fi 23.5.2021 mennessä. Ilmoita hakemuksessasi mahdollisesta palkkatukioikeudestasi. Haastattelut ja valinnat tehdään viikolla 21.
 


Joni LiikalaKehityspäällikkö (Nuorten ja aikuisten palvelut ja koulutukset)

Sosiaalisen median sisällöntuottaja

Oletko idearikas, hyvät vuorovaikutustaidot omaava ja toimeentarttuva persoona? Onko sosiaalinen media sinun pelikenttäsi? Mikäli vastasit kyllä, olet todennäköisesti etsimämme henkilö!

Helsingin NMKY etsii sosiaalisen median sisällöntuottajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työn jatko on määräajan päätyttyä mahdollinen. Helsingin NMKY on ollut aktiivisesti mukana liikunnan, sosiaalialan ja kaupunkikulttuurin kentillä jo 130 vuoden ajan. Tänä päivänä tarjoamme osallistumis-, vaikuttamis- ja verkostoitumismahdollisuuksia lapsille, nuorille ja aikuisille. Toimintamuotoja on erilaisiin tarpeisiin ja kaikessa toiminnassa pyritään yksilökeskeisesti ihmisen kehitykseen elämän kaikilla osa-alueilla.

Sosiaalisen median sisällöntuottajan tehtävänkuva on monipuolinen ja pääset työskentelemään erilaisten ihmisten sekä toimintakenttien parissa. Tehtävässä korostuu sosiaalisen media tuntemus, heittäytyminen erilaisiin tilanteisiin ja luontaiset esiintymistaidot.

Tehtäviisi kuuluu Helsingin NMKY:n sosiaalisen median seuraaminen, sisältösuunnittelu toimialojen ja viestintäpäällikön kanssa sekä aktiivinen sisällöntuotanto ja sisältö- ja kanavastrategian luominen. Erityisesti vastuullasi on Instagram, mutta pääset myös kehittämään muita sosiaalisen median kanavia. Tehtävä painottuu videoiden suunnitteluun ja toteutukseen.

Katsomme eduksi tehtävään soveltuvan koulutuksen sekä aiemman kokemuksen sosiaalisen median ja digitaalisen viestinnän sisällöntuottamisesta. Tarjoamme sinulle hyvät puitteet ja työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi sisällöntuottajana. Pääset näköalapaikalle Helsingin ytimeen. Työntekeminen onnistuu joustavasti mutta tapahtuu myös

Iltapäivätoiminnan aluekoordinaattori

Etsimme lukuvuodelle 2021-2022 iltapäiväkerhotoiminnan aluekoordinaattoreita.

Helsingin NMKY:n iltapäiväkerhot tarjoavat laadukasta iltapäiväkerhotoimintaa Helsingin alueen kouluissa yhdessätoista eri toimipisteessä. Toiminta on suunniteltua ja lapsen kokonaisvaltaista kasvua tukevaa, monipuolista toimintaa.

Työtehtäväviisi kuuluu 3-5 iltapäiväkerhon esihenkilönä toimiminen, iltapäiväkerhotilojen hallinnointi, ohjaajien perehdyttäminen, työvuorojen järjestäminen sekä iltapäiväkerhon vastaavan ohjaajan tukena toimiminen. Lisäksi työaikaan on varattu aikaa iltapäiväkerhon arjessa mukana olemiseen.

Hakijalle on eduksi soveltuva koulutus, useamman vuoden kokemus iltapäiväkerhotyöstä, kokemus esimiestyöstä, oma-aloitteisuus ja kyky kehittää toimintoja.

Helsingin NMKY tarjoaa mukavan ja motivoivan työyhteisön, jossa pääset kehittämään omaa ammattiosaamistasi, sekä töitä myös koulujen loma-ajoille leiritoiminnan parissa.

Helsingin NMKY:ssä työntekijän osaamisen kehittäminen, hyvinvointi ja työssäjaksaminen ovat ensiarvoisen tärkeitä. Oman hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi tarjoamme työntekijöillemme laadukkaan työterveyshuollon Mehiläisessä, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuurisaldo -edun. Omaa osaamista sekä ammattitaitoa voi kehittää esimerkiksi oppisopimusopiskeluna töiden ohella.

Työsuhde: Määräaikainen
Työsuhteen kesto: 2.8.2021-3.6.2022
Työaika: 38,25h/vko
Palkkaus: KJTES
Haku päättyy 1.5. klo 17.00, paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä
Hakemukset liitteineen: rekry@hnmky.fi
Lisätietoja:


Tuomas MäkeläKehityspäällikkö (Lapsiperheiden palvelut)050 449 9289

Oppisopimuksella iltapäiväkerhon ohjaajaksi

Etsimme lukuvuodelle 2021-2022 innokkaita ja motivoituneita oppisopimusopiskelijoita iltapäiväkerhoihimme.

Helsingin NMKY:n iltapäiväkerhot tarjoavat laadukasta iltapäiväkerhotoimintaa Helsingin alueen kouluissa yhdessätoista eri toimipisteessä. Toiminta on suunniteltua ja lapsen kokonaisvaltaista kasvua tukevaa, monipuolista toimintaa.

Hakijalle on eduksi kokemus lasten kanssa työskentelystä, mutta tärkein asia on motivaatio ja halu tehdä töitä ja opiskella samanaikaisesti. Tarjoamme mielenkiintoisen oppimisympäristön, hyvät suhteet opintoja tarjoaviin kouluihin sekä mahdollisuuden osallistua työajalla opintoja tukevaan OpsoCorner-työpajaan.

Helsingin NMKY tarjoaa mukavan ja motivoivan työyhteisön, jossa pääset kehittämään omaa ammattiosaamistasi, sekä töitä myös koulujen loma-ajoille leiritoiminnan parissa.

Helsingin NMKY:ssä työntekijän osaamisen kehittäminen, hyvinvointi ja työssäjaksaminen ovat ensiarvoisen tärkeitä. Oman hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi tarjoamme työntekijöillemme laadukkaan työterveyshuollon Mehiläisessä, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuurisaldo -edun.

Työsuhde: Määräaikainen
Työsuhteen kesto: 9.8.2021 alkaen opintojen loppuun saakka.
Työaika: 25h/vko
Palkkaus: KJTES
Haku päättyy: 1.5. klo 17.00, paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä
Hakemukset liitteineen: rekry@hnmky.fi
Lisätiedot:


Tuomas MäkeläKehityspäällikkö (Lapsiperheiden palvelut)050 449 9289tuomas.makela@hnmky.fi


Anna JärvimäkiHenkilöstöpäällikkö050 464 4795

Etsivään nuorisotyöhön Helsingin NMKY:lle?

Helsingin NMKY:n etsivän nuorisotyön kohteena ovat Helsingissä asuvat tai oleskelevat 16-28-vuotiaat nuoret, jotka ovat koulutuksen tai työelämän ulkopuolella. Käytännössä etsivä nuorisotyö on syrjään jääneiden nuorten etsimistä ja nuorten kohtaamista sekä auttamista.

Tapaamiset ovat nuoren asioiden selvittelyä sekä eteenpäin viemistä yhdessä nuoren kanssa. Yksilötyön lisäksi työ voi sisältää myös yhteisöllisten toimintojen ja ryhmien ohjausta. Työtä tehdään joustavasti nuorten tarpeiden mukaan, työ on kuitenkin pääsääntöisesti päivätyötä.

Työssäsi kohtaat haastavassa elämäntilanteessa olevia nuoria, joten tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, epävarmuudensietokykyä, vastuullisuutta sekä kykyä itsenäiseen ja tiimi työskentelyyn. Haastavaa työtä tukee asiantunteva ja mukava tiimi sekä työnohjaus.

Pätevyysvaatimus

AMK-tasoinen tutkinto, kuten yhteisöpedagogi tai sosionomi. Vähintään muutaman vuoden työkokemus nuorisotyöstä tai muusta nuorten kanssa tehtävästä työstä.

Luemme eduksi

Toiminnallisten menetelmien osaaminen. Ryhmän ohjaus osaaminen. Kokemus ja osaaminen maahanmuuttotaustaisten nuorten kohtaamiseen sekä kyky kohdata mielenterveysongelmista kärsiviä nuoria. Digitaalisen nuorisotyön menetelmien hallinta ja some-osaaminen.


Työn kesto:

Työ alkaa sopivan hakijan löydyttyä ja kestää 31.12.2021 saakka.

 

Lisätiedot:


Niklas HjortVastaava etsivä nuorisotyöntekijä050 464 4963niklas.hjort@hnmky.fi


Joni LiikalaKehityspäällikkö (Nuorten ja aikuisten palvelut ja koulutukset)050 560 9334

Koulutuspäälliköksi?

Helsingin NMKY:n Nuorten ja aikuisten koulutukset ja palvelut hakee hankevalmisteluihin orientoitunutta koulutuspäällikköä sijaisuuteen perhevapaan ajalle.

Työ on määräaikainen ja sidoksissa hankerahoitukseen ja perhevapaan kestoon. Perhevapaan sijaistus- ja hankerahoituskausi on 1.4.-31.12.2021, mahdollinen jatko positiivisen avustuspäätöksen myötä vähintään 15.3.2022 saakka.
Päätyönä on Monikulttuurisen ohjaajakoulutuksen (MOK) koulutuspäällikkönä toimiminen sekä osallistuminen Nuorten ja aikuisten palvelut ja koulutukset -toimialan kehittämistyöhön ja hankevalmisteluihin.

Työssä tarvitaan:

Kokemusta hankehallinnoinnista (mm. raportoinnista ja hakemuksista)Kokemusta moninaisen työyhteisön ja tiimin kanssa työskentelystäAktiivisen verkostoitumisen ja suhteiden luomisen osaamistaKoulutusosaamista, verkkokoulutusten tuntemusta ja motivaatiota kouluttaaViestintäosaamista, etenkin verkkoviestintätaitojaSuomen ja englannin kielen vahvaa osaamista, ruotsin kielen taidosta on hyötyä.

Eduksi katsotaan:

Hankemaailman tuntemusInnovatiivista ja ennakoivaa kehittämisotettaEsihenkilöosaaminenEtätiimien ja kansainvälisten hankkeiden johtamisen tuntemus

Tarjoamme:

Nopeasti kehittyvän ja jatkuvasti uusia mahdollisuuksia tarjoavan kansainvälisen toimintaympäristönTiiviin ja lähellä toimivan, ammattitaitoisen moninaisen tiimin tuenMahdollisuuden kehittää ja hyödyntää omaa osaamistaYmpäristön, jossa innostuminen ja kokeilu on sallittuaPerehdytysjakson, jonka myötä voit luottavaisesti lähteä tekemään työtä omilla vahvuuksillasi

Työaika voidaan sopia välille 80-100% riippuen työn sisällöistä.  

Työ alkaa 1.4. tai sopimuksen mukaan perehdytysjaksolla ja varsinainen sijaistus 19.4. alkaen. Ensimmäinen määräaikainen työsopimus 31.12.2021 saakka. Toiminta-avustuspäätös Stealta vuodelle 2022 tulee joulukuussa

Kesätöihin päiväleireille?

Namikan päiväleirien kesätyöhaku on nyt käynnissä!

Helsingin NMKY järjestää kesäleiritoimintaa eri puolilla Helsinkiä.
Etsimme nyt nuoria kesätyöhön apuohjaajiksi korisleireille, taekwondoleireille ja perinteisille päiväleireille.


Voit hakea kesätyötä tällä lomakkeella.