Olet täällä

09-KERHOTOIMINTA

Tanssikerhot

09 HNMKY:n tanssikerhot tarjoavat 3-6.-luokkalaisille lapsille mahdollisuuden kokeilla ja harrastaa katutanssia maksuttomasti ammattilaisohjaajan opastuksella! Tunneilla päästään treenaamaan ja kokeilemaan mm. hip hop, locking, popping, house ja breakdance tanssiliikkeitä, sekä suunnittelemaan omia koreografioita ja esityksiä.

Helsingin NMKYHelsingin NMKYHelsingin NMKY

Koriskerhot

09 HNMKY:n koriskerhot ovat erinomainen mahdollisuus kokeilla koripalloharrastusta ilmaiseksi ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella. Koriskerhoissa lapset pääsevät pelaamaan, kilpailemaan ja kokemaan onnistumisen tunteita yhdessä muiden kanssa. 

Helsingin NMKYHelsingin NMKYHelsingin NMKYHelsingin NMKY

Ilmoittautuminen 09-kerhoon

09-kerhot 2023-2024

HNMKY 09-kerhotoiminta on erinomainen mahdollisuus kokeilla yhteisöllisiä harrastuksia ilmaiseksi osaavien ohjaajien opastuksella. Kerhoissa lapset pääsevät pelaamaan, kilpailemaan, ilmaisemaan itseään ja kokemaan onnistumisen tunteita. Toimintamme on kouluille ja osallistujille maksutonta. HNMKY 09 järjestää kerhotoimintaa ympäri Helsinkiä.

Osallistujan tiedot / Participant
Huoltajan tiedot / Guardian
Huom! Vahvistusviesti ilmoittautumisesta tulee tähän osoitteeseen. /A confirmation message about registration will come to this address
Toiminnasta otettuja yleiskuvia voidaan käyttää yhdistyksen julkaisuissa ja sosiaalisessa mediassa kertomaan leiritoiminnasta.