Olet täällä

RYHMÄNOHJAAJAKOULUTUKSET (ROK)

Oletko yli 15-vuotias  ja haluat vastuullisia tehtäviä ryhmänohjaajana esimerkiksi leireillä tai kerhoissa? Tule mukaan ryhmäohjaajakoulutukseen; ROK1 ja ROK2  antavat sinulle valmiuksia muunmuassa em. tehtävissä toimimiseen. Koulutukset ovat avoimia viime ja edellisten kesien riparilaisille, appareille, namikan toiminnoissa mukana olleille sekä kaikille koulutuksen alkamisvuonna 15 vuotta täyttäville. 

Uusille ryhmänohjaajille suunnattu ROK 1 kokoontuu kaudella noin neljä kertaa. Koulutus on suunniteltu niin, etteivät  esim. aktiivinen harrastaminen tai kauempana asuminen ole esteenä koulutuksen suorittamiseen. Koulutuspäivät pyritään sopimaan nuorten toiveiden pohjalta; ilmoittautuessasi voit ilmoittaa toiveesi päivistä. Kokeneille ryhmänohjaajille tarkoitettu taitoja syventävä ROK 2 tarjoaa jo ryhmänohjaajana toimineille erilaisia toimintapäiviä ja koulutusmoduleita. Koulutuskertojen lisäksi kaikille ryhmänohjaajakoulutuksissa oleville järjestetään kaksi viikonloppuleiriä, joista kevään leiri on pakollinen kaikille kesän leirille ryhmänohjaajaksi hakeville.

Koulutuksissa käydään läpi monipuolisia ryhmänohjaustaitoja ja koulutuksen suorittaneilla on mahdollisuus hakea ryhmänohjaajaksi (isoseksi) ripareille sekä Pellissä oleville leireille. He voivat myös toimia kerhonohjaajina. Koulutuksesta saa todistuksen, joka on mahdollista hyväksilukea opintosuoritukseksi joissain kouluissa.

Ilmoittaudu mukaan koulutuksiin täältä! Lisätietoja koulutuksesta tulee ilmoittautuneille Jatkiksen jälkeen syyskuussa!

 

5524