Olet täällä

KORIPALLOLEIRIT

Syysloman pelileiri 2021 (18.- 22.10.)

Helsingin NMKY

Syyslomalla ma 18.10- pe 22.10. Namika järjestää Minien (2010-2011-) ja Mikrojen (2012-2013- syntyneiden) pelileirin Malmin palloiluhallilla!

 

Minien(-10 ja 11 synt.) ilmoittautuminen

Mikrojen (-12 ja -13 synt.) ilmoittautuminen

 

Pelileirit:

Pelileirien pääpainona toimii koripallon pelaaminen. Erilaiset 1vs1 pelit, pienpelit ja koko kentän pelit kuuluvat leirin ohjelmistoon päivittäin.

Leireihin kuuluu koripalloharjoittelun lisäksi ulkoliikuntaa päivittäin ja ulkona ohjelmassa on monipuolisesti eri lajien pelaamista ja viitepelejä. Lisäksi leirit kruunaa leirin viimeisenä päivänä leiripelit.

 

Leiri-info

Päivät: 5 päivän leiri ma-pe

Kellonaika: 8:00 – 16:00  (ohjattu toiminta alkaa kello 9.) 

Hinnat:

  • Namikalaiset 109e
  • Muiden seurojen pelaajat 129e
  • Kaikkiin leireihin sisältyy huippuvalmennus, lounas, tukeva välipala ja vakuutus

Muuta:

  • Leirien toteutuminen vaatii vähintään 10 osallistujaa
  • Leirit järjestetään kyseisenä ajankohtana sen hetkisiä koronaohjeistuksia noudattaen

 

Leirien peruutusehdot:

30 vrk ennen leirin alkua tulleista peruutuksista palautamme 100% leirimaksusta. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista palautamme 75% leirimaksusta lääkärintodistusta vastaan. Leirin alkamisen jälkeen tulleista peruutuksista palautamme 50% leirimaksusta lääkärintodistusta vastaan siltä osin, kun leiripäiviä jää lapselta väliin.

Leirilasku lähetetään sähköpostitse ja se löytyy myös MyClubista. Laskun maksuaika on kaksi viikkoa, jonka jälkeen lähetämme muistutuksen laskusta. HUOM! Laskun maksamattajättäminen ei tarkoita leirin perumista, vaan leiri tulee perua sähköpostitse nea.myllyla(at)hnmky.fi  

Leireille voi hakea sisaralennusta tai muuta taloudellista kompensaatiota erityisperustein HNMKY:n taloudellisen tuen piiristä. Asiasta voi olla yhteydessä s-postitse: nea.myllyla(at)hnmky.fi  

 

Lisätietoja leireistä:

Leirivastaava: Vili Suntinen, p.0403766650, vili.suntinen(at)hnmky.fi               

Laskutukseen liittyvissä asioissa yhteys: nea.myllyla(at)hnmky.fi