Olet täällä

PELLIN KESÄLEIRIT

Helsingin NMKY tarjoaa monipuolista leiritoimintaa kesällä 2020 Pellin leirikeskuksessa Karjalohjalla. Tarjolla on tuttuun tapaan niin perinteisempiä, monipuolista kesätoimintaa sisältäviä leirejä sekä velhomaailmaan sijoittuvia leirejä! Velhomaailmaan sijoittuvia leirejä on järjestetty jo 20 vuoden ajan, joten tänä vuonna tarjolla on lisäksi uusi, kokeneille velhoille ja noidille suunnattu leiri!

ILMOITTAUTUMINEN KESÄN 2020 LEIREILLE TÄÄLTÄ

 

Helsingin NMK:n kesäleirit päästään aloittamaan suunnitellusti 1.6. alkaen. Toiminnan suhteen noudatetaan viranomaisten antamia määräyksiä. Olemme jatkaneet maksutonta peruutusaikaa tässä tilanteessa 14.5. asti, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Mahdollisissa muutostilanteissa olemme yhteydessä ilmoittautuneisiin. Mikäli tilanne muuttuu / määräyksiin tulee muutoksia ja leiri joudutaan perumaan järjestäjän toimesta, palautamme leirimaksun ilmoittautuneille.

Leiri-info lähetetään ilmoittautuneille n. 1,5- 2 viikkoa ennen leiriä.

 

Pellin leirit kesällä 2020

Pellin ihmeotuksia etsimässä 1&2 -leiri ma 6.7.-pe 10.7.2020

Ihmeotukset ovat karanneet laukustaan ja uhkaavat paljastaa nyt koko velhomaailman. Ja missä onkaan pimeän velho Grindelwald? Pellin ihmeotuksia etsimässä -leiri yhdistää kaksi tarinaa vieden nuoret noidat ja velhot aivan uuteen maailmaan ja aikakauteen, 1920-luvulle. Saavu Pelliin pelastamaan ihmeotukset ja pysäyttämään Grindelwald, ennen kuin on liian myöhäistä! Leirillä ehditään myös huispata, taikoa sekä puuhailla muita kivoja leiritouhuja perinteisestä velhomaailmasta. Leiri on tarkoitettu 7-14 -vuotiaille

Leirihinta on 160€ ja siihen sisältyy kuljetus, täysihoito, majoitus teltoissa, ohjelma ja materiaalit, vakuutus

 

NÄMÄ LEIRIT OVAT TÄYNNÄ:

Super-leiri ma 1.6-pe -5.6.2020

Pellin Super-leiri tarjoaa mahtavaa leiritunnelmaa ja monipuolista tekemistä leirikeskuksen parhaita puolia hyödyntäen. Leirin aikana pääset mm. liikkumaan, leikkimään, uimaan ja pelailemaan, seikkailemaan ja taiteilemaan sekä viettämään mukavia iltoja leirinuotion ääressä. Lähde mukaan viettämään touhukas lomaviikko uusien ja vanhojen kavereiden seurassa! Leiri on tarkoitettu 7-14 – vuotiaille.

Leirihinta on 150€ ja siihen sisältyy kuljetus, täysihoito, majoitus teltoissa, ohjelma ja materiaalit, vakuutus

 

Puoliverinen prinssi ma 29.6.-pe 3.7.2020

Velhomaailma varautuu kaikkien aikojen taistoon. Pakkaa taikasauvasi, Pimeyden voimilta suojautumis-oppaasi ja parhaat ystäväsi Tylypahkan pikajunaan ja kohtaa rohkeasti Hänet-joka-jääköön-nimeämättä! Leiri on tarkoitettu 7-14-vuotiaille.

Leirihinta on 160€ ja siihen sisältyy kuljetus, täysihoito, majoitus teltoissa, ohjelma ja materiaalit, vakuutus

 

Viisasten kivi -leiri ma 8.6.-pe 12.6.2020

Huom. Leiri varasijoja myöten täynnä (12.08 jälkeen ilmoittautuneet ovat varasijalla leirillä)

Löydätkö laiturille 9 ja ¾? Lähde mukaan Tylypahkan ensimmäiseen seikkailuun etsimään Viisasten kiveä sekä kamppailemaan tupamestaruudesta huispauksen ja velhotaitojen merkeissä! Leiri on tarkoitettu 7-14 – vuotiaille.

Leirihinta on 160€ ja siihen sisältyy kuljetus, täysihoito, majoitus teltoissa, ohjelma ja materiaalit, vakuutus

 

Liekehtivä pikari ma 22.6.-pe 26.6.2020

Huom. Leiri on varasijoja myöten täynnä (12.05 jälkeen ilmoittautuneet ovat varasijalla leirille)

Sukella mukaan Tylypahkan salaisuuksien maailmaan! Onko vahvuutesi rohkeus, joukkuehenki vai jokin muu? Tule laittamaan nimesi liekehtivään pikariin ja kisaamaan Kolmivelhoturnajaisiin!  Leiri on tarkoitettu 7-14 -vuotiaille.

Leirihinta on 160€ ja siihen sisältyy kuljetus, täysihoito, majoitus teltoissa, ohjelma ja materiaalit, vakuutus

 

Ilmoittautumisesta lähtee heti varmistusviesti annettuun sähköpostiosoitteeseen. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse leirikirje sekä leirikysely noin kaksi viikkoa ennen leiriä. Voit tutustua jo etukäteen leiri- ja laskutuskäytänteisiimme sekä peruutusehtoihimme täältä. Kesäleirien ilmoittautumisen voi perua maksutta 31.3. mennessä sähköpostitse, tämän jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Huom! Vallitsevan tilanteen vuoksi kesäleirien maksutonta peruutusaikaa on jatkettu 15.4. asti. Seuraamme tilanteen kehittymistä sekä viranomaisten ja THL:n ohjeita. Tässä vaiheessa leirien suunnittelua jatketaan normaalisti. Mahdollisissa muutostilanteissa olemme yhteydessä ilmoittautuneisiin.

Lisätietoja leireistä saa leiritoimistoltamme:

 

5598

Helsingin NMKY