Olet täällä

ALOITA TAEKWONDO

Meillä voi aloittaa taekwondoharrastuksen milloin vain, tervetuloa mukaan!

Taekwondo sopii kaikenikäisille ja meillä on ryhmiä 5-vuotiaista alkaen ja yhteisiä ryhmiä perheille, missä vanhemmat voivat harrastaa yhdessä lastensa kanssa. Lajin aloittaminen ei vaadi aiempaa kokemusta tai erityistä liikuntataustaa ja kuntoa. Niin kunto kuin lajitaidot kehittyvät kyllä harrastuksen myötä. Toimintamme on tunnettua kannustavasta ja positiivisesta ilmapiiristä! Harjoituksia on Helsingin keskustassa ja Pakilassa. 

Taekwondo aloitetaan Taso 1 -ryhmissä.

Harjoitusajat löytyvät harjoituskalenterista. Uutena harrastaja valitse iällesi sopiva Taso 1 -ryhmä/ryhmät. Lisätietoa ryhmistämme löydät täältä. Mikäli olet jo aiemmin harrastanut taekwondoa ja sinulla on 7.kup tai sitä ylempi vyöarvo, voit tulla Taso 2 tai Taso 3 -ryhmiin vyöarvosi mukaisesti.

Taekwondotreeneihin ilmoittaudutaan täyttämällä lomake myClubissa: 

Ilmoittaudu tästä

Ilmoittautumisen jälkeen voit tulla valitsemiisi harjoituksiin, joiden ajankohdat ja paikat löytyvät harjoituskalenterista.

Ilmoittautumislomakkeessa valitaan itse, harrastaako kerran vain useamman kerran viikossa. Valintaa voi muuttaa myöhemmin. Lisätietoja maksuista ja maksukäytännöistä löydät täältä. Taekwondon lisäksi meillä on kuntonyrkkeilytreenejä, joihin useamman kerran viikossa harrastava voi osallistua samalla kuukausimaksulla.

Ensimmäinen lasku saapuu noin kuukauden sisällä. Mikäli olet vielä epävarma siitä, haluatko aloittaa harrastuksen, voit tulla ensin kokeilemaan maksutta harjoituksia, lue tällöin ohjeet kokeilukerralle ja ilmoittautumisen peruuttamiselle täältä. Huom! Jos et peruuta ilmoittautumistasi, laskutus käynnistyy.

Lisätietoa: kamppailu@hnmky.fi

ENSIMMÄISEEN TREENIIN SAAPUMINEN

Olet tervetullut harjoituksiimme ilmoittautumislomakkeen täyttämisen jälkeen. 

Jokaiseen harjoitukseen tehdään aina ilmoittautuminen etukäteen myClubissa. Sen voi tehdä kätevästi myClub mobiilisovelluksella, jonka voi ladata älypuhelimeen tästä linkistä. Mikäli mobiilisovelluksen käyttö ei ole mahdollista, voi treeni-ilmoittautumisen tehdä myös kirjautumalla myClubiin verkkosivujen kautta.

Mikäli tarvitset tukea myClubin käyttämisessä ja perehdyttämisessä, voit laittaa viestiä asiasta kamppailutoiminnan IT-tukihenkilölle:    

henri-mikael.nuorimaa@hnmky.fi.

Tullessasi salille, kerrothan ohjaajalle, että olet paikalla ensimmäistä kertaa. Avuliaat ohjaajat ja apuohjaajat auttavat sinua ja vastaavat tarvittaessa kysymyksiisi. Uusia harrastajia opastetaan aina harjoituksissa. Ohjaajilta saa myös kysyä neuvoja.

Alussa tarvitset taekwondoharjoituksiin joustavat sisäliikuntavaatteet ja vesipullon. Harjoittelemme avojaloin. Taekwondopuku on tarpeen hankkia viimeistään ennen ensimmäistä vyökoetta, mutta sen voi hankkia aiemminkin. Taekwondopuvun voi hankkia edullisesti seuramme kautta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoa taekwondosta löydät täältä.

Taekwondo-ohjaajien esittelyn löydät täältä.

Helsingin NMKY