Olet täällä

KESÄLEIRILÄISTEN PALAUTTEITA

Helsingin NMKY

95% kesän leiriläisistä oli sitä mieltä että leirille oli kivaa tai huippua! Tylsintä leireillä oli leiriläisten mielestä nukkumaan meno, herääminen, pakkaaminen ja kotiin lähtö. Moni ei keksinyt mitään tylsää asiaa leiristä!

Kahdeksi kivoimmaksi asiaksi leirillä oli Super –leiriläisten mielestä vesillä olo ja uudet kaverit, Potter-teemaisilla leireillä olijoiden mielestä puolestaan ikisuosikit taikalipunryöstö ja huispaus. 

96% leiriläisistä koki, että leirillä oli paljon kivoja kavereita. Leiriläisistä 97,5% oli myös sitä mieltä että ohjaajat olivat huippujengiä tai vähintäänkin ihan ok tyyppejä.

Leiriläisistä 97% tulisi  tulisi mielellään uudelleen Pelliin leirille!

Avoimia kommentteja leiripalautteista:

Nämä leirit ovat aina kesän ja talven parhaimmat osat! - oli tosi kiva leiri. – Sain paljon kavereita kun olin reilu ja avoin kaikille. – Aivan mahtava viikko takana! Harmittaa kun joutuu lähteä :( Mutta ensi vuonna sitten uuestaan.. :) – Tämä leiri oli kivempi kun luulin.Myös ruoka oli hyvempää -en osannut odottaa veneilyä se oli aluksi pelottavaa mutta lopussa parasta kun kastuimme. – Loistavat fiiliksen olen todella iloinen että tulin. – tämä leiri oli ihan paras, enkä olisi odottanut tästä näin kivaa :D – Oli ihan kivaa, mutta olisi voinut olla parempi sää. Ruoka oli ihan hyvää.Olymppialaiset olivat kivoja. Ohjaajat oliva tosi mukavia ja hyviä tyyppejä. – Tämä oli jo viides leirini Pellissä ja minulla on ollut hauskaa joka kerta.