Olet täällä

RIPPIKOULUT

Hyvä tuleva riparilainen

Rippikoulu on sinun iässäsi yksi taitekohta. Se on iso juttu, uskot sitä tai et. Siksi kannattaa pohtia, missä on hyvä käydä rippikoulu – missä voit vapaasti pohtia omia aatoksiasi. Joskus auttaa se, että ympärillä on tuttuja kavereita, joiden kanssa on hyvä jutella yhdessä mieleen tulevia juttuja. Toisaalta joskus voi olla parempi, että lähdet kokonaan uuteen porukkaan ja annat itsellesi tilan tehdä omia ratkaisuja.

Hyvän vaihtoehdon tarjoaa Helsingin NMKY:n rippikoululeiri. Ensi vuonna tarjolla on tämän vuoden tapaan Pellin toimintaripari sekä vaellusripari Saariselällä. Lisätietoja leireistä löydät klikkaamalla leirin nimeä. Sivuiltamme löydätte myös yleistä infoa rippikoulukäytänteisiimme liittyen.

Helsingin NMKY

Rippikouluun kesällä 2025?

Näytä lisää...

Alla olevaan lomakkeeseen voit jättää sähköpostiosoitteesi saadaksesi tietoa aikatauluista heti seuraavien rippikoululeirien julkaisun aikaan!

Rippikoulut kesällä 2025

Helsingin NMKY järjestää rippikoululeirejä myös seuraavana vuonna! Haluatko ennakkotietoa leireistä? Voit jättää alla olevaan lomakkeeseen sähköpostiosoitteen sekä halutessasi leirit, joista olet erityisesti kiinnostunut, niin lähetämme infoa heti kun seuraavan vuoden leirit julkaistaan!

Rippikoulu - ennakkotietoa leireistä