Olet täällä

LIIKE

LIIKE

Liike lisää 16-29-vuotiaiden nuorten fyysistä aktiivisuutta. Erityisesti toiminta on tarkoitettu niille nuorille, joilla on haasteita saada itseään liikkeelle. Syitä voi olla monia: Liikunta on vain jäänyt taka-alalle, kaverit, joiden kanssa liikkua puuttuvat tai omaa tapaa liikkua ja huolehtia omasta fyysisestä kunnosta ei ole vain löytynyt.

Liike-toiminnan liikuntaetsivät auttavat löytämään jokaiselle oman tapansa liikkua. Monipuoliset ja -tasoiset arkipäivien ryhmät mahdollistavat omalla kuntotasolla liikkumisen aloittamisen hyvässä ja turvallisessa seurassa. Tai mikäli ensin olisi hyvä aloittaa ihan vaikka kävelyillä omassa lähiympäristössä liikuntaetsivän kannustaman, niin sekin onnistuu. Tavoitteena on, että saamme aikaan pysyviä positiivisia muutoksia arjessa liikkumiseen.

Arjessa liikkumienn edistää tutkitusti toimintakykyä ja hyvinvointia ja tämä näkyy myös meidän toimintaamme osallistuneissa nuorissa. Monet nuoret ovat voineet aloittaa toiminnan avulla kesken jääneen koulun uudestaan ja nuoret ovat työllistyneet avoimilla työmarkkinoilla, kun fyysinen hyvinvointi kasvaa ja kokonaisvaltaisesti olo tuntuu paremmalta, energisemmältä sekä itsevarmemmalta.

Toimintaan on helppo päästä mukaan. Ole suoraan yhteydessä viestillä, maililla, whatsappilla tai soita Liikuntaetsiville, he opastavat sinut alkuun nopeasti. Toimintaan osallistuminen ei edellytä erityisiä välineitä, osallistuminen on aina vapaaehtoista ja maksutonta.

Toimintaa tukevat OKM, Helsingin kaupunki ja STEA

5541
6311
9022

LIIKE-kehittämishanke (OKM)

Lisätietoa valtakunnallisesta Liike-kehittämishankkeesta löydät täältä: https://ymca.fi/liike-hanke/

Liike ja mieli -kehittämishanke (STEA)

Sisältöä tulossa pian...