Olet täällä

Etsimme ohjaajaa maahan muuttaneille isille suunnattuun toimintaan

HUOM: Tämä työpaikka ei ole avoimena tällä hetkellä, sillä löysimme jo huippuosaajan! Tutustu avoimiin työpaikkoihin.

Etsimme ohjaajaa maahan muuttaneiden isien hyvinvointia edistävään toimintaan. Kyseessä on Helsingin NMKY:n vuonna 2024 alkava kolmevuotinen kehittämishanke, jonka tarkoituksena on mm. tukea ja vahvistaa Suomeen muualta muuttaneiden isien vanhemmuutta.

Etsimme hanketyöntekijää, jonka työhön kuuluu mm. ryhmien ohjaaminen, osallistujille annettava tuki ja neuvonta, tapahtumien järjestäminen sekä muut hankkeen tehtävät yhteistyössä muun tiimin kanssa. Tehtävä soveltuu esim. kasvatus-, sosiaali- ja terveysalaa opiskelleelle henkilölle (esim. nuoriso- ja yhteisöohjaaja, lähihoitaja, yhteisöpedagogi, sosionomi) TAI muuten ilmiöön laajasti perehtyneelle henkilölle. Tehtävä on osa-aikainen (50%) ja sisältää jonkin verran iltaisin ja viikonloppuisin tehtävää työtä.

Olet etsimämme henkilö, jos

  • sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta maahan muuttaneiden kanssa työskentelystä TAI laaja kokemus maahan muuttaneiden miesten kanssa työskentelystä ja ryhmien ohjaamisesta. Myös kokemus yhteisötyöstä katsotaan eduksi.
     
  • sinulla on hyvä ymmärrys lapsen tasapainoisen kasvun ja hyvinvoinnin edellytyksistä sekä halu työskennellä maahan muuttaneiden isien, lasten ja perheiden hyvinvoinnin edistämiseksi.
     
  • ymmärrät suomalaisen yhteiskunnan ja palveluiden toimintaa, osaat mm. etsiä tietoa erilaisista palveluista.
     
  • sinulla on hyvät tai vähintään kohtalaiset tietotekniset taidot ja sosiaalisen median perustaidot
     
  • sinulla on riittävä suomen ja englannin kielen taito ja puhut ainakin jompaakumpaa kieltä melko sujuvasti. Muu kielitaito katsotaan eduksi.
     
  • olet luonteeltasi vastuuntuntoinen ja ennakkoluuloton, pystyt työskentelemään sekä itsenäisesti että myös osana tiimiä.

 

Toivomme hakemuksia erityisesti henkilöiltä, joilla on omakohtaista kokemusta isänä tai isän roolissa olemisesta. Sosiaali- tai kasvatusalan koulutus ja kokemus perheiden ja/tai lasten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Työsuhde on hankerahoituksesta johtuen määräaikainen ja jatkuu vuoden 2026 loppuun.

Tehtävä on hakijan osaamisesta ja kiinnostuksenkohteista riippuen mahdollista yhdistää toiseen osa-aikaiseen tehtävään, jolloin työsuhteesta muodostuu kokoaikainen. Noudatamme Kristillisten järjestöjen työehtosopimusta.

Jos haluat tulla mukaan edistämään isien hyvinvointia ja osallisuutta, lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian! Liitä mukaan myös ansioluettelo.

Työsuhde: Määräaikainen
Työsuhteen kesto: 31.12.2026 saakka
Palkka: 1250€/kk (50% työaika)
Haku päättyy: Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä
Hakemukset liitteineen: rekry@hnmky.fi

Lisätietoja:

6108