You are here

VACANCIES

Our vacancies, internships, and work try-outs.

Vacancies

Tuntitöitä tarjolla

Etsimme sijaisia ja tuntityöntekijöitä iltapäiväkerhotoimintaan lukuvuodeksi 2023-2024
 
Haluatko tehdä esimerkiksi opiskeluiden ohessa lisäansioita mukavan työn parissa. Helsingin NMKY etsii joukkoonsa vakituisia sijaisia ja tuntityöntekijöitä erimittaisiin sijaisuuksiin 12 eri toimipisteessä ympäri Helsinkiä. 

Työ sijoittuu arkisin klo 11.30-17 välille ja sopii erinomaisesti kasvatusalaa opiskelevalle tai välivuotta viettävälle. 

Työ on monipuolista lasten kanssa toimimista. Iltapäiväkerhon lapset ovat 7-8 -vuotiaita ja päivä koostuu läksyissä avustamisesta, välipalan tarjoamisesta, ulkoilusta ja ohjatun toiminnan vetämisestä. 

Hakijalta toivomme omatoimisuutta ja ulospäin suuntautuvaa ratkaisukeskeistä otetta työhön. Paikalla on aina myös ryhmän omia työntekijöitä, joten perehdytyksen saa työn lomassa.  
 
Työsuhde: Tuntityö 
Työsuhteen kesto: heti - 31.5.2024
Työaika: 0-26h / vko 
Palkkaus: Kristillisten järjestöjen TES 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: rekry@hnmky.fi

 

Work try-outs and internships

In many activities and projects, it is possible to participate in a work try-out or an internship (e.g., work practice related to studies in the social sector or physical education). You can ask about the possibilities either directly from the person in charge of the activity that interests you or from the people responsible for the different branches.

5560
5552
5536
5535
5523

For these positions, we have already found a top talent!

Hae vastaavaksi ohjaajaksi iltapäiväkerhoon Pakilassa!

Helsingin NMKY hakee yhteisöönsä arjen sankareita!

Helsingin Namikan iltapäiväkerhot tarjoavat laadukasta iltapäiväkerhotoimintaa Helsingin alueen kouluissa yhdessätoista eri toimipisteessä. Toiminta on suunniteltua, lapsen kokonaisvaltaista kasvua tukevaa, lapsilähtöistä ja monipuolista.

Nyt etsimme vastaavaa ohjaajaa kerhoomme, joka toimii Pakilassa, Hyvän Paimenen kirkolla.

Työsi on yksi yhteiskuntamme tärkeimpiä tehtäviä. Tehtävässäsi pääset toteuttamaan omaa erityisosaamistasi ja hyödyntämään omia harrastuksiasi. Työhön sisältyy ohjatun toiminnan toteuttamista, lapsen kasvun kokonaisvaltaista tukemista ja vapaan leikin ohjausta.

Vastaavana ohjaajana tehtäviisi kuuluu ohjaustyön lisäksi arjen kasvatustyöstä vastaaminen, ohjaajien perehdyttäminen ja yhteistyö vanhempien ja koulun kanssa. Vastaat alueellasi koulun loma-aikojen päiväleiritoiminnasta ja osallistut leirityöhön.

Hakijalta edellytetään kokemusta lasten kanssa työskentelystä. Tärkeitä asioita ovat myös motivaatio, oma-aloitteisuus ja energinen työote. Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, koska toimintaan kuuluu työskentelyä tiimissä sekä yhteistyötä huoltajien ja muiden kasvatuskumppaneiden kanssa. Eduksi katsotaan soveltuva koulutus ja kokemus tiimin vetämisestä.

Helsingin NMKY on dynaaminen työyhteisö, jossa pääset kehittämään omaa ammattiosaamistasi, sekä verkostoitumaan sosiaali- ja kasvatusalan osaajien kanssa.

Työntekijän osaamisen kehittäminen, hyvinvointi ja työssäjaksaminen ovat meille Helsingin NMKY:ssä ensiarvoisen tärkeitä. Oman hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi tarjoamme työntekijöillemme laadukkaan

Hae iltapäiväkerhon ohjaajan työpaikkaa Namikalla!

Helsingin NMKY:n hakee yhteisöönsä arjen sankareita!

Helsingin NMKY:n iltapäiväkerhot tarjoavat laadukasta iltapäiväkerhotoimintaa Helsingin alueen kouluissa yhdessätoista eri toimipisteessä. Toiminta on suunniteltua, lapsen kokonaisvaltaista kasvua tukevaa, lapsilähtöistä ja monipuolista toimintaa.

Työsi on yksi yhteiskuntamme tärkeimpiä tehtäviä. Työssäsi pääset toteuttamaan omaa erityisosaamistasi ja hyödyntämään omia harrastuksiasi. Työhön sisältyy ohjatun toiminnan toteuttamista, lapsen kasvun kokonaisvaltaista tukemista ja vapaan leikin ohjausta.

Haemme nyt ohjaajia kerhoihimme Malmilla ja Itä-Helsingissä.

Hakijalle on eduksi kokemus lasten kanssa työskentelystä, mutta tärkeitä asioita ovat myös motivaatio, oma-aloitteisuus ja energinen työote. Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, koska toimintaan kuuluu työskentelyä tiimissä sekä yhteistyötä huoltajien ja muiden kasvatuskumppaneiden kanssa.

Helsingin NMKY on dynaaminen työyhteisö, jossa pääset kehittämään omaa ammattiosaamistasi, sekä verkostoitumaan sosiaali- ja kasvatusalan osaajien kanssa.

Helsingin NMKY:ssä työntekijän osaamisen kehittäminen, hyvinvointi ja työssäjaksaminen ovat ensiarvoisen tärkeitä. Oman hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi tarjoamme työntekijöillemme laadukkaan työterveyshuollon yksityisellä terveysasemalla, Smartum-hyvinvointiedun ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.
 

Työsuhde: Määräaikainen
Työsuhteen kesto: 31.5.2024 asti
Työaika: 26h/vko
Palkkaus: pätevän ohjaajan palkka 1411,99 €/kk 
Haku päättyy: Paikat täytetään sopivien henkilön löydyttyä
Hakemukset liitteineen:

Hae vastaavaksi ohjaajaksi iltapäiväkerhoon Pukinmäkeen?

Helsingin NMKY:n iltapäiväkerhot tarjoavat laadukasta iltapäiväkerhotoimintaa Helsingin alueen kouluissa yhdessätoista eri toimipisteessä. Toiminta on suunniteltua ja lapsen kokonaisvaltaista kasvua tukevaa, monipuolista toimintaa.

Nyt kaivataan VASTAAVAA OHJAAJAA iltapäiväkerhoon Pukinmäessä.

Tehtäviisi kuuluu ryhmän toiminnan ja kasvatuksen ohjaaminen, kasvatusyhteistyö eri tahojen kanssa, ohjaajien perehdyttäminen arjen toimintaan sekä iltapäiväkerhon ohjaajan työtehtävät ryhmän mukana. Tukenasi toimii Helsingin NMKY:n iltapäivätoiminnan aluekoordinaattori.

Hakijalle on eduksi soveltuva koulutus, kokemus ryhmänhallinnasta, kokemus erityistä tukea tarvitsevista lapsista, halu kehittyä ja toimia tiimissä. Koemme harrastuneisuuden ja erityisosaamiset isona etuna ja tarjoamme hyvän ympäristön niiden toteuttamiseen lasten kanssa. 

Helsingin NMKY tarjoaa mukavan ja motivoivan työyhteisön, jossa pääset kehittämään omaa ammattiosaamistasi, sekä mahdollisesti töitä myös koulujen loma-ajoille leiritoiminnan parissa.

Helsingin NMKY:ssä työntekijän osaamisen kehittäminen, hyvinvointi ja työssäjaksaminen ovat ensiarvoisen tärkeitä. Oman hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi tarjoamme työntekijöillemme laadukkaan työterveyshuollon Mehiläisessä, Smartum-hyvinvointiedun ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.
Omaa osaamista sekä ammattitaitoa voi kehittää esimerkiksi oppisopimusopiskeluna töiden ohella.

Työsuhde: Määräaikainen
Työsuhteen kesto: 3.8.2023-31.7.2024
Työaika: 38,25h/vko
Palkkaus: KJTES
Haku päättyy: Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä
Hakemukset

Tarjoilija

Kiinnostaako työ ravintolassa? Tule meille töihin!

Hotel Arthur on yksityinen, hyvän palvelun kokoushotelli Helsingin keskustassa. Hotellin valtteja ovat erinomainen sijainti, ystävällinen henkilökunta, kodinomainen tunnelma ja hyvä hinta-laatusuhde. Panostamme persoonalliseen ja henkilökohtaiseen asiakaspalveluun.

Nyt haemme ravintolaamme TARJOILIJAA.

Olet osa ravintolan jengiä, joka palvelee asiakkaitamme hymyillen ja erilaiset ihmiset lämmöllä kohdaten.

Tehtäviisi kuuluu pääasiassa hotelliaamiaisen ja lounaan hoito, kokousvastaavana toimiminen kokouspäällikön poissa ollessa sekä mahdollisten iltatilaisuuksien hoitaminen.


Odotamme sinulta:

iloista ja reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta sekä asiakaspalvelutaitojatilannetajua ja yhteistyökykyähyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoahyvää suullista englannin kielen taitoaanniskelu- ja hygieniapassia


Tarjoamme sinulle:

työterveyshuollon Terveystalossavapaa-ajan tapaturmavakuutuksenSmartum -hyvinvointieduntyömatkaedunmahtavan työporukan


Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi pikaisesti. Hakemuksia käsittelee rekrytointitiimi.

Työsuhde: toistaiseksi voimassa oleva
Työaika: 90-112,5h/ 3 viikkoa
Palkka: MaRa tes
Hakemukset liitteineen: rekry@hnmky.fi
Haku päättyy: paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä
Työ alkaa: elokuussa
Lisätietoja: rekry@hnmky.fi

Yöportieeri

Kukutko hereillä öisin? Tule meille töihin!Hotel Arthur on yksityinen, hyvän palvelun kokoushotelli Helsingin keskustassa. Hotellin valtteja ovat erinomainen sijainti, ystävällinen henkilökunta, kodinomainen tunnelma ja hyvä hinta-laatusuhde. Panostamme persoonalliseen ja henkilökohtaiseen asiakaspalveluun.

Haemme vastaanottotiimiimme VASTAANOTTOVIRKAILIJAA yövuorohin

Olet osa vastaanottotiimiä, joka vastaa asiakkaidemme tarpeista vuorokauden ympäri.

Olet kätevä käsistäsi, osaat ratkaista ongelmatilanteet ripeästi ja tartut monipuolisiin työtehtäviin aikailematta yllättävissäkin tilanteissa.

Tärkeintä on asenteesi, ja kykysi tarttua erilaisiin tilanteisiin ja tehtäviin. Asiakaslähtöisyys on sinulle itsestäänselvyys. Työkielesi ovat suomi ja englanti, joten käytät molempia luontevasti eri tilanteissa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:
- työterveyshuollon yksityisellä terveysasemalla
- vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
- hyvinvointiedun
- työmatkaedun

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi pikaisesti. Hakemuksia käsittelee rekrytointitiimi.

Työsuhde: toistaiseksi voimassa oleva
Työaika: 90h/ 3 viikkoa
Palkka: MaRa Tes
Hakemukset liitteineen: rekry@hnmky.fi
Haku päättyy: Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä

 

Tulisitko iltapäiväkerhon ohjaajaksi Vuosaareen?

Helsingin NMKY:n hakee yhteisöönsä arjen sankareita!

Helsingin NMKY:n iltapäiväkerhot tarjoavat laadukasta iltapäiväkerhotoimintaa Helsingin alueen kouluissa yhdessätoista eri toimipisteessä. Toiminta on suunniteltua, lapsen kokonaisvaltaista kasvua tukevaa, lapsilähtöistä ja monipuolista toimintaa.

Työsi on yksi yhteiskuntamme tärkeimpiä tehtäviä. Työssäsi pääset toteuttamaan omaa erityisosaamistasi ja hyödyntämään omia harrastuksiasi. Työhön sisältyy ohjatun toiminnan toteuttamista, lapsen kasvun kokonaisvaltaista tukemista ja vapaan leikin ohjausta.

Haemme nyt ohjaajia Vuosaareen Vuoniityn peruskoulun Venemestarintien toimipisteessä ja Puistopolun peruskoululla toimiviin iltapäiväkerhoihimme!

Hakijalle on eduksi kokemus lasten kanssa työskentelystä, mutta tärkeitä asioita ovat myös motivaatio, oma-aloitteisuus ja energinen työote. Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, koska toimintaan kuuluu työskentelyä tiimissä sekä yhteistyötä huoltajien ja muiden kasvatuskumppaneiden kanssa.

Helsingin NMKY on dynaaminen työyhteisö, jossa pääset kehittämään omaa ammattiosaamistasi, sekä verkostoitumaan sosiaali- ja kasvatusalan osaajien kanssa.

Helsingin NMKY:ssä työntekijän osaamisen kehittäminen, hyvinvointi ja työssäjaksaminen ovat ensiarvoisen tärkeitä. Oman hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi tarjoamme työntekijöillemme laadukkaan työterveyshuollon yksityisellä terveysasemalla ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.
 

Työsuhde: Määräaikainen
Työsuhteen kesto: 3.8.2023-31.5.2024
Työaika: 26h/vko
Palkkaus: KJTES
Haku päättyy: Paikka täytetään sopivien henkilön löydyttyä

Hae vastaavaksi ohjaajaksi iltapäiväkerhoon Tapanilassa!

Helsingin NMKY hakee yhteisöönsä arjen sankareita!

Helsingin Namikan iltapäiväkerhot tarjoavat laadukasta iltapäiväkerhotoimintaa Helsingin alueen kouluissa yhdessätoista eri toimipisteessä. Toiminta on suunniteltua, lapsen kokonaisvaltaista kasvua tukevaa, lapsilähtöistä ja monipuolista.

Työsi on yksi yhteiskuntamme tärkeimpiä tehtäviä. Tehtävässäsi pääset toteuttamaan omaa erityisosaamistasi ja hyödyntämään omia harrastuksiasi. Työhön sisältyy ohjatun toiminnan toteuttamista, lapsen kasvun kokonaisvaltaista tukemista ja vapaan leikin ohjausta.

Vastaavana ohjaajana tehtäviisi kuuluu ohjaustyön lisäksi arjen kasvatustyöstä vastaaminen, ohjaajien perehdyttäminen ja yhteistyö vanhempien ja koulun kanssa. Vastaat alueellasi koulun loma-aikojen päiväleiritoiminnasta ja osallistut leirityöhön.

Hakijalta edellytetään kokemusta lasten kanssa työskentelystä. Tärkeitä asioita ovat myös motivaatio, oma-aloitteisuus ja energinen työote. Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, koska toimintaan kuuluu työskentelyä tiimissä sekä yhteistyötä huoltajien ja muiden kasvatuskumppaneiden kanssa. Eduksi katsotaan soveltuva koulutus ja kokemus tiimin vetämisestä.

Helsingin NMKY on dynaaminen työyhteisö, jossa pääset kehittämään omaa ammattiosaamistasi, sekä verkostoitumaan sosiaali- ja kasvatusalan osaajien kanssa.

Työntekijän osaamisen kehittäminen, hyvinvointi ja työssäjaksaminen ovat meille Helsingin NMKY:ssä ensiarvoisen tärkeitä. Oman hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi tarjoamme työntekijöillemme laadukkaan työterveyshuollon Mehiläisessä, Smartum-hyvinvointiedun ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.
 

Hae vastaavaksi ohjaajaksi iltapäiväkerhoon Vuosaaressa!

Helsingin NMKY hakee yhteisöönsä arjen sankareita!

Helsingin namikan iltapäiväkerhot tarjoavat laadukasta iltapäiväkerhotoimintaa Helsingin alueen kouluissa yhdessätoista eri toimipisteessä. Toiminta on suunniteltua, lapsen kokonaisvaltaista kasvua tukevaa, lapsilähtöistä ja monipuolista.

Työsi on yksi yhteiskuntamme tärkeimpiä tehtäviä. Tehtävässäsi pääset toteuttamaan omaa erityisosaamistasi ja hyödyntämään omia harrastuksiasi. Työhön sisältyy ohjatun toiminnan toteuttamista, lapsen kasvun kokonaisvaltaista tukemista ja vapaan leikin ohjausta.

Vastaavana ohjaajana tehtäviisi kuuluu ohjaustyön lisäksi arjen kasvatustyöstä vastaaminen, ohjaajien perehdyttäminen ja yhteistyö vanhempien ja koulun kanssa. Vastaat alueellasi koulun loma-aikojen päiväleiritoiminnasta ja osallistut leirityöhön.

Hakijalta edellytetään kokemusta lasten kanssa työskentelystä. Tärkeitä asioita ovat myös motivaatio, oma-aloitteisuus ja energinen työote. Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, koska toimintaan kuuluu työskentelyä tiimissä sekä yhteistyötä huoltajien ja muiden kasvatuskumppaneiden kanssa. Eduksi katsotaan soveltuva koulutus ja kokemus tiimin vetämisestä.

Helsingin NMKY on dynaaminen työyhteisö, jossa pääset kehittämään omaa ammattiosaamistasi, sekä verkostoitumaan sosiaali- ja kasvatusalan osaajien kanssa.

Työntekijän osaamisen kehittäminen, hyvinvointi ja työssäjaksaminen ovat meille Helsingin NMKY:ssä ensiarvoisen tärkeitä. Oman hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi tarjoamme työntekijöillemme laadukkaan työterveyshuollon Mehiläisessä ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.
 

Työsuhde: Määräaikainen

Hae vastaavaksi ohjaajaksi iltapäiväkerhoon Vesalassa!

Helsingin NMKY hakee yhteisöönsä arjen sankareita!

Helsingin Namikan iltapäiväkerhot tarjoavat laadukasta iltapäiväkerhotoimintaa Helsingin alueen kouluissa yhdessätoista eri toimipisteessä. Toiminta on suunniteltua, lapsen kokonaisvaltaista kasvua tukevaa, lapsilähtöistä ja monipuolista.

Työsi on yksi yhteiskuntamme tärkeimpiä tehtäviä. Tehtävässäsi pääset toteuttamaan omaa erityisosaamistasi ja hyödyntämään omia harrastuksiasi. Työhön sisältyy ohjatun toiminnan toteuttamista, lapsen kasvun kokonaisvaltaista tukemista ja vapaan leikin ohjausta.

Vastaavana ohjaajana tehtäviisi kuuluu ohjaustyön lisäksi arjen kasvatustyöstä vastaaminen, ohjaajien perehdyttäminen ja yhteistyö vanhempien ja koulun kanssa. Vastaat alueellasi koulun loma-aikojen päiväleiritoiminnasta ja osallistut leirityöhön.

Hakijalta edellytetään kokemusta lasten kanssa työskentelystä. Tärkeitä asioita ovat myös motivaatio, oma-aloitteisuus ja energinen työote. Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, koska toimintaan kuuluu työskentelyä tiimissä sekä yhteistyötä huoltajien ja muiden kasvatuskumppaneiden kanssa. Eduksi katsotaan soveltuva koulutus ja kokemus tiimin vetämisestä.

Helsingin NMKY on dynaaminen työyhteisö, jossa pääset kehittämään omaa ammattiosaamistasi, sekä verkostoitumaan sosiaali- ja kasvatusalan osaajien kanssa.

Työntekijän osaamisen kehittäminen, hyvinvointi ja työssäjaksaminen ovat meille Helsingin NMKY:ssä ensiarvoisen tärkeitä. Oman hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi tarjoamme työntekijöillemme laadukkaan työterveyshuollon Mehiläisessä ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.
 

Työsuhde: Määräaikainen

Etsimme sisällöntuottajaa

Oletko idearikas, hyvät vuorovaikutustaidot omaava ja toimeentarttuva persoona? Onko sosiaalinen media sinun pelikenttäsi? Mikäli vastasit kyllä, olet todennäköisesti etsimämme henkilö!

Helsingin NMKY etsii sisällöntuottajaa. Helsingin NMKY on ollut aktiivisesti mukana liikunnan, sosiaalialan ja kaupunkikulttuurin kentillä jo 130 vuoden ajan. Tänä päivänä tarjoamme osallistumis-, vaikuttamis- ja verkostoitumismahdollisuuksia lapsille, nuorille ja aikuisille. Helsingin NMKY on muun muassa Suomen suurin koripallo-organisaatio sekä yksi suurimpia iltapäiväkerhotoiminnan järjestäjiä.
 
Sisällöntuottajan tehtävänkuva on monipuolinen ja pääset työskentelemään erilaisten ihmisten sekä toimintakenttien parissa. Tehtävässä korostuu sosiaalisen median tuntemus, sisällön tuottaminen monikanavaisesti sekä heittäytyminen erilaisiin tilanteisiin. Pääset yhdessä viestinnän tiimin kanssa tekemään sisältöjä suosittuihin viestinnän kanaviimme. 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää ensisijaisesti positiivista ja itsenäistä otetta sekä taitoa kirjoittaa uutisia, taittaa mainoksia, kuvata ja editoida videoita.

Katsomme eduksi tehtävään soveltuvan koulutuksen sekä aiemman kokemuksen sosiaalisen median sisällön tuottamisesta. Tarjoamme sinulle hyvät puitteet ja työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi viestijänä. Pääset näköalapaikalle Helsingin ytimeen. Työn tekeminen onnistuu joustavasti mutta tapahtuu myös ilta-aikaan sekä viikonloppuisin, jolloin varsinainen toimintamme lasten ja nuorten parissa tapahtuu.

Hae vastaamalla alla oleviin kysymyksiin. Voit myös laittaa avoimen hakemuksen videon muodossa tai jättää esimerkkinä aiemmin tekemiäsi videoita.

Työsuhde: Määräaikainen
Työsuhteen kesto: 1.8.-31.12.2023
Työaika: sopimuksen mukaan 80-100%

Haluaisitko liikuntaetsiväksi?

Helsingin NMKY:n Nuorten ja aikuisten koulutukset ja palvelut hakee liikuntaetsivää.

Liikuntaetsivänä toimit Helsingin NMKY:n liikuntaetsivien tiimissä.
Liikuntaetsivät edistävät syrjään jääneiden, yksinäisten tai kotiin jumiutuneiden fyysistä aktiivisuutta ja kokonaisvaltaista hyvinvointia kestävällä tavalla.

Nyt haettava liikuntaetsivä toimii erityisesti kotona asuvien iäkkäiden ihmisten liikuttajana. Liikuntaetsivänä tavoitat kohderyhmää verkostojen ja sidosryhmien kautta, haet ja innostat heitä liikkumisen pariin ja kehität innovatiivisia tapoja lisätä iäkkäiden liikkumisen intoa.
Työssä tuet asiakkaita yksilöllisesti sekä järjestät ryhmämuotoista toimintaa.
Liikuntaetsivän työ on liikunnan ohjaamisen lisäksi verkostotyötä ja lempeää kohtaamista sekä keskustelua.


Työhön valittavalta edellytämme: 

liikunnan alan koulutustaosaamista sekä ymmärrystä erityisesti iäkkäiden liikuttamisestakykyä itsenäiseen työhön, raportoimiseenhalua varmistaa, että iäkkäiden toimintakyky pysyy hyvänä mahdollisimman pitkään


Tarjoamme:

työterveyshuollon yksityisellä terveysasemallavapaa-ajan tapaturmavakuutuksenmatkaedunvuosittaisen hyvinvointiedun mahtavan työporukan

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, lähetä hakemuksesi 15.6.2023 mennessä.


Työsuhde: määräaikainen
Työn kesto: 1.8.-31.12.2023, mahdollisuus jatkoon rahoituksesta riippuen.
Palkka: n. 2500 €/kk
Hakemukset liitteineen: rekry@hnmky.fi
 

Haastattelut aloitetaan hakuajan kuluessa ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:


Reetta AsikainenLeading

Etsimme: Namika Areenan toimintavastaavaa

Helsingin Pakilaan rakentuu uusi upea Namika Areena.

Namika Areena on Helsingin NMKY:n Tukisäätiön rakennuttama noin 3500m² uusi liikuntaolosuhde Helsingin Pakilaan. Namika Areena tulee palvelemaan Helsingin NMKY:n monipuolista lasten ja nuorten toimintaa sekä Pakilan peruskoulun liikunnanopetusta.

Helsingin NMKY on Suomen suurin koripalloseura, joten areenan suunnittelua ovat ohjanneet etenkin juniorikoripallon tarpeet. Namika Areena on vuonna 2023 valmistuessaan luonteva jatke Helsingin NMKY:n rooliin koripallon suunnannäyttäjänä.

Nyt tarjolla on aitiopaikka: etsimme Namika Areenalle toimintavastaavaa


Vastuullesi Namika Areenan toimintavastaavana kuuluvat:

Namika Areenan ja sen tilojen päivittäisen toiminnan hallinnointitilojen markkinointi ja myynti Namika Areenan toimintamallien kehittäminen ja hallinnointikiinteistöön liittyvät asiat (yhteistyössä isännöinti ja kiinteistöpäällikön kanssa)raportointiyhteisöllisyyttä tukevien toimintamallien kehittäminen Namika Areenan tapahtumatuotantoNamika Areenan rakennusurakan loppuunsaattamiseen liittyvistä vastuista huolehtiminen


Eduksi katsotaan:

Liikuntaolosuhteiden liiketoiminnan ymmärtäminenNuoriso ja liikunta -alan tai muutoin työtehtävää tukeva kokemus


Tarjoamme:

työterveyshuollon yksityisellä terveysasemallavapaaajan tapaturmavakuutuksenvuosittaisen hyvinvointieduntimanttisen työporukan


Kurkkaa Namika Areenan omat sivut www.namikaareena.fi ja hae meille töihin (

Kesätöihin Namikan korikselle?

Nyt olisi avoinna kiva kesätyö Namikan koriksessa!

Oletko sinä etsimämme henkilö Helsingin NMKY:n koripallon kesätyöntekijäksi! Haku on käynnissä ja etsimme tehtäviin: oma-aloitteellisia, ahkeria ja sosiaalisia tyyppejä. Koripallotausta ja kokemus lasten kanssa toimimisesta katsotaan eduksi.

Jätä hakemus osoitteessa: https://www.hnmky.fi/lomakkeet/6006

Haku päättyy keskiviikkona 12.4.

Tervetuloa iltapäiväkerhon ohjaajaksi!

Helsingin NMKY:n hakee nuorekkaaseen yhteisöönsä arjen sankareita!

Helsingin NMKY:n iltapäiväkerhot tarjoavat laadukasta iltapäiväkerhotoimintaa Helsingin alueen kouluissa yhdessätoista eri toimipisteessä. Toiminta on suunniteltua, lapsen kokonaisvaltaista kasvua tukevaa, lapsilähtöistä ja monipuolista toimintaa.

Työsi on yksi yhteiskuntamme tärkeimpiä tehtäviä. Työssäsi pääset toteuttamaan omaa erityisosaamistasi ja hyödyntämään omia harrastuksiasi. Työhön sisältyy ohjatun toiminnan toteuttamista, lapsen kasvun kokonaisvaltaista tukemista ja vapaan leikin ohjausta.

Hakijalle on eduksi kokemus lasten kanssa työskentelystä, mutta tärkeitä asioita ovat myös motivaatio, oma-aloitteisuus ja energinen työote. Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, koska toimintaan kuuluu työskentelyä tiimissä sekä yhteistyötä huoltajien ja muiden kasvatuskumppaneiden kanssa.

Helsingin NMKY on dynaaminen työyhteisö, jossa pääset kehittämään omaa ammattiosaamistasi, sekä verkostoitumaan sosiaali- ja kasvatusalan osaajien kanssa.

Helsingin NMKY:ssä työntekijän osaamisen kehittäminen, hyvinvointi ja työssäjaksaminen ovat ensiarvoisen tärkeitä. Oman hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi tarjoamme työntekijöillemme laadukkaan työterveyshuollon yksityisellä terveysasemalla ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.
 

Työsuhde: Määräaikainen
Työsuhteen kesto: 3.8.2023-31.5.2024
Työaika: 26h/vko
Palkkaus: KJTES
Haku päättyy: Paikka täytetään sopivien henkilön löydyttyä
Hakemukset liitteineen: lomakkeella
Lisätietoja:
Aluekoordinaattori Marja-Riitta Typpi

Hae vastaavaksi ohjaajaksi iltapäiväkerhoon Vesalassa!

Helsingin NMKY:n iltapäiväkerhot tarjoavat laadukasta iltapäiväkerhotoimintaa Helsingin alueen kouluissa yhdessätoista eri toimipisteessä. Toiminta on suunniteltua ja lapsen kokonaisvaltaista kasvua tukevaa, monipuolista toimintaa.

Kaipaamme VASTAAVAA OHJAAJAA Vesalaan.

Tehtäviisi kuuluu ryhmän toiminnan ja kasvatuksen ohjaaminen, kasvatusyhteistyö eri tahojen kanssa, ohjaajien perehdyttäminen arjen toimintaan sekä iltapäiväkerhon ohjaajan työtehtävät ryhmän mukana. Tukenasi toimii Helsingin NMKY:n iltapäivätoiminnan aluekoordinaattori.

Hakijalle on eduksi soveltuva koulutus, kokemus ryhmänhallinnasta, kokemus erityistä tukea tarvitsevista lapsista, halu kehittyä ja toimia tiimissä. Koemme harrastuneisuuden ja erityisosaamiset isona etuna ja tarjoamme hyvän ympäristön niiden toteuttamiseen lasten kanssa. 

Helsingin NMKY tarjoaa mukavan ja motivoivan työyhteisön, jossa pääset kehittämään omaa ammattiosaamistasi, sekä mahdollisesti töitä myös koulujen loma-ajoille leiritoiminnan parissa.

Helsingin NMKY:ssä työntekijän osaamisen kehittäminen, hyvinvointi ja työssäjaksaminen ovat ensiarvoisen tärkeitä. Oman hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi tarjoamme työntekijöillemme laadukkaan työterveyshuollon Mehiläisessä ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.
Omaa osaamista sekä ammattitaitoa voi kehittää esimerkiksi oppisopimusopiskeluna töiden ohella.

Työsuhde: Määräaikainen
Työsuhteen kesto: 2.6.2023 asti
Työaika: 28h/vko
Palkkaus: KJTES
Haku päättyy: Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä
Hakemukset liitteineen:

Tulisitko vastaavaksi ohjaajaksi iltapäiväkerhoon Malminkartanoon?

Helsingin NMKY:n iltapäiväkerhot tarjoavat laadukasta iltapäiväkerhotoimintaa Helsingin alueen kouluissa yhdessätoista eri toimipisteessä. Toiminta on suunniteltua ja lapsen kokonaisvaltaista kasvua tukevaa, monipuolista toimintaa.

Nyt kaivataan VASTAAVAA OHJAAJAA Malminkartanoon.

Tehtäviisi kuuluu ryhmän toiminnan ja kasvatuksen ohjaaminen, kasvatusyhteistyö eri tahojen kanssa, ohjaajien perehdyttäminen arjen toimintaan sekä iltapäiväkerhon ohjaajan työtehtävät ryhmän mukana. Tukenasi toimii Helsingin NMKY:n iltapäivätoiminnan aluekoordinaattori.

Hakijalle on eduksi soveltuva koulutus, kokemus ryhmänhallinnasta, kokemus erityistä tukea tarvitsevista lapsista, halu kehittyä ja toimia tiimissä. Koemme harrastuneisuuden ja erityisosaamiset isona etuna ja tarjoamme hyvän ympäristön niiden toteuttamiseen lasten kanssa. 

Helsingin NMKY tarjoaa mukavan ja motivoivan työyhteisön, jossa pääset kehittämään omaa ammattiosaamistasi, sekä mahdollisesti töitä myös koulujen loma-ajoille leiritoiminnan parissa.

Helsingin NMKY:ssä työntekijän osaamisen kehittäminen, hyvinvointi ja työssäjaksaminen ovat ensiarvoisen tärkeitä. Oman hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi tarjoamme työntekijöillemme laadukkaan työterveyshuollon Mehiläisessä ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.
Omaa osaamista sekä ammattitaitoa voi kehittää esimerkiksi oppisopimusopiskeluna töiden ohella.

Työsuhde: Määräaikainen
Työsuhteen kesto: 2.6.2023 asti
Työaika: 28h/vko
Palkkaus: KJTES
Haku päättyy: Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä
Hakemukset liitteineen:

Vastaanottovirkailija

Haemme vastaanottotiimiämme vahvistamaan ripeäotteista VASTAANOTTOVIRKAILIJAA.

Hotel Arthur on yksityinen, hyvän palvelun kokoushotelli Helsingin keskustassa. Hotellissa on 203 huonetta, erinomaiset kokous- ja bankettitilat yli 500 henkilölle, sekä viihtyisä ravintola. Hotellin valtteina ovat erinomainen sijainti, ystävällinen henkilökunta, kodinomainen tunnelma ja hyvä hinta-laatusuhde. Panostamme persoonalliseen ja henkilökohtaiseen asiakaspalveluun. Vieraidemme viihtyvyydestä ja palveluidemme saatavuudesta vastaa kokonaisuudessaan noin 25 ammattilaisen joukko.

Haemme vastaanottotiimiämme vahvistamaan ripeäotteista
VASTAANOTTOVIRKAILIJAA

Olet osa vastaanottotiimiä, joka vastaa asiakkaidemme tarpeista vuorokauden ympäri.

Sinulla on ainakin vuoden kokemus vastaanoton tehtävistä. Olet kätevä käsistäsi, osaat ratkaista ongelmatilanteet ripeästi ja tartut monipuolisiin työtehtäviin aikailematta yllättävissäkin tilanteissa. Innostut yhtä lailla yhden yksittäisen vieraan, kuin suuren kokousasiakkaankin kohtaamisesta ja huolehdit osaltasi siitä, että hän tietää olevansa meille tärkeä jo ennen vierailuaan Arthurissa.

Tärkeintä on asenteesi, ja kykysi tarttua erilaisiin tilanteisiin ja tehtäviin. Asiakaslähtöisyys on sinulle itsestäänselvyys, samoin tiimihenkisyys. Yhteistyö on hotellissamme palvelun onnistumisen edellytys. Oletkin positiivinen tiimityöskentelijä ja tuot omat näkemyksesi rohkeasti ja rakentavasti esille. Sinulta löytyy järjestelmällisyyttä ja sinnikkyyttä saattaa asiat loppuun asti hektisessä ympäristössä. Työkielesi ovat suomi ja englanti, joten käytät molempia luontevasti eri tilanteissa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle
* timanttisen työporukan
* työterveyshuollon yksityisellä terveysasemalla
* hyvinvointiedun
*

Iltapäiväkerhon ohjaaja & iltapäiväkerhon vastaava ohjaaja

Tule töihin iltapäiväkerhoon!

Etsimme joukkoomme iltapäiväkerhon ohjaajia ja vastaavia ohjaajia lukuvuodeksi 2022-2023.

Helsingin NMKY:n iltapäiväkerhot tarjoavat laadukasta iltapäiväkerhotoimintaa Helsingin alueen kouluissa yhdessätoista eri toimipisteessä. Toiminta on suunniteltua ja lapsen kokonaisvaltaista kasvua tukevaa, monipuolista toimintaa.

Hakijalle on eduksi soveltuva koulutus, kokemus ryhmänhallinnasta, kokemus erityistä tukea tarvitsevista lapsista, sekä kehittävä tiimihenkisyys. Koemme harrastuneisuuden ja erityisosaamiset isona etuna ja tarjoamme hyvän ympäristön niiden toteuttamiseen lasten kanssa.

Helsingin NMKY tarjoaa mukavan ja motivoivan työyhteisön, jossa pääset kehittämään omaa ammattiosaamistasi, sekä töitä myös koulujen loma-ajoille leiritoiminnan parissa.

Helsingin NMKY:ssä työntekijän osaamisen kehittäminen, hyvinvointi ja työssäjaksaminen ovat ensiarvoisen tärkeitä. Oman hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi tarjoamme työntekijöillemme laadukkaan työterveyshuollon Mehiläisessä ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.
Omaa osaamista sekä ammattitaitoa voi kehittää esimerkiksi oppisopimusopiskeluna töiden ohella.

Työsuhde: Määräaikainen
Työsuhteen kesto: 4.8.2022-2.6.2023
Työaika: 25-28h/vko
Palkkaus: Kristillisten järjestöjen TES
Hakemus: täytä hakemus tästä

Lisätietoja:


Marja-Riitta TyppiRegional Coordinator for After-School Activitiesmarja-riitta.typpi@hnmky.fi


Sofia LaitilaRegional Coordinator for After-School

Kesätöihin päiväleireille

Helsingin NMKY järjestää kesäleiritoimintaa eri puolilla Helsinkiä.

Etsimme nyt nuoria kesätyöhön apuohjaajiksi korisleireille, taekwondoleireille ja perinteisille päiväleireille.

Tarjoamme pääsääntöisesti töitä kahdeksi viikoksi kesätyöntekijää kohden. Suurin osa leireistä on kesäkuussa. Voit hakea kesätöihin myös kesäsetelillä!

Voit hakea kesätyötä tällä lomakkeella.

Viestinnän harjoittelija

Etsimme harjoittelijaa täydentämään viestintätiimiämme.

Helsingin NMKY etsii viestinnän tiimiinsä harjoittelijaa, erityisesti sisällöntuotannon tehtäviin. Helsingin NMKY on ollut aktiivisesti mukana liikunnan, sosiaalialan ja kaupunkikulttuurin kentillä jo 130 vuoden ajan. Tänä päivänä tarjoamme osallistumis-, vaikuttamis- ja verkostoitumismahdollisuuksia lapsille, nuorille ja aikuisille. Helsingin NMKY on muun muassa Suomen suurin koripallo-organisaatio sekä yksi suurimpia iltapäiväkerhotoiminnan tuottajia.
 
Sisällöntuottajan tehtävänkuva on monipuolinen ja pääset työskentelemään erilaisten ihmisten sekä toimintakenttien parissa. Tehtävässä korostuu sosiaalisen media tuntemus, heittäytyminen erilaisiin tilanteisiin sekä sisällöntuottaminen monikanavaisesti. Pääset yhdessä viestinnän tiimin kanssa tekemään sisältöjä nopeasti kasvaviin viestinnänkanaviimme. Katso vaikka meidän TikTok-tiliä!

Katsomme eduksi tehtävään soveltuvan koulutuksen sekä aiemman kokemuksen sosiaalisen median ja digitaalisen viestinnän sisällöntuottamisesta. Tarjoamme sinulle hyvät puitteet ja työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi viestijänä. Pääset näköalapaikalle Helsingin ytimeen. Työntekeminen onnistuu joustavasti mutta tapahtuu myös ilta-aikaan sekä viikonloppuisin, jolloin varsinaista toimintaamme järjestetään.

Helsingin NMKY on Great Place to Work -sertifioitu eli olemme tutkitusti työntekijöidemme mielestä hyvä työpaikka. 

Lähetä meille CV sekä vapaamuotoinen hakemuksesi videon muodossa. Videolla toivomme, että vastaat kysymyksiin, miten kehittäisit Helsingin NMKY:n sosiaalisen median sisältöjä ja miksi juuri sinä olisit oikea ihminen tähän tehtävään?

Haku päättyy 13.4.
Lisätietoja: Silja-Kaisa Pöyliö, silja-kaisa.poylio@hnmky.fi

Aluevalmentaja, Pakila

Helsingin NMKY on Suomen suurin koripalloseura 1400 lisenssipelaajalla. Toimintaa on päiväkoti-ikäisestä aikuisten kilpatoimintaan.

Tällä hetkellä Helsingin NMKY:llä voi harrastaa koripalloa 12 –vuotiaiksi asti kolmella alueella, keskustassa, Pakilassa ja Malmilla, tämän jälkeen alueet kootaan ikäluokkajoukkueiksi.

Aluevalmentaja, Pakila

Pakilan aluevalmentaja toimii päävalmentajana Pakilan alueen joukkueissa sekä osallistuu alueensa toiminnan organisointiin yhteistyössä valmennuspäällikön kanssa.  
 
Pakilaan 2023 syksyllä valmistuva Namika areena mahdollistaa Pakilan alueen koristoiminnan kehittämisen pitkäjänteisesti. Työtehtävä on päätoiminen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Toivomme sinulta 

vankkaa kokemusta nuorten valmentamisesta erinomaisia vuorovaikutustaitojajoustavuutta, sillä työajat ovat iltaisin ja viikonloppuisin ja työtehtäviä tarkennetaan yhdessä sopien osaamisesi ja seuran tarpeiden mukaisesti kausittain 
 

Eduksi katsotaan 

soveltuva koulutus sekä halu kouluttautua 

Lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi 4.3.2022 mennessä osoitteeseen rekry@hnmky.fi.  
Haemme kahta päätoimista valmentajaa. Voit hakea molempia tehtäviä samalla hakemuksella.

Käynnistämme haastattelut hakuaikana ja palkkaamme tehtävään henkilön heti sopivan henkilön löydyttyä.
Työ alkaa sovitusti tai viimeistään 1.6.2022.

Lisätietoja seurastamme löydät nettisivuiltamme: https://www.hnmky.fi/ 

Lisätietoja tehtävästä 21.-23.2. ja

Etsimme projektisuunnittelijaa

Projektisuunnittelijaksi Kiintopiste-hankkeeseen?

Helsingin NMKY:llä vuodesta 2018 käynnissä ollut Kiintopiste -kehittämishanke saa jatkoa; Kiintopisteitä vertaisuudesta -hanke käynnistyy keväällä 2022. Hanke on STEA:n veikkausvaroin avustama hanke, jossa syrjään joutuneiden alle 29-vuotiaiden nuorten elämään pyritään löytämään vertaisuuden keinoin sellaisia kiintopisteitä, jotka lähtevät ohjaamaan nuoren elämää positiiviseen suuntaan kohti hyvinvoinnin kierrettä.
Uudessa hankkeessa tavoitteena on ottaa vahvasti myös nuoren lähiaikuiset mukaan.

Etsimme nyt hanketyöhön sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen, joka kestää ainakin huhtikuulle 2023 saakka. Hanketiimi koostuu kahdesta hanketyöntekijästä ja hankepäälliköstä. Tiimi on varustettu nuorisotyön asiantuntijuudella, hyvillä vuorovaikutustaidoilla, ennakkoluulottomalla ja kokeilevalla asenteella, uteliaalla luonteella ja hanketyön osaamisella. Olet etsimämme henkilö, jos omaat edellä mainittuja tekijöitä, sinulla on kokemusta alle 29-vuotiaiden nuorten parissa tehtävästä työstä ja haluat työssäsi kohdata nuoria ja heidän lähiaikuisiaan.

Työ sijoittuu pääsääntöisesti Helsingin alueelle, on liikkuvaa ja alkaa heti, kun sopiva henkilö on löydetty.

Hakuaika: kunnes sopiva henkilö on löydetty
Palkka: noin 2800e/kk
Hakemukset liitteineen: rekry@hnmky.fi

Lisätietoja:

 

 


Joni LiikalaDepartment Manager (Services and Training for Youth and Adults NAPK)050 560 9334joni.liikala@hnmky.fi

Koulutuspäälliköksi?

Helsingin NMKY:n Nuorten ja aikuisten koulutukset ja palvelut hakee hankevalmisteluihin orientoitunutta koulutuspäällikköä sijaisuuteen perhevapaan ajalle.

Työ on määräaikainen ja sidoksissa hankerahoitukseen ja perhevapaan kestoon.
Päätyönä on Monikulttuurisen ohjaajakoulutuksen (MOK) koulutuspäällikkönä toimiminen sekä osallistuminen Nuorten ja aikuisten palvelut ja koulutukset -toimialan kehittämistyöhön ja hankevalmisteluihin.

Työssä tarvitaan:

Kokemusta hankehallinnoinnista (mm. raportoinnista ja hakemuksista)Kokemusta moninaisen työyhteisön ja tiimin kanssa työskentelystäKoulutusosaamista, verkkokoulutusten tuntemusta ja motivaatiota kouluttaaSuomen ja englannin kielen vahvaa osaamista, ruotsin kielen taidosta on hyötyä.

Eduksi katsotaan:

Hankemaailman tuntemusInnovatiivinen ja ennakoiva kehittämisoteEsihenkilöosaaminen

Tarjoamme:

Nopeasti kehittyvän ja jatkuvasti uusia mahdollisuuksia tarjoavan kansainvälisen toimintaympäristönTiiviin ja lähellä toimivan, ammattitaitoisen moninaisen tiimin tuenMahdollisuuden kehittää ja hyödyntää omaa osaamistaYmpäristön, jossa innostuminen ja kokeilu on sallittua

Työaika voidaan sopia välille 80-100% riippuen työn sisällöistä.  

Työ alkaa mahdollisimman pian. Määräaikainen työsopimus 30.6.2022 saakka. Rahoituksista riippuen mahdollisuus jatkoon.

Kelpoisuusvaatimus: soveltuva korkeakoulututkinto

Työkielet: suomi ja englanti

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, lähetä hakemuksesi 22.12.2021 mennessä sähköpostitse rekry@hnmky.fi.
Haastattelut aloitetaan hakuajan kuluessa ja paikka täytetään sopivan henkilön

Seurakoordinaattoriksi Helsingin NMKY:n urheilutoimialalle?

Haluatko olla merkittävä osa Helsingin NMKY:n urheilutoimialaa? Helsingin NMKY tarjoaa monipuolisia harrastusmahdollisuuksia lapsille, nuorille ja aikuisille. Toiminta pitää sisällään mm. urheilua, kerhoja, musiikkia, partiota, seikkailua, erilaisia tapahtumia, kursseja ja monipuolisen leiritarjonnan. Helsingin NMKY:n viikoittaisen toiminnan piirissä on lähes 6000 lasta, nuorta ja aikuista.

Nyt etsimme seurakoordinaattoria urheilutoimialalle. Toimiala käsittää koripallon lajitoiminnan sekä kamppailutoiminnan.

Meille tärkeintä ovat lapset ja nuoret, heidän tavoitteensa, tarpeensa ja onnistumisensa mahdollistaminen nuorista harrastajista aina huippu-urheilijoihin. Helsingin NMKY:n urheilutoimiala tarjoaa harrastajilleen mahdollisuuden elämän mittaiseen harrastamiseen, moni harrastaja jatkaa harrastusta myös juniorivaiheen jälkeen mm. pelaajana, valmennus-, tuomarointi- tai toimitsijatehtävissä.

Etsimme nyt seuraamme avainrooliin osaavaa, innostunutta ja työhön tarttuvaa seurakoordinaattoria.

Tehtäviisi kuuluu:

Seuran jäsenpalvelun hoitaminen ja kehittäminen. Hoidat laskutusta ja maksuseurantaa. Yhteydenpito ja viestintä seuran eri sidosryhmien välillä.Joukkueiden toimihenkilöiden perehdyttäminen ja neuvonta. Olet joukkueenjohtajien ja rahastonhoitajien tukena arjessa.
 Osallistut seuran harjoitusvuorokalenterin rakentamiseen sekä avustusten hakemiseen.Olet tärkeässä roolissa, kun kehitämme seuran arkea.

Odotamme sinulta:

Runsaasti organisointikykyä, itseohjautuvuutta sekä erinomaisia

Työpajaohjaajaksi?

Helsingin NMKY:n nuorten työpajaan haetaan yksilövalmentajaa sijaisuuteen opintovapaan ajaksi.

Helsingin NMKY:n nuorten työpaja on 16-28-vuotiaille, työn- ja koulutuksen ulkopuolella oleville nuorille suunnattu työpaja, jossa seinätöntä valmennusta tarjotaan aidoissa työympäristöissä liikunta-, nuoriso- ja hyvinvointipalvelualoilla.

Yksilövalmentajan työtehtäviin kuuluvat ensisijaisesti nuorten sosiaalinen vahvistaminen, elämänhallinnan tukeminen, koulutukseen ja työelämään ohjaus. Työ sisältää yksilö- ja ryhmäohjausta, valmennusjaksojen sisältöjen suunnittelua, toteuttamista ja arviointia sekä työhön liittyvää dokumentointia.

Työtä tehdään yhteistyössä mm. tukipalveluiden, erilaisten viranomaistahojen sekä muiden verkostojen kanssa (mm. oppilaitokset, Ohjaamo, sosiaalitoimi, etsivä nuorisotyö). Työ on liikkuvaa ja sijoittuu pääkaupunkiseudulle, työtilat sijaitsevat Helsingin Kaisaniemessä. Pääsääntöisesti työtä tehdään arkisin klo 9-17 välillä. Työaikoihin on itsellä mahdollisuus vahvasti vaikuttaa.

Odotamme sinulta taitoa kohdata erilaisissa elämäntilanteissa olevia nuoria aikuisia, hyviä vuorovaikutustaitoja, ryhmänohjaustaitoja, organisointikykyä ja tiimityötaitojen lisäksi kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme, että sinulla on tuntemusta nuorisotyöstä, ymmärrystä nuorten aikuisten erilaisista elämäntilanteista, tuntemusta palveluverkosta ja kykyä toimia yhteistyöverkostoissa.

Eduksi katsotaan työpajatoiminnan tuntemus. Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja mielenkiintoisen työn nuorten aikuisten parissa, sekä innovatiivisen työyhteisön, jossa pääset myös kehittämään itseäsi sekä omaa työtäsi!

Hakijalta edellytetään soveltuva ammatillinen (sosiaali-, terveys- tai nuorisoalan) perustutkinto tai ammattikorkeakoulututkinto sekä aikaisempaa kokemusta nuorten tai

Työvalmentajia kesäksi

Haetaan kesäksi puutarhureita, puuseppiä, taiteilijoita, näyttelijöitä, kiinteistönhoitajia…

Helsingin NMKY:lle etsitään eri työalojen osaajia opastamaan nuoria työssä.
Tule kesäksi merkitykselliseen työhön, jossa pääset käyttämään omaa osaamistasi!
 
Olet rakennusalan, viher- ja viljelypuolen, kiinteistönhoidon, taide- tai kulttuurialan tai viestinnän osaaja, joka voisi jakaa omaa tieto-taitoa 16-29-vuotiaille nuorille. Työssäsi ohjaat ja opastat nuoria erilaisissa työympäristöissä Helsingissä, pääsääntöisesti Vuosaaressa Uutelassa. Työ voi olla esimerkiksi maatilatyylisen ympäristön kevyitä kunnostus ja huoltotöitä tai piha- ja viljely töitä. Työ voi olla tapahtumatuotantoa, sosiaalisen median sisällön tuottamista ja toiminnasta viestimistä. Tärkeintä on, että voit tehdä työtä yhdessä nuorten kanssa, nuoria opastaen. Valitut henkilöt perehdytetään nuorten ohjaamistyöhön ja eettisiin pelisääntöihin.

Työ on osa Opetus- ja kulttuuriministeriön nuorten kesäyrittäjyystaitojen tukemisen eristysavustusta ja Helsingin NMKY:n Osaamista tulevaisuuteen -hanketta.

Työ on määräaikainen 1.6.-15.8.2021 ja on joko osa-aikainen 50% työajasta tai mikäli henkilöllä on oikeus palkkatukeen, työn kesto ja viikkotyöaika voidaan sopia tapauskohtaisesti. Työhön valitaan yhteensä kuusi työntekijää.
Palkka 50% työajalla 1300e/kk.
 
Tule kesäksi työhön, jossa saat sekä tehdä alasi töitä että jakaa arvokasta osaamistasi ja kokemustasi nuorille!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen joni.liikala@hnmky.fi 23.5.2021 mennessä. Ilmoita hakemuksessasi mahdollisesta palkkatukioikeudestasi. Haastattelut ja valinnat tehdään viikolla 21.
 


Joni LiikalaDepartment Manager (Services and Training for Youth and Adults NAPK)

Sosiaalisen median sisällöntuottaja

Oletko idearikas, hyvät vuorovaikutustaidot omaava ja toimeentarttuva persoona? Onko sosiaalinen media sinun pelikenttäsi? Mikäli vastasit kyllä, olet todennäköisesti etsimämme henkilö!

Helsingin NMKY etsii sosiaalisen median sisällöntuottajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työn jatko on määräajan päätyttyä mahdollinen. Helsingin NMKY on ollut aktiivisesti mukana liikunnan, sosiaalialan ja kaupunkikulttuurin kentillä jo 130 vuoden ajan. Tänä päivänä tarjoamme osallistumis-, vaikuttamis- ja verkostoitumismahdollisuuksia lapsille, nuorille ja aikuisille. Toimintamuotoja on erilaisiin tarpeisiin ja kaikessa toiminnassa pyritään yksilökeskeisesti ihmisen kehitykseen elämän kaikilla osa-alueilla.

Sosiaalisen median sisällöntuottajan tehtävänkuva on monipuolinen ja pääset työskentelemään erilaisten ihmisten sekä toimintakenttien parissa. Tehtävässä korostuu sosiaalisen media tuntemus, heittäytyminen erilaisiin tilanteisiin ja luontaiset esiintymistaidot.

Tehtäviisi kuuluu Helsingin NMKY:n sosiaalisen median seuraaminen, sisältösuunnittelu toimialojen ja viestintäpäällikön kanssa sekä aktiivinen sisällöntuotanto ja sisältö- ja kanavastrategian luominen. Erityisesti vastuullasi on Instagram, mutta pääset myös kehittämään muita sosiaalisen median kanavia. Tehtävä painottuu videoiden suunnitteluun ja toteutukseen.

Katsomme eduksi tehtävään soveltuvan koulutuksen sekä aiemman kokemuksen sosiaalisen median ja digitaalisen viestinnän sisällöntuottamisesta. Tarjoamme sinulle hyvät puitteet ja työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi sisällöntuottajana. Pääset näköalapaikalle Helsingin ytimeen. Työntekeminen onnistuu joustavasti mutta tapahtuu

Iltapäivätoiminnan aluekoordinaattori

Etsimme lukuvuodelle 2021-2022 iltapäiväkerhotoiminnan aluekoordinaattoreita.

Helsingin NMKY:n iltapäiväkerhot tarjoavat laadukasta iltapäiväkerhotoimintaa Helsingin alueen kouluissa yhdessätoista eri toimipisteessä. Toiminta on suunniteltua ja lapsen kokonaisvaltaista kasvua tukevaa, monipuolista toimintaa.

Työtehtäväviisi kuuluu 3-5 iltapäiväkerhon esihenkilönä toimiminen, iltapäiväkerhotilojen hallinnointi, ohjaajien perehdyttäminen, työvuorojen järjestäminen sekä iltapäiväkerhon vastaavan ohjaajan tukena toimiminen. Lisäksi työaikaan on varattu aikaa iltapäiväkerhon arjessa mukana olemiseen.

Hakijalle on eduksi soveltuva koulutus, useamman vuoden kokemus iltapäiväkerhotyöstä, kokemus esimiestyöstä, oma-aloitteisuus ja kyky kehittää toimintoja.

Helsingin NMKY tarjoaa mukavan ja motivoivan työyhteisön, jossa pääset kehittämään omaa ammattiosaamistasi, sekä töitä myös koulujen loma-ajoille leiritoiminnan parissa.

Helsingin NMKY:ssä työntekijän osaamisen kehittäminen, hyvinvointi ja työssäjaksaminen ovat ensiarvoisen tärkeitä. Oman hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi tarjoamme työntekijöillemme laadukkaan työterveyshuollon Mehiläisessä, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuurisaldo -edun. Omaa osaamista sekä ammattitaitoa voi kehittää esimerkiksi oppisopimusopiskeluna töiden ohella.

Työsuhde: Määräaikainen
Työsuhteen kesto: 2.8.2021-3.6.2022
Työaika: 38,25h/vko
Palkkaus: KJTES
Haku päättyy 1.5. klo 17.00, paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä
Hakemukset liitteineen: rekry@hnmky.fi
Lisätietoja:


Tuomas MäkeläDevelopment Manager050 449 9289tuomas.makela

Oppisopimuksella iltapäiväkerhon ohjaajaksi

Etsimme lukuvuodelle 2021-2022 innokkaita ja motivoituneita oppisopimusopiskelijoita iltapäiväkerhoihimme.

Helsingin NMKY:n iltapäiväkerhot tarjoavat laadukasta iltapäiväkerhotoimintaa Helsingin alueen kouluissa yhdessätoista eri toimipisteessä. Toiminta on suunniteltua ja lapsen kokonaisvaltaista kasvua tukevaa, monipuolista toimintaa.

Hakijalle on eduksi kokemus lasten kanssa työskentelystä, mutta tärkein asia on motivaatio ja halu tehdä töitä ja opiskella samanaikaisesti. Tarjoamme mielenkiintoisen oppimisympäristön, hyvät suhteet opintoja tarjoaviin kouluihin sekä mahdollisuuden osallistua työajalla opintoja tukevaan OpsoCorner-työpajaan.

Helsingin NMKY tarjoaa mukavan ja motivoivan työyhteisön, jossa pääset kehittämään omaa ammattiosaamistasi, sekä töitä myös koulujen loma-ajoille leiritoiminnan parissa.

Helsingin NMKY:ssä työntekijän osaamisen kehittäminen, hyvinvointi ja työssäjaksaminen ovat ensiarvoisen tärkeitä. Oman hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi tarjoamme työntekijöillemme laadukkaan työterveyshuollon Mehiläisessä, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuurisaldo -edun.

Työsuhde: Määräaikainen
Työsuhteen kesto: 9.8.2021 alkaen opintojen loppuun saakka.
Työaika: 25h/vko
Palkkaus: KJTES
Haku päättyy: 1.5. klo 17.00, paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä
Hakemukset liitteineen: rekry@hnmky.fi
Lisätiedot:


Tuomas MäkeläDevelopment Manager050 449 9289tuomas.makela@hnmky.fi


Anna JärvimäkiHuman Resources Manager050 464 4795anna.

Kesätöihin päiväleireille?

Namikan päiväleirien kesätyöhaku on nyt käynnissä!

Helsingin NMKY järjestää kesäleiritoimintaa eri puolilla Helsinkiä.
Etsimme nyt nuoria kesätyöhön apuohjaajiksi korisleireille, taekwondoleireille ja perinteisille päiväleireille.


Voit hakea kesätyötä tällä lomakkeella.