You are here

Hae iltapäiväkerhon ohjaajan työpaikkaa Tapanilassa!

HUOM: Tämä työpaikka ei ole avoimena tällä hetkellä, sillä löysimme jo huippuosaajan! Tutustu avoimiin työpaikkoihin.

Helsingin NMKY:n hakee yhteisöönsä arjen sankareita!

Helsingin NMKY:n iltapäiväkerhot tarjoavat laadukasta iltapäiväkerhotoimintaa Helsingin alueen kouluissa yhdessätoista eri toimipisteessä. Toiminta on suunniteltua, lapsen kokonaisvaltaista kasvua tukevaa, lapsilähtöistä ja monipuolista toimintaa.

Työsi on yhteiskuntamme tärkeitä tehtäviä. Työssäsi pääset toteuttamaan omaa erityisosaamistasi ja hyödyntämään omia harrastuksiasi. Työhön sisältyy ohjatun toiminnan toteuttamista, lapsen kasvun kokonaisvaltaista tukemista ja vapaan leikin ohjausta.


Haemme nyt ohjaajaa kerhoomme Tapanilassa.

Hakijalle on eduksi kokemus lasten kanssa työskentelystä, mutta tärkeitä asioita ovat myös motivaatio, oma-aloitteisuus ja energinen työote. Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, koska toimintaan kuuluu työskentelyä tiimissä sekä yhteistyötä huoltajien ja muiden kasvatuskumppaneiden kanssa.

Helsingin NMKY on dynaaminen työyhteisö, jossa pääset kehittämään omaa ammattiosaamistasi, sekä verkostoitumaan sosiaali- ja kasvatusalan osaajien kanssa.

Helsingin NMKY:ssä työntekijän osaamisen kehittäminen, hyvinvointi ja työssäjaksaminen ovat ensiarvoisen tärkeitä. Oman hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi tarjoamme työntekijöillemme laadukkaan työterveyshuollon yksityisellä terveysasemalla, Smartum-hyvinvointiedun ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.
 


Työsuhde: Määräaikainen

Työsuhteen kesto: 31.5.2024 asti
Työaika: 26h/vko
Palkkaus: pätevän ohjaajan palkka 1411,99 €/kk 
Haku päättyy: Paikat täytetään sopivien henkilön löydyttyä
Hakemukset liitteineen: lomakkeella
Lisätietoja: iltapaivakerho@hnmky.fi