Olet täällä

Viestinnän harjoittelija

HUOM: Tämä työpaikka ei ole avoimena tällä hetkellä, sillä löysimme jo huippuosaajan! Tutustu avoimiin työpaikkoihin.

Etsimme harjoittelijaa täydentämään viestintätiimiämme.

Helsingin NMKY etsii viestinnän tiimiinsä harjoittelijaa, erityisesti sisällöntuotannon tehtäviin. Helsingin NMKY on ollut aktiivisesti mukana liikunnan, sosiaalialan ja kaupunkikulttuurin kentillä jo 130 vuoden ajan. Tänä päivänä tarjoamme osallistumis-, vaikuttamis- ja verkostoitumismahdollisuuksia lapsille, nuorille ja aikuisille. Helsingin NMKY on muun muassa Suomen suurin koripallo-organisaatio sekä yksi suurimpia iltapäiväkerhotoiminnan tuottajia.
 
Sisällöntuottajan tehtävänkuva on monipuolinen ja pääset työskentelemään erilaisten ihmisten sekä toimintakenttien parissa. Tehtävässä korostuu sosiaalisen media tuntemus, heittäytyminen erilaisiin tilanteisiin sekä sisällöntuottaminen monikanavaisesti. Pääset yhdessä viestinnän tiimin kanssa tekemään sisältöjä nopeasti kasvaviin viestinnänkanaviimme. Katso vaikka meidän TikTok-tiliä!

Katsomme eduksi tehtävään soveltuvan koulutuksen sekä aiemman kokemuksen sosiaalisen median ja digitaalisen viestinnän sisällöntuottamisesta. Tarjoamme sinulle hyvät puitteet ja työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi viestijänä. Pääset näköalapaikalle Helsingin ytimeen. Työntekeminen onnistuu joustavasti mutta tapahtuu myös ilta-aikaan sekä viikonloppuisin, jolloin varsinaista toimintaamme järjestetään.

Helsingin NMKY on Great Place to Work -sertifioitu eli olemme tutkitusti työntekijöidemme mielestä hyvä työpaikka. 

Lähetä meille CV sekä vapaamuotoinen hakemuksesi videon muodossa. Videolla toivomme, että vastaat kysymyksiin, miten kehittäisit Helsingin NMKY:n sosiaalisen median sisältöjä ja miksi juuri sinä olisit oikea ihminen tähän tehtävään?

Haku päättyy 13.4.
Lisätietoja: Silja-Kaisa Pöyliö, silja-kaisa.poylio@hnmky.fi