Olet täällä

Vastaava ohjaaja iltapäiväkerhoon

Etsimme vastaavaa ohjaajaa iltapäiväkerhoon.Helsingin NMKY:n iltapäiväkerhot tarjoavat laadukasta iltapäiväkerhotoimintaa Helsingin alueen kouluissa yhdessätoista eri toimipisteessä. Toiminta on suunniteltua ja lapsen kokonaisvaltaista kasvua tukevaa, monipuolista toimintaa.

Tehtäviisi kuuluu ryhmän toiminnan ja kasvatuksen ohjaaminen, kasvatusyhteistyö eri tahojen kanssa, ohjaajien perehdyttäminen arjen toimintaan sekä iltapäiväkerhon ohjaajan työtehtävät ryhmän mukana. Työtehtäviesi tukena toimii Helsingin NMKY:n aluekoordinaattori.

Hakijalle on eduksi soveltuva koulutus, useamman vuoden kokemus iltapäiväkerhotyöstä, kokemus ryhmänhallinnasta, kokemus erityistä tukea tarvitsevista lapsista, sekä kehittävä tiimihenkisyys.

Helsingin NMKY tarjoaa mukavan ja motivoivan työyhteisön, jossa pääset kehittämään omaa ammattiosaamistasi, sekä töitä myös koulujen loma-ajoille leiritoiminnan parissa.

Helsingin NMKY:ssä työntekijän osaamisen kehittäminen, hyvinvointi ja työssäjaksaminen ovat ensiarvoisen tärkeitä. Oman hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi tarjoamme työntekijöillemme laadukkaan työterveyshuollon Mehiläisessä, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuurisaldo -edun. Omaa osaamista sekä ammattitaitoa voi kehittää esimerkiksi oppisopimusopiskeluna töiden ohella.

Työsuhde: Määräaikainen
Työsuhteen kesto: 3.6.2022 asti
Työaika: 28h/vko
Palkkaus: KJTES
Haku päättyy: Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä
Hakemukset liitteineen: rekry@hnmky.fi
Lisätietoja:
Toimialavastaava Tuomas Mäkelä tuomas.makela@hnmky.fi
Aluekoordinaattori Sofia Laitila sofia.laitila@hnmky.fi