You are here

Työpajaohjaajaksi?

HUOM: Tämä työpaikka ei ole avoimena tällä hetkellä, sillä löysimme jo huippuosaajan! Tutustu avoimiin työpaikkoihin.

Helsingin NMKY:n nuorten työpajaan haetaan yksilövalmentajaa sijaisuuteen opintovapaan ajaksi.

Helsingin NMKY:n nuorten työpaja on 16-28-vuotiaille, työn- ja koulutuksen ulkopuolella oleville nuorille suunnattu työpaja, jossa seinätöntä valmennusta tarjotaan aidoissa työympäristöissä liikunta-, nuoriso- ja hyvinvointipalvelualoilla.

Yksilövalmentajan työtehtäviin kuuluvat ensisijaisesti nuorten sosiaalinen vahvistaminen, elämänhallinnan tukeminen, koulutukseen ja työelämään ohjaus. Työ sisältää yksilö- ja ryhmäohjausta, valmennusjaksojen sisältöjen suunnittelua, toteuttamista ja arviointia sekä työhön liittyvää dokumentointia.

Työtä tehdään yhteistyössä mm. tukipalveluiden, erilaisten viranomaistahojen sekä muiden verkostojen kanssa (mm. oppilaitokset, Ohjaamo, sosiaalitoimi, etsivä nuorisotyö). Työ on liikkuvaa ja sijoittuu pääkaupunkiseudulle, työtilat sijaitsevat Helsingin Kaisaniemessä. Pääsääntöisesti työtä tehdään arkisin klo 9-17 välillä. Työaikoihin on itsellä mahdollisuus vahvasti vaikuttaa.

Odotamme sinulta taitoa kohdata erilaisissa elämäntilanteissa olevia nuoria aikuisia, hyviä vuorovaikutustaitoja, ryhmänohjaustaitoja, organisointikykyä ja tiimityötaitojen lisäksi kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme, että sinulla on tuntemusta nuorisotyöstä, ymmärrystä nuorten aikuisten erilaisista elämäntilanteista, tuntemusta palveluverkosta ja kykyä toimia yhteistyöverkostoissa.

Eduksi katsotaan työpajatoiminnan tuntemus. Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja mielenkiintoisen työn nuorten aikuisten parissa, sekä innovatiivisen työyhteisön, jossa pääset myös kehittämään itseäsi sekä omaa työtäsi!

Hakijalta edellytetään soveltuva ammatillinen (sosiaali-, terveys- tai nuorisoalan) perustutkinto tai ammattikorkeakoulututkinto sekä aikaisempaa kokemusta nuorten tai nuorten aikuisten kanssa toimimisesta.

Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote.

Palkka:
KJTES; perusosa & tehtävä- ja henkilökohtaiset lisät.

Työn kesto:
Työ alkaa 1.9. tai sopivan hakijan löydyttyä ja kestää 31.8.2023 saakka.

Hakemus:
Lähetä hakemus ja CV osoitteeseen rekry@hnmky.fi

Lisätiedot:

5536
5573