Olet täällä

Vastaanottovirkailija

HUOM: Tämä työpaikka ei ole avoimena tällä hetkellä, sillä löysimme jo huippuosaajan! Tutustu avoimiin työpaikkoihin.

Haemme vastaanottotiimiämme vahvistamaan ripeäotteista VASTAANOTTOVIRKAILIJAA opintovapaan sijaisuuteen.

Hotel Arthur on yksityinen, hyvän palvelun kokoushotelli Helsingin keskustassa. Hotellissa on 203 huonetta, erinomaiset kokous- ja bankettitilat yli 500 henkilölle, sekä viihtyisä ravintola. Hotellin valtteina ovat erinomainen sijainti, ystävällinen henkilökunta, kodinomainen tunnelma ja hyvä hinta-laatusuhde. Panostamme persoonalliseen ja henkilökohtaiseen asiakaspalveluun. Vieraidemme viihtyvyydestä ja palveluidemme saatavuudesta vastaa kokonaisuudessaan noin 25 ammattilaisen joukko.

Haemme vastaanottotiimiämme vahvistamaan ripeäotteista
VASTAANOTTOVIRKAILIJAA
opintovapaan sijaisuuteen.

Olet osa vastaanottotiimiä, joka vastaa asiakkaidemme tarpeista vuorokauden ympäri.

Sinulla on ainakin vuoden kokemus vastaanoton tehtävistä ja Opera-varausjärjestelmä on sinulle tuttu. Olet kätevä käsistäsi, osaat ratkaista ongelmatilanteet ripeästi ja tartut monipuolisiin työtehtäviin aikailematta yllättävissäkin tilanteissa. Innostut yhtä lailla yhden yksittäisen vieraan, kuin suuren kokousasiakkaankin kohtaamisesta ja huolehdit osaltasi siitä, että hän tietää olevansa meille tärkeä jo ennen vierailuaan Arthurissa.

Tärkeintä on asenteesi, ja kykysi tarttua erilaisiin tilanteisiin ja tehtäviin. Asiakaslähtöisyys on sinulle itsestäänselvyys, samoin tiimihenkisyys. Yhteistyö on hotellissamme palvelun onnistumisen edellytys. Oletkin positiivinen tiimityöskentelijä ja tuot omat näkemyksesi rohkeasti ja rakentavasti esille. Sinulta löytyy järjestelmällisyyttä ja sinnikkyyttä saattaa asiat loppuun asti hektisessä ympäristössä. Työkielesi ovat suomi ja englanti, joten käytät molempia luontevasti eri tilanteissa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Työaika: kolmivuorotyö 106h/3vkoa
Palkka: MaRaVa tes
Työsuhde: 31.8.2022 asti
Lisätiedot: rekry@hnmky.fi

Kiinnostuitko?

Lähetä CV ja hakemus osoitteeseen rekry@hnmky.fi, paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
Hakemuksia käsittelee rekrytointitiimi.