Olet täällä

Sosiaalisen median sisällöntuottaja

HUOM: Tämä työpaikka ei ole avoimena tällä hetkellä, sillä löysimme jo huippuosaajan! Tutustu avoimiin työpaikkoihin.

Oletko idearikas, hyvät vuorovaikutustaidot omaava ja toimeentarttuva persoona? Onko sosiaalinen media sinun pelikenttäsi? Mikäli vastasit kyllä, olet todennäköisesti etsimämme henkilö!

Helsingin NMKY etsii sosiaalisen median sisällöntuottajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työn jatko on määräajan päätyttyä mahdollinen. Helsingin NMKY on ollut aktiivisesti mukana liikunnan, sosiaalialan ja kaupunkikulttuurin kentillä jo 130 vuoden ajan. Tänä päivänä tarjoamme osallistumis-, vaikuttamis- ja verkostoitumismahdollisuuksia lapsille, nuorille ja aikuisille. Toimintamuotoja on erilaisiin tarpeisiin ja kaikessa toiminnassa pyritään yksilökeskeisesti ihmisen kehitykseen elämän kaikilla osa-alueilla.

Sosiaalisen median sisällöntuottajan tehtävänkuva on monipuolinen ja pääset työskentelemään erilaisten ihmisten sekä toimintakenttien parissa. Tehtävässä korostuu sosiaalisen media tuntemus, heittäytyminen erilaisiin tilanteisiin ja luontaiset esiintymistaidot.

Tehtäviisi kuuluu Helsingin NMKY:n sosiaalisen median seuraaminen, sisältösuunnittelu toimialojen ja viestintäpäällikön kanssa sekä aktiivinen sisällöntuotanto ja sisältö- ja kanavastrategian luominen. Erityisesti vastuullasi on Instagram, mutta pääset myös kehittämään muita sosiaalisen median kanavia. Tehtävä painottuu videoiden suunnitteluun ja toteutukseen.

Katsomme eduksi tehtävään soveltuvan koulutuksen sekä aiemman kokemuksen sosiaalisen median ja digitaalisen viestinnän sisällöntuottamisesta. Tarjoamme sinulle hyvät puitteet ja työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi sisällöntuottajana. Pääset näköalapaikalle Helsingin ytimeen. Työntekeminen onnistuu joustavasti mutta tapahtuu myös ilta-aikaan sekä viikonloppuisin. Työajasta sovitaan yhteisesti valitun kanssa.

Helsingin NMKY on Great Place to Work -sertifioitu eli olemme tutkitusti työntekijöidemme mielestä hyvä työpaikka.

Lähetä meille CV, palkka- ja työaikatoiveesi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi videon muodossa. Videolla toivomme, että vastaat kysymyksiin, miten kehittäisit Helsingin NMKY:n sometilien sisältöjä ja miksi juuri sinä olisit oikea ihminen tähän tehtävään?

Työsuhde: määräaikainen
Työsuhteen kesto: 6-12 kk (jatko mahdollinen)
Työaika: sopimuksen mukaan 50-100% kokonaistyöajasta, myös tuntityömahdollisuus
Palkkaus: sopimuksen mukaan
Haku päättyy: 16.5.
Työ alkaa: sopimuksen mukaan, viimeistään 2.8.
Hakemukset liitteineen tällä lomakkeella.

Lisätietoja:
 

6141
5573