Olet täällä

Etsimme sisällöntuottajaa

HUOM: Tämä työpaikka ei ole avoimena tällä hetkellä, sillä löysimme jo huippuosaajan! Tutustu avoimiin työpaikkoihin.

Oletko idearikas, hyvät vuorovaikutustaidot omaava ja toimeentarttuva persoona? Onko sosiaalinen media sinun pelikenttäsi? Mikäli vastasit kyllä, olet todennäköisesti etsimämme henkilö!

Helsingin NMKY etsii sisällöntuottajaa. Helsingin NMKY on ollut aktiivisesti mukana liikunnan, sosiaalialan ja kaupunkikulttuurin kentillä jo 130 vuoden ajan. Tänä päivänä tarjoamme osallistumis-, vaikuttamis- ja verkostoitumismahdollisuuksia lapsille, nuorille ja aikuisille. Helsingin NMKY on muun muassa Suomen suurin koripallo-organisaatio sekä yksi suurimpia iltapäiväkerhotoiminnan järjestäjiä.
 
Sisällöntuottajan tehtävänkuva on monipuolinen ja pääset työskentelemään erilaisten ihmisten sekä toimintakenttien parissa. Tehtävässä korostuu sosiaalisen median tuntemus, sisällön tuottaminen monikanavaisesti sekä heittäytyminen erilaisiin tilanteisiin. Pääset yhdessä viestinnän tiimin kanssa tekemään sisältöjä suosittuihin viestinnän kanaviimme. 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää ensisijaisesti positiivista ja idearikasta otetta sekä osaamista tehdä videoita ja ottaa valokuvia, taitoa kirjoittaa uutisia sekä taittaa mainoksia.

Katsomme eduksi tehtävään soveltuvan koulutuksen sekä aiemman kokemuksen sosiaalisen median sisällön tuottamisesta. Tarjoamme sinulle hyvät puitteet ja työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi viestijänä. Pääset näköalapaikalle Helsingin ytimeen. Työn tekeminen onnistuu joustavasti mutta tapahtuu myös ilta-aikaan sekä viikonloppuisin, jolloin varsinainen toimintamme lasten ja nuorten parissa tapahtuu.

Mikäli tarvitset harjoittelupaikkaa, sekin on mahdollinen! Hae vastaamalla alla oleviin kysymyksiin. Voit myös laittaa avoimen hakemuksen videon muodossa tai jättää esimerkkinä aiemmin tekemiäsi videoita.

Työsuhde: Määräaikainen
Työsuhteen kesto: Heinäkuun loppuun.
Työaika: sopimuksen mukaan 50-100% kokonaistyöajasta, myös harjoittelupaikka mahdollinen.
Palkkaus: Palkkatoive
Haku päättyy: 15.2.2023

Työnhakulomake (Sisällöntuottaja)

Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 2 MB.
Sallitut tiedostotyypit: gif jpg jpeg png txt rtf pdf doc docx odt.
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 2 GB.
Sallitut tiedostotyypit: avi mov.