Olet täällä

Etsimme sisällöntuottajaa

HUOM: Tämä työpaikka ei ole avoimena tällä hetkellä, sillä löysimme jo huippuosaajan! Tutustu avoimiin työpaikkoihin.

Helsingin NMKY etsii sisällöntuottajaa. Helsingin NMKY on ollut aktiivisesti mukana liikunnan, sosiaalialan ja kaupunkikulttuurin kentillä jo 130 vuoden ajan. Tänä päivänä tarjoamme osallistumis-, vaikuttamis- ja verkostoitumismahdollisuuksia lapsille, nuorille ja aikuisille. Helsingin NMKY on muun muassa Suomen suurin koripallo-organisaatio sekä yksi suurimpia iltapäiväkerhotoiminnan järjestäjiä.

Sisällöntuottajan tehtävänkuva on monipuolinen ja pääset työskentelemään erilaisten ihmisten sekä toimintakenttien parissa. Tehtävässä korostuu sosiaalisen median tuntemus, sisällöntuottaminen monikanavaisesti sekä heittäytyminen erilaisiin tilanteisiin. Pääset yhdessä viestinnän tiimin kanssa tekemään sisältöjä suosittuihin viestinnän kanaviimme. Tässä tehtävässä pääpaino on sisällöntuottaminen Helsingin NMKY:n koripallotoiminnasta. Tehtävässä onnistuminen edellyttää ensisijaisesti positiivista ja idearikasta otetta sekä osaamista tehdä videoita ja ottaa kuvia, taitoa kirjoittaa uutisia sekä taittaa mainoksia.

Katsomme eduksi tehtävään soveltuvan koulutuksen sekä aiemman kokemuksen sosiaalisen median sisällöntuottamisesta. Tarjoamme sinulle hyvät puitteet ja työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi viestijänä. Pääset näköalapaikalle Helsingin ytimeen. Työntekeminen onnistuu joustavasti mutta tapahtuu myös ilta-aikaan sekä viikonloppuisin, jolloin varsinaista toimintaamme järjestetään.

Helsingin NMKY on Great Place to Work -sertifioitu eli olemme tutkitusti työntekijöidemme mielestä hyvä työpaikka.

Lähetä meille CV sekä vapaamuotoinen hakemuksesi videon muodossa. Videolla toivomme, että vastaat kysymyksiin, miten kehittäisit Helsingin NMKY:n sosiaalisen median sisältöjä ja miksi juuri sinä olisit oikea ihminen tähän tehtävään?

Työsuhde: Määräaikainen

Työsuhteen kesto: 1.8.2022-31.12.2022

Työaika: mahdollisuus 80-100%

Palkkaus: Palkkatoive

Haku päättyy: 24.5.2022

Hakemus:

Työnhakulomake (Sisällöntuottaja)

Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 2 MB.
Sallitut tiedostotyypit: gif jpg jpeg png txt rtf pdf doc docx odt.
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 2 GB.
Sallitut tiedostotyypit: avi mov.