You are here

Etsimme sisällöntuottajaa

HUOM: Tämä työpaikka ei ole avoimena tällä hetkellä, sillä löysimme jo huippuosaajan! Tutustu avoimiin työpaikkoihin.

Oletko idearikas, hyvät vuorovaikutustaidot omaava ja toimeentarttuva persoona? Onko sosiaalinen media sinun pelikenttäsi? Mikäli vastasit kyllä, olet todennäköisesti etsimämme henkilö!

Helsingin NMKY etsii sisällöntuottajaa. Helsingin NMKY on ollut aktiivisesti mukana liikunnan, sosiaalialan ja kaupunkikulttuurin kentillä jo 130 vuoden ajan. Tänä päivänä tarjoamme osallistumis-, vaikuttamis- ja verkostoitumismahdollisuuksia lapsille, nuorille ja aikuisille. Helsingin NMKY on muun muassa Suomen suurin koripallo-organisaatio sekä yksi suurimpia iltapäiväkerhotoiminnan järjestäjiä.
 
Sisällöntuottajan tehtävänkuva on monipuolinen ja pääset työskentelemään erilaisten ihmisten sekä toimintakenttien parissa. Tehtävässä korostuu sosiaalisen median tuntemus, sisällön tuottaminen monikanavaisesti sekä heittäytyminen erilaisiin tilanteisiin. Pääset yhdessä viestinnän tiimin kanssa tekemään sisältöjä suosittuihin viestinnän kanaviimme. 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää ensisijaisesti positiivista ja itsenäistä otetta sekä taitoa kirjoittaa uutisia, taittaa mainoksia, kuvata ja editoida videoita.

Katsomme eduksi tehtävään soveltuvan koulutuksen sekä aiemman kokemuksen sosiaalisen median sisällön tuottamisesta. Tarjoamme sinulle hyvät puitteet ja työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi viestijänä. Pääset näköalapaikalle Helsingin ytimeen. Työn tekeminen onnistuu joustavasti mutta tapahtuu myös ilta-aikaan sekä viikonloppuisin, jolloin varsinainen toimintamme lasten ja nuorten parissa tapahtuu.

Hae vastaamalla alla oleviin kysymyksiin. Voit myös laittaa avoimen hakemuksen videon muodossa tai jättää esimerkkinä aiemmin tekemiäsi videoita.

Työsuhde: Määräaikainen
Työsuhteen kesto: 1.8.-31.12.2023
Työaika: sopimuksen mukaan 80-100% kokonaistyöajasta.
Palkka: 2200€
Haku päättyy: 20.6.2023; haastattelut aloitetaan hakuajan kuluessa ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

6141

Työnhakulomake (Sisällöntuottaja)

Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png txt rtf pdf doc docx odt.
Files must be less than 2 GB.
Allowed file types: avi mov.