Olet täällä

Ohjaajaksi maahan muuttaneille suunnattuun toimintaan?

HUOM: Tämä työpaikka ei ole avoimena tällä hetkellä, sillä löysimme jo huippuosaajan! Tutustu avoimiin työpaikkoihin.

Toiminnan Avulla Työelämään on Helsingin NMKY:n pitkäaikainen hanke, joka edistää maahan muuttaneiden aikuisten hyvinvointia ja osallisuutta Suomessa. Järjestämme kohderyhmälle hauskaa ja hyvinvointia edistävää vapaa-ajan tekemistä, mm. liikuntaryhmiä, vertaisryhmiä ja yhteisöllisiä tapahtumia.  Tarjoamme myös tukea ja ohjausta työn löytämisessä ja työelämään pääsemisessä, sekä muissa arkisissa, hyvinvointiin ja toimeentuloon liittyvissä asioissa. Toiminta tapahtuu pääkaupunkiseudulla, pääosin Helsingissä.

Etsimme nyt hankkeeseen osa-aikaista (50%) ohjaajaa

Ohjaajan tehtävänä on osallistua toiminnan järjestämiseen ja ohjaamiseen yhdessä muun tiimin kanssa. Ohjaajan työtehtäviin kuuluu myös someviestintää sekä yksilö- ja palveluohjaukseen ja toiminnan organisointiin liittyviä tehtäviä. Tehtävää voidaan osittain muokata valitun hakijan osaamiseen sopivaksi. Työtehtävät sijoittuvat osittain (1-3 kertaa/vko) ilta-aikaan ja satunnaisesti viikonloppuihin. Heinäkuussa järjestämme ison tapahtuman, jonka aikana iltatöitä on säännöllisesti noin 3 viikon ajan.

Olet etsimämme henkilö, jos

  • sinulla on kokemusta ja/tai koulutus ryhmien ja yksilöiden ohjaamiseen.
  • haluat työskennellä moninaisista taustoista tulevien aikuisten ja perheiden kanssa.
  • ymmärrät suomalaisen yhteiskunnan ja palvelujärjestelmän toimintaa: osaat etsiä tietoa erilaisista palveluista ja auttaa osallistujia esim. työn hakemisessa.
  • olet luonteeltasi sosiaalinen ja positiivinen ja tartut reippaasti kaikenlaisiin työtehtäviin, kuten muutkin tiimimme jäsenet.
  • sinulla on hyvät tai vähintään kohtalaiset sosiaalisen median perustaidot ja motivaatiota opetella erilaisten järjestelmien käyttämistä työssä.
  • sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito (B2), puhut myös ainakin hieman englantia. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Toivomme hakemuksia erityisesti itse Suomeen muuttaneilta, tai muuten monikulttuurisuuteen liittyvää kokemusta omaavilta hakijoilta. Katsomme eduksi monipuolisen kielitaidon ja liikuntaan tai muuhun harrastustoimintaan liittyvän kiinnostuksen tai osaamisen.

Me tarjoamme sinulle: kiinnostavan ja monipuolisen työtehtävän, jossa pääset aidosti vaikuttamaan Suomeen muuttaneiden hyvinvointiin ja osallisuuteen, sekä mukavan työpaikan, jossa jokainen on arvokas osa yhteisöä omana itsenään. Tehtävä tarjoaa myös mahdollisuuden halutessasi kehittää osaamistasi omien tavoitteidesi ja kiinnostuksenkohteidesi mukaan, muun tiimin tukemana.

Työsuhde on hankerahoituksesta johtuen määräaikainen ja kestää vuoden 2024 loppuun. Tehtävä jatkuu todennäköisesti myös vuonna 2025, hankkeen rahoituksesta riippuen. Tehtävä on hakijan osaamisesta ja kiinnostuksenkohteista riippuen mahdollista yhdistää toiseen osa-aikaiseen tehtävään, jolloin työsuhteesta muodostuu kokoaikainen.

Jos olet kiinnostunut tehtävästä, lähetä meille mahdollisimman pian CV ja hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi. Tehtävä on kuukausipalkkainen. Noudatamme Kristillisten järjestöjen työehtosopimusta.


Työsuhde: Määräaikainen
Työsuhteen kesto: 31.12.2024 saakka
Palkka: noin 1200€/kk (50% työaika)
Haku päättyy: Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä
Hakemukset liitteineen: rekry@hnmky.fi

Lisätietoja:

6108