You are here

Iltapäivätoiminnan aluekoordinaattori

HUOM: Tämä työpaikka ei ole avoimena tällä hetkellä, sillä löysimme jo huippuosaajan! Tutustu avoimiin työpaikkoihin.

Etsimme lukuvuodelle 2021-2022 iltapäiväkerhotoiminnan aluekoordinaattoreita.

Helsingin NMKY:n iltapäiväkerhot tarjoavat laadukasta iltapäiväkerhotoimintaa Helsingin alueen kouluissa yhdessätoista eri toimipisteessä. Toiminta on suunniteltua ja lapsen kokonaisvaltaista kasvua tukevaa, monipuolista toimintaa.

Työtehtäväviisi kuuluu 3-5 iltapäiväkerhon esihenkilönä toimiminen, iltapäiväkerhotilojen hallinnointi, ohjaajien perehdyttäminen, työvuorojen järjestäminen sekä iltapäiväkerhon vastaavan ohjaajan tukena toimiminen. Lisäksi työaikaan on varattu aikaa iltapäiväkerhon arjessa mukana olemiseen.

Hakijalle on eduksi soveltuva koulutus, useamman vuoden kokemus iltapäiväkerhotyöstä, kokemus esimiestyöstä, oma-aloitteisuus ja kyky kehittää toimintoja.

Helsingin NMKY tarjoaa mukavan ja motivoivan työyhteisön, jossa pääset kehittämään omaa ammattiosaamistasi, sekä töitä myös koulujen loma-ajoille leiritoiminnan parissa.

Helsingin NMKY:ssä työntekijän osaamisen kehittäminen, hyvinvointi ja työssäjaksaminen ovat ensiarvoisen tärkeitä. Oman hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi tarjoamme työntekijöillemme laadukkaan työterveyshuollon Mehiläisessä, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuurisaldo -edun. Omaa osaamista sekä ammattitaitoa voi kehittää esimerkiksi oppisopimusopiskeluna töiden ohella.

Työsuhde: Määräaikainen
Työsuhteen kesto: 2.8.2021-3.6.2022
Työaika: 38,25h/vko
Palkkaus: KJTES
Haku päättyy 1.5. klo 17.00, paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä
Hakemukset liitteineen: rekry@hnmky.fi
Lisätietoja:

5523
5573