Olet täällä

Oppisopimuksella iltapäiväkerhon ohjaajaksi

HUOM: Tämä työpaikka ei ole avoimena tällä hetkellä, sillä löysimme jo huippuosaajan! Tutustu avoimiin työpaikkoihin.

Etsimme lukuvuodelle 2021-2022 innokkaita ja motivoituneita oppisopimusopiskelijoita iltapäiväkerhoihimme.

Helsingin NMKY:n iltapäiväkerhot tarjoavat laadukasta iltapäiväkerhotoimintaa Helsingin alueen kouluissa yhdessätoista eri toimipisteessä. Toiminta on suunniteltua ja lapsen kokonaisvaltaista kasvua tukevaa, monipuolista toimintaa.

Hakijalle on eduksi kokemus lasten kanssa työskentelystä, mutta tärkein asia on motivaatio ja halu tehdä töitä ja opiskella samanaikaisesti. Tarjoamme mielenkiintoisen oppimisympäristön, hyvät suhteet opintoja tarjoaviin kouluihin sekä mahdollisuuden osallistua työajalla opintoja tukevaan OpsoCorner-työpajaan.

Helsingin NMKY tarjoaa mukavan ja motivoivan työyhteisön, jossa pääset kehittämään omaa ammattiosaamistasi, sekä töitä myös koulujen loma-ajoille leiritoiminnan parissa.

Helsingin NMKY:ssä työntekijän osaamisen kehittäminen, hyvinvointi ja työssäjaksaminen ovat ensiarvoisen tärkeitä. Oman hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi tarjoamme työntekijöillemme laadukkaan työterveyshuollon Mehiläisessä, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuurisaldo -edun.

Työsuhde: Määräaikainen
Työsuhteen kesto: 9.8.2021 alkaen opintojen loppuun saakka.
Työaika: 25h/vko
Palkkaus: KJTES
Haku päättyy: 1.5. klo 17.00, paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä
Hakemukset liitteineen: rekry@hnmky.fi
Lisätiedot:

5523
5573