Olet täällä

Namika panostaa nuorten urheilijoiden hyvinvointiin!

23.02.2021

Urheilu Mehiläinen auttoi kartoittamaan meidän junnujen kasvua ja sen vaikutuksia harjoitteluun viime viikolla.

Helsingin Namika panosti U14 ikäluokan 1. ja 2. ryhmien pelaajien urheilijan lääkärintarkastuksiin, missä tehdään perustarkastuksen lisäksi myös taustatietojen kartoitus, verenkuva- ja EKG-tutkimukset sekä liikkuvuus- ja kehonhallinnan testit. Namika haluaa panostaa nuorten urheilijoiden terveeseen kehitykseen erityisesti nopeasti muuttuvassa ikävaiheessa. Haluamme huomioida biologisen iän ja murrosiän vaikutuksen harrastukseen ja omalta osaltamme tukea urheilijoiden hyvinvointia.

"Lääkärintarkastukset voisi tehdä tytöille jo hieman aiemmin, mutta tästä on hyvä lähteä liikkeelle", kommentoi lääkäri verenpaineen mittauksen lomassa. Rajoitusten puitteissa tarkastukset menivät todella hyvin ja kuvassa esiintyvä urheilijanuori oli tyytyväinen kokemukseen. Urheilun lajipäällikkö Henrik Pulkkinen on iloinen, että "pystymme huomioimaan nuorten kehityksen entistäkin paremmin harjoittelun suunnittelussa".

Meillä Namikalla on aina ensisijaisen tärkeää varmistaa toiminnan positiiviset ja kehittävät vaikutukset lapsiin ja nuoriin kokonaisvaltaisesti. Kiitos Urheilu Mehiläiselle onnistuneesti alkaneesta yhteisestä työstä!