Olet täällä

Menestyksekästä kautta juhlittiin perinteisillä mitalikahveilla Namika Areenalla

06.06.2024

Helsingin NMKY:n koripallo on iso osa Helsingin NMKY:n laadukasta nuorisotyötä, johon koko organisaation toiminta perustuu. Helsingin NMKY on lisenssimäärällä mitattuna Suomen suurin koripalloseura.

Helsingin NMKY järjestää vuosittain perinteiset mitalikahvit koripallojoukkueille jotka ovat menestyneet kuluneella kaudella. Viime kausi (23-24) oli erityisen menestyksekäs, kun SM-sarjassa mitalin sai yhteensä kahdeksan joukkuetta! Kaikista joukkueista saatiin mitalikahveille edustajia paikalle juhlistamaan mennyttä kautta.

– Helsingin NMKY on aina ollut tunnettu vahvasta yhteisöllisyydestään ja sitoutumisestaan kasvattaa nuoria paitsi urheilijoina, myös ihmisinä. Nämä mitalit ovat osoitus siitä, mitä voidaan saavuttaa, kun tehdään työtä yhdessä ja uskotaan unelmiin, Helsingin NMKY:n pääsihteeri Olli Joensuu iloitsee.

Mitalikahveille kutsutut pelaajat korostivat oman pelin pelaamisen tärkeyttä, oman rytmin löytämistä sekä joukkuehenkeä. Ne olivat ratkaisevia tekijöitä pelaajien mielestä menestyksen saavuttamisessa. 

– Me treenasimme kovempaa ja pelasimme yhdessä paremmin, mikä johti SM-kultaan, Nelli Selin tyttöjen U16 joukkueesta kommentoi.
 

Kaudella 2023-2024 SM-mitalin saaneet joukkueet:

U14 tytöt pronssia 

U14 pojat kultaa 

U15 pojat kultaa ja hopeaa

U16 tytöt kultaa  

U17 tytöt hopeaa

U17 pojat hopeaa

U19 pojat pronssia
 

Helsingin NMKY haluaa vielä onnitella kaikkia joukkueita menneestä kaudesta, ja menestystä myös alkavaan kauteen!