Olet täällä

TAT International Cup käynnistyi keskiviikkona 26.6.

02.07.2024

Vuosittainen TAT International Cup starttasi keskiviikkona 26.6. Moninaisuutta ja osallisuutta edistävä turnaus kokoaa yhteen eri taustoista tulevia ihmisiä nauttimaan jalkapallosta, musiikista ja rennosta tunnelmasta.

Keskiviikkona 26.6. käynnistyi Helsingin NMKY:n jokavuotinen TAT International Cup. Turnaus avattiin jännittävällä ottelulla, jossa Team Angola kohtasi Africa Unitedin ja vei voiton lukemin 4-2.

TAT International Cup on vuosittainen jalkapalloturnaus, joka edistää moninaisuutta ja osallisuutta. Tapahtuma houkuttelee paikalle laajan joukon eri taustoista tulevia ihmisiä, jotka nauttivat korkeatasoisesta jalkapallosta, hyvästä musiikista ja rennosta tunnelmasta. Turnaukseen osallistuvat joukkueet koostuvat pääkaupunkiseudun maahanmuuttajayhteisöistä, ja tapahtuma toteutetaan yhteistyössä osallistujien kanssa. Tavoitteena on edistää erilaisten ihmisryhmien välistä kohtaamista, kunnioittavaa vuoropuhelua ja yhteistyötä.

Turnauksen aikana monena päivänä järjestetään ohjelmaa myös perheille ja lapsille, joten tapahtuma tarjoaa iloa ja aktiviteetteja kaikenikäisille. Tapahtuman järjestää Helsingin NMKY

Toiminnan Avulla Työelämään (TAT) -toiminta, jonka tavoitteena on parantaa maahanmuuttajien työelämävalmiuksia Suomessa. Turnauksen aikana tarjotaan myös monipuolisia työ-, harjoittelu- ja koulutusmahdollisuuksia.

TAT:n toiminta on monipuolista matalan kynnyksen toimintaa, jossa osallistumisen kynnystä on pyritty madaltamaan huomioimalla sekä emotionaaliseen, kulttuuriseen että fyysiseen esteettömyyteen liittyvät tekijät. TAT tarjoaa muun muassa perheille ja vanhemmille suunnattua toimintaa, liikuntaryhmiä sekä muuta vapaa-ajan toimintaa, suomen kielen ryhmiä ja työnhakuun tai työelämään liittyviä ryhmiä. Kaikki toiminta on maksutonta.

Turnaus jatkuu 20.7. saakka, mutta pitää tauon 8.-13.7.