Olet täällä

Hanno Möttölän gaalassa kerättiin varoja lasten ja nuorten harrastustoimintaan sekä juhlittiin 130-vuotiaita Helsingin NMKY:tä ja Suomen YMCA:tä

23.11.2019

15.11.2019 Helsingin NMKY:n juhlasali koristautui historiamme ensimmäiseen Hanno Möttölän gaalaan, jossa keräsimme varoja lasten ja nuorten toimintaan. Samalla juhlistimme 130 vuotiaita Helsingin NMKY:tä ja Suomen YMCA:ta. Suuret kiitokset kaikille osallistujille ja lahjoittajille, pystymme jälleen tarjoamaan saavutettavia ja edullisia harrastusmahdollisuuksia yhä useammalle nuorelle, taustasta ja taloustilanteesta riippumatta.

Tapahtumaa isännöi Hanno Möttölä ja kuulimme useita inspiroivia puheenvuoroja niin Teemu Laajasalolta (Helsingin hiippakunnan piista) kuin Henrik Dettmannilta (Suomen koripallo maajoukkueen päävalmentaja). Illan aikana jaettiin myös Suomen NMKY:n liiton Nuorten Rauhanpalkinto. Onnea voitosta Jyväskylän lyseon lukion Let’s Get Global- ryhmä! Illan tunnelma oli lämmin ja motivoitunut – on ilo ja kunnia juhlia yhteisiä arvoja ja tärkeää työtä yhdessä.