Benjamin Iles ja Mimi Miettinen voittivat Suomen mestaruuden

12.03.2024

HNMKY Taekwondoon saatiin kaksi Suomen mestaruutta, kun Benjamin Iles voitti SM-kultaa ottelussa ja Mimi Miettinen liikesarjoissa. Taekwondon Suomen mestaruuksista kilpailtiin Jyväskylän SM-viikon yhteydessä 9. maaliskuuta.

Benjamin otteli Suomen mestariksi alle 68-kiloisissa nuorissa. Benjamin oli tällä kertaa seuran ainoa otteluedustaja.

Mimin SM-kulta tuli alle 17-vuotiaiden ryhmällä, jossa Mimin kanssa kilpailivat Porin Nea Forsell ja Porvoon Pinja Latvajärvi. Juniorityttöjen yksilösarjassa Mimi eteni semifinaaliin ja siellä yhdeksänneksi, ja karsiutui näin niukasti kahdeksan tytön finaalista. Juniorityttöjen yksilösarjassa oli ennätykselliset 20 osallistujaa.

Liikesarjoissa myös Antti Vehman ja Kim Chung nappasivat SM-mitalit. Antti kilpaili alle 50-vuotiaissa miehissä ja Kim alle 40-vuotiaissa naisissa.

Liikesarjojen pistesijoja saavutti useampi. Akseli Ikonen (junioripojat) ja Iivari Kiiskinen (kadettipojat) olivat neljänsiä yksilösarjoissaan. Sini Forssell oli puolestaan kuudes alle 50-vuotiaissa naisissa. Lisäksi Sini ja Antti sijoittuivat kahdeksanneksi yli 30-vuotiaissa pareissa.

Ottelussa valmentajana toimi Frans Frangén ja liikesarjoissa Sirpa Huuskonen.

Onnittelut kilpailijoille! Seuraavat kisat käydään Loviisassa huhtikuun alussa, ja sinne pääsevät mukaan myös harrastajasarjojen kilpailijat.

kuvat: Jalo Pirhonen, Sirpa Huuskonen