Olet täällä

Urheilu Mehiläinen

TERVEYSPALVELUT MEHILÄISESTÄ

HNMKY ja Mehiläinen ovat sopineet yhteistyökumppanuudesta. Yhteistyön myötä kaikille seurassa harrastaville on mahdollisuus käyttää Urheilu Mehiläisen omaa terveydenhuollon tiimiä ja Mehiläisen kattavaa palveluvalikoimaa.

  • Urheilu Mehiläisen terveydenhuollon ”hoitotiimissä” on seuralle nimettyjä lääkäreitä ja fysioterapeutteja, jotka ymmärtävät koripalloon liittyviä vammoja ja vaivoja. He tukevat kaikenikäisten harrastajien kokonaisvaltaista terveyttä, hoitavat urheiluvammoja ja sairastumisia sekä varmistavat turvallisen kentille paluun.
  • Mehiläisen kattava palveluvalikoima mahdollistaa kaikkien terveydenhuollon palveluiden saamisen saman katon alta.

KIIREELLINEN HOITO -ÄKILLISEN VAMMAN SATTUESSA!

Mehiläisen tapaturmapäivystys palvelee sekä ajanvarauksella että ilman ajanvarausta.

Töölö Pohjoinen Hesperiankatu 17C, 3.krs. Avoinna ma-pe 8–21, la-su 9–21. Palvelu on vuoden jokaisena päivänä.

Tikkurila Väritehtaankatu 8, 01300 Vantaa. Avoinna ma-to 8–20, pe 8–19 ja la-su 9–15.

Mehiläisessä on myös hammaslääkäripäivystystä mm. äkilliseen särkyyn tai tapaturmaan. Hammas Mehiläisen ajanvarausnumero: 010 273 8000 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min).

 

Mehiläisen tapaturmapäivystyksessä hoidamme kaikki tapaturmat, kuten venähdykset, murtumat, haavat, palovammat ja silmävammat. Tarvittaessa tapaturmapäivystyksestä ohjataan lisätutkimuksiin. Mehiläisestä saat tarvittaessa myös nopeaa ja yksilöllistä kipsauspalvelua ja laajat kuvantamisen mahdollisuudet ml. röntgen, magneettikuvaus (MRI), tietokonetomografia ja kartiokeilatietokonetomografia.

Avomurtumissa tai tapaturmissa, joissa on runsasta verenvuotoa soita aina 112.

KIIREETÖN HOITO - AJANVARAUS JA YHTEYSTIEDOT

HNMKY:lle nimetyn hoitotiimin löydät OmaMehiläinen-applikaatioista OmaUrheilu-osiosta. Sieltä pääset myös suoraan varaamaan aikaa hoitotiimille. Tarvittaessa kysy neuvoa asiantuntijan valinnassa seuralle nimetyltä koordinaattorilta, Minne Miettiseltä applikaatiossa tai minne.miettinen@mehilainen.fi, 0503701173.

Ajanvarauksen voi tehdä ympäri vuorokauden numerosta 010 414 00 (0,084 €/min) tai osoitteesta ajanvaraus.mehilainen.fi. Asiakaspalvelukeskuksemme palvelee joka päivä vuorokauden ympäri.

Myös Digiklinikka palvelee urheilijoita ja perheenjäseniä ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä ja ilman ajanvarausta.

VAKUUTUKSET JA MAKSUKÄYTÄNNÖT

Jokaiselle seurassa harrastavalle suositellaan tapaturmavakuutusta. Loukkaantumisen tullen ja hoitoon hakeutuessa on tärkeää tietää, missä vakuutusyhtiössä vakuutuksesi on. Jos olet ostanut vakuutuksen koripalloliiton kautta lisenssin oston yhteydessä, vakuutus on Pohjolan Sporttiturva. Pohjola Vakuutus (OP) myöntää suoralaskutuslupia nykyisin myös Mehiläiseen ja siten maksukäytäntö on helppoa. Asioidessasi Mehiläisessä vakuutuksen turvin esitäthän suoralaskutusluvan ja ota varmuudeksi vakuutuskortti aina mukaan.  

Aina on mahdollista maksaa käynti ensin itse ja hakea jälkikäteen korvauksia omasta vakuutusyhtiöstä. Kaikki vakuutusyhtiöt tarjoavat kattavasti sekä tapaturmavakuutuksia että sairaskuluvakuutuksia urheilijoille. 

Selvitä ennakkoon, millaista hoitoa vakuutus korvaa ja mitkä ovat oman vakuutusyhtiön toimintatavat. Huomioitavaa on myös se, että tapaturmavakuutus kattaa usein vain akuutit vapaa-ajan tapaturmat. Näihin ei yleensä kuulu rasituksen aiheuttamat vammat eli esimerkiksi kehonosan kipeytyminen harjoittelun aikana tai sen jälkeen.

OMAMEHILÄINEN JA OMAURHEILU – TUKEA JA ETUJA SINULLE JA SEURALLESI

”Jo pelkästään rekisteröitymällä pääset lisäämään seurallesi maksettavan tuen määrää.”

Seuralle kertyy 5 € jokaisesta uudesta OmaUrheilu rekisteröityneestä vuoden 2023 loppuun asti.

Toimi näin:

  1. Avaa OmaMehiläinen-sovellus tai lataa se sovelluskaupasta
  2. Avaa kohta "OmaUrheilu"
  3. Etsi seuralistauksesta ”Helsingin NMKY”
  4. Käytä rekisteröitymisessä salasanaa "MEHURHEILU"

Valmista tuli!

 

OmaMehiläinen on Mehiläisen turvallinen ja maksuton palvelu, joka helpottaa sinun ja perheesi terveysasioiden hoitamista ja niin omat kuin sovellukseen liitettyjen perheenjäsentesi terveystiedot ovat jatkuvasti käden ulottuvillasi! OmaMehiläisen kautta käytössäsi on mm. Digiklinikan etävastaanotto, josta saat apua sinun ja perheesi kaikkiin terveyshuoliin ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

OmaUrheilu on Urheilu Mehiläisen seurakumppaneille ja seuran jäsenille tarkoitettu palvelu, joka helpottaa sinun ja urheiluseurasi asiointia terveyteen liittyvissä kysymyksissä ja tapaturmatilanteissa. Lataa OmaMehiläinen-sovellus älypuhelimeesi tai kirjaudu verkkopalveluun, niin pääset rekisteröitymään OmaUrheiluun. Rekisteröitymällä OmaUrheilu -palveluun ja asioimalla Mehiläisessä kerrytät seuralle maksettavaa tukipottia. Jo pelkästään rekisteröitymällä pääset lisäämään seurallesi maksettavan tuen määrää. Myös perheenjäsenet ja sukulaiset ovat tervetulleita sinun seurasi kannattajaksi.

Saat molemmat palvelut käyttöösi lataamalla OmaMehiläinen-applikaation puhelimeesi omasta sovelluskaupastasi. Palveluun tunnistaudutaan ensimmäisellä kerralla verkkopankkitunnuksilla. Vanhempi voi rekisteröidä omaan käyttäjäprofiiliinsa sekä OmaMehiläisessä että OmaUrheilussa lapsen, jolla ei ole omia verkkopankkitunnuksia. Näin myös nuoremmat urheilijat saavat OmaMehiläisen Digiklinikan ja edut käyttöönsä ja voivat kerryttää seuran tukipottia.