Olet täällä

ALOITA KUNTONYRKKEILY

Mukaan kuntonyrkkeilyyn voit tulla ilman aiempaa kokemusta. Kuntonyrkkeily on tehokas ja hauska tapa kuntoilla käyttäen nyrkkeilytekniikoita ja harjoitteita turvallisissa olosuhteissa. Tunneilla kunto kasvaa ja motoriset taidot kehittyvät. Opit myös lyömään teknisesti oikein. Harjoitukset koostuvat alkulämmittelyistä, tekniikkaharjoittelusta parin kanssa ja itsenäisesti sekä lihaskuntoliikkeistä. 

Meillä voit harrastaa kuntonyrkkeilyä Malmilla ja  Helsingin keskustassa. Harjoitukset sopivat kaikenkuntoisille. Alaikäraja on 13 vuotta, yläikärajaa ei ole. Oli tavoitteesi sitten lyödä oikein, tiputtaa painoa tai saada istumatyössä kipeytyneet hartia- ja niskalihakset auki niin olet tervetullut mukaan!

Ilmoittaudu mukaan tästä

Tietoja maksuista ja maksukäytännöistä löydät täältä.

Ensimmäinen lasku saapuu noin kuukauden sisällä. Mikäli olet vielä epävarma siitä, haluatko aloittaa harrastuksen, voit tulla ensin kokeilemaan maksutta harjoituksia, lue tällöin ohjeet kokeilukerralle ja ilmoittautumisen peruuttamiselle täältä.

 

HARJOITUKSET AJALLA 01.09.-20.12.2023

 

KESKUSTAN TOIMIPISTE (Hotel Arthur, Vuorikatu 19, 8.kerros)

Torstai

  • Klo 19:00-20:00

Sunnuntai

  • Klo 16:00-17:00

 

MALMIN TOIMIPISTE (Malmin Palloiluhalli, Siemenkuja 3, alakerran peilisali)

Tiistai

  • Klo 18:30-19:30

Torstai

  • Klo 18:30-19:30

 

ENSIMMÄISEEN TREENIIN SAAPUMINEN

 

Olet tervetullut harjoituksiimme ilmoittautumislomakkeen täyttämisen jälkeen. 

Jokaiseen harjoitukseen tehdään aina ilmoittautuminen etukäteen MyClubissa. Sen voi tehdä kätevästi MyClub mobiilisovelluksella, jonka voi ladata älypuhelimeen tästä linkistä: https://help.myclub.fi/article/209-myclub-mobiilisovellus Mikäli mobiilisovelluksen käyttö ei ole mahdollista, voi treeni-ilmoittautumisen tehdä myös kirjautumalla MyClubiin verkkosivujen kautta.

Mikäli tarvitset tukea MyClubin käyttämisessä ja perehdyttämisessä, voit laittaa viestiä asiasta kamppailutoiminnan IT-tukihenkilölle:    

henri-mikael.nuorimaa@hnmky.fi.

Tullessasi salille, kerrothan ohjaajalle, että olet paikalla ensimmäistä kertaa. Ohjaaja auttaa sinua ja vastaa tarvittaessa kysymyksiisi. 

Harjoituksiin sopii sisäliikuntavaatteet. Kuntonyrkkeilyharjoituksiin suositellaan hankittavaksi omat nyrkkeilyhanskat, mutta seuralla on myös joitakin lainahanskoja lajia kokeileville.

YHTEYSTIEDOT

Voit olla yhteydessä sähköpostitse kamppailu@hnmky.fi tai alla oleviin yhteystietoihin:

5557