Olet täällä

HARRASTUSMAKSUT

Helsingin NMKY

Taekwondon ja kuntonyrkkeilyn harjoitusmaksu peritään kaikilta ryhmiin osallistuvilta harjoittelijoilta. Laskutamme harjoitukset kolmen kuukauden jaksossa. Meillä käy maksuvälineenä myös Smartum-liikuntasetelit.

Harjoitusmaksu on 30 euroa/kk kerran viikossa harjoittelevalle ja 40 euroa/kk useamman kerran viikossa harjoittelevalle.

Kaksi ensimmäistä viikkoa on ilmainen kokeilujakso, jona aikana ilmoittautumisen voi peruuttaa lopettamislomakkeella. Harjoitusmaksun lisäksi maksetaan vuosittain 40 euron jäsenmaksu. Taekwondoharrastajien tulee hankkia kerran vuodessa maksettava Suomen Taekwondoliiton lisenssi (35 euroa/kalenterivuosi) kokeilujakson jälkeen. Mikäli kokeilujakso on aivan vuoden lopulla, voi lisenssin hankkia seuraavan vuoden alusta.

Uudet harrastajat tekevät ryhmävalinnan ilmoittautumisen yhteydessä. Valintaa on mahdollista muuttaa, esim. kerran viikossa harrastava voi siirtyä harrastamaan useamman kerran viikossa ja päinvastoin. Muutoksesta tulee aina sopia etukäteen kamppailu-urheilun koordinaattorin (Sarianne Nordberg) kanssa. Muutosta ei voi tehdä takautuvasti.

Maksuihin on mahdollista hakea taloudellista tukea eli hinnanalennusta. Tukihakemukset käsitellään aina luottamuksellisesti.

Käytössämme on lisäksi perhealennus 15% perheen toisesta harrastajasta alkaen ja 25% perheen 4. harrastajasta alkaen.

Taekwondon ensimmäinen vyökoe järjestetään noin 3-5 kk kuluessa säännöllisen harjoittelun aloittamisesta. Vyökoemaksu ja lajiliiton passi (yht. 50 euroa) laskutetaan erikseen. Maksu sisältää vyökokeen, harjoitusvyön sekä passin.

Kokeile taekwondoa ja kuntonyrkkeilyä kaksi viikkoa ilmaiseksi: ILMOITTAUDU TÄSTÄ.

Harjoitusvuorot:
Kaikkien ryhmien harjoitusvuorot näkyvät tästä linkistä.

Helsingin NMKY pidättää oikeudet aikataulumuutoksiin.

YHTEYSTIEDOT

5556
5557

KAHDEN VIIKON ILMAINEN KOKEILUJAKSO

Näytä lisää...

Harrastusta voi kokeilla kaksi viikkoa ilmaiseksi. Ennen kokeilujaksoa tulee täyttää ilmoittautumislomake. Ilmoittautumisen jälkeen voi tulla valitsemiinsa ikäryhmän mukaisiin harjoituksiin. Harrastuksen voi aloittaa milloin vain.

Jos harrastusta ei kahden viikon kokeilujakson jälkeen päätä jatkaa, voi ilmoittautumisen peruuttaa lopettamisilmoituksella viikon sisällä kokeilujakson päättymisestä, tällöin laskutus ei käynnisty. Laskutus käynnistyy automaattisesti, mikäli lopetusilmoitusta ei tehdä ajallaan.

Laskutuskausi alkaa ilmoittautumislomakkeen täyttämisestä kahden viikon kuluessa. Mikäli ensimmäinen kokeilukerta on myöhemmin kuin ilmoittautumislomakkeen täyttämisen ajankohta, voidaan kokeilujakso ja myös laskutus aloittaa myöhemmin, kun ilmoittautumislomakkeen lisätietoa -kohtaan kirjoittaa kokeilujakson alkamisajankohdan.

Kokeilujakson päätyttyä harjoitusmaksu HNMKY Taekwondossa ja kuntonyrkkeilyssä on 30 tai 40 euroa/kk riippuen harjoittelumäärästä. Tämän lisäksi maksetaan vuosittain 40 euron jäsenmaksu.

Kokeile Taekwondoa kaksi viikkoa ilmaiseksi! Ilmoittaudu tästä.

LISÄTIETOA LASKUTUSKÄYTÄNNÖISTÄ

Näytä lisää...

LASKUTUSKAUDET

Harjoitusmaksu laskutetaan 3 kk:n erissä. Laskutus tapahtuu uuden laskutuskauden alkaessa. 3 kk:n laskutuskaudet ovat tammimaaliskuu, huhti-kesäkuu, heinä-syyskuu ja loka-joulukuu. Laskutuskaudet eivät siis astu voimaan harrastuksen aloittamisajankohdasta. Esim. Harrastaja aloittaa syyskuun alussa. Hänellä on ensin kahden viikon ilmainen kokeilujakso. Laskutus alkaa hänen osaltaan näin syyskuun puolivälistä. Ensimmäinen lasku saapuu hänelle lokakuun alussa koskien ajankohtaa 15.9.-31.12. Jatkossa laskutus tulee hänelle 3kk:n erissä laskutuskauden alussa (tammikuu, huhtikuu, heinäkuu ja lokakuu).

LOPETTAMISILMOITUS

Laskutus jatkuu automaattisesti kunnes harrastaja ilmoittaa lopettamisesta. Lopettaminen tulee ilmoittaa aina etukäteen. Lopettaminen tulee tehdä virallisella lopettamisilmoituksella: http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/toimintaan-osallistuminen/lopettamisilmoitus

Lopettamisilmoituksella laskutus katkaistaan meneillään olevan laskutuskauden loppuun. Esim. Harrastaja lähettää lopettamisilmoituksen 2.3. Laskutus päättyy tällöin 31.3. Mikäli harrastaja ilmoittaa lopettamisesta 15.4., päättyy laskutus tällöin 30.6.

KESÄTAUKO

Laskutus jatkuu myös kesän ajan, koska taekwondo/kuntonyrkkeilytoimintaa on yleensä ympäri vuoden. Mikäli harrastaja haluaa pitää kesätaukoa, voi laskutuksen laittaa tauolle kesä- ja/tai heinäkuulle, kun asiasta ilmoittaa etukäteen laskutukseen. Kesäkuun tauosta tulee ilmoittaa 31.5. mennessä ja heinäkuun tauosta 30.6. mennessä laskutuksen katkaisemiseksi. Mikäli ilmoittautumiseen mennessä kesä- ja/tai heinäkuu on ehditty jo laskuttaa, ei jo laskutettua osuutta palauteta, vaan se huomioidaan hyvityksenä tulevassa laskutusjaksossa.

PERHEALENNUS

HNMKY Taekwondossa on käytössä perhealennus. 15% perhealennus harjoitusmaksusta myönnetään perheen toiselle ja kolmannelle harrastajalle ja 25% perhealennus harjoitusmaksusta myönnetään perheen neljännelle ja sitä useammalle harrastajalle. Käytäntönä on, että perheen vanhin harrastaja maksaa täyden harrastusmaksun ja kaikki nuoremmat harrastajat saavat alennuksen. Ilmoittautumisen yhteydessä kannattaa mainita perhealennuksesta, mikäli samasta perheestä toimintaan osallistuu useampi harrastaja.

SUORA TALOUDELLINEN TUKI: ALENNUS HARJOITUSMAKSUIHIN

Harjoitusmaksuihin on mahdollista hakea HNMKY:n suoraa taloudellista tukea, tuen kautta harjoitusmaksuun voi tarvittaessa saada alennuksen. Tukihakemukset käsitellään aina luottamuksellisesti. Tuki on suunnattu erityisesti lapsille ja nuorille. Tukea haetaan suoran taloudellisen tuen lomakkeella: http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/toimintaan-osallistuminen/suoran-taloudellisen-tuen-hakulomake/

SUORAN TALOUDELLISEN TUEN HAKULOMAKE (TAEKWONDO)

Näytä lisää...

Tukianomuksia käsitellään ensisijaisesti viikoilla 34 ja 2. Yllättävistä tekijöistä johtuvien taloudellisten muutosten osalta hakemuksia voidaan käsitellä myös muina ajankohtina – mikäli pyydätte nopeutettua käsittelyä, mainitsettehan siitä anomuksen yhteydessä.

 

 

hetkonen... Tästä puuttuu vielä lomake, palaa takaisin muutaman tunnin kuluttua!

LOPETTAMISILMOITUS

hetkonen... Tästä puuttuu vielä lomake, palaa takaisin muutaman tunnin kuluttua!