Olet täällä

HARRASTUSMAKSUT

HINNASTO

45e/kk harjoittelu kerran viikossa tai 60e/kk harjoittelu useamman kerran viikossa.

Lisäksi kerran vuodessa maksetaan seuran jäsenmaksu 50 euroa.

Meillä käy maksuvälineenä myös seuraavat liikuntasetelit/maksutavat: Smartum, Edenred, ePassi ja eazybreak.

Perhealesta ja muista alennusmahdollisuuksista löytyy lisätietoa tältä sivulta kohdasta "alennukset harjoitusmaksuihin".

Useamman kerran viikossa harjoitteleva voi osallistua ikä huomioiden sekä kuntonyrkkeilyn ja taekwondon harjoituksiin samalla kuukausimaksulla. 

Taekwondoryhmiin ilmoittaudutaan tästä.

Kuntonyrkkeilyryhmiin ilmoittaudutaan tästä.

Lisätietoa taekwondolisenssistä:

Uudet taekwondoharrastajat hankkivat omatoimisesti taekwondolisenssin harrastuksen alkaessa. Jos harrastus aloitetaan aivan vuoden lopulla, voi lisenssin hankkia vasta seuraavan vuoden alusta. 

Taekwondolisenssi hankitaan Suomen Taekwondoliiton kautta täältä.

MAKSUEHDOT

Kun ilmoittaudut taekwondo ja/tai kuntonyrkkeilytoimintaan, käynnistyy kuukausilaskutus seuraavasti:

- kun ilmoittaudut kuukauden 1-15.pvä, alkaa laskutus kuluvan kuukauden 15.pvä.

- kun ilmoittaudut kuukauden 16-31.pvä, alkaa laskutus seuraavan kuukauden 1.pvä.

Esim. Kun ilmoittaudut 25.8., käynnistyy laskutus 1.9. Kun ilmoittaudut 3.10., käynnistyy laskutus 15.10.

Huom! Laskutus päättyy, kun täytät virallisen lopettamisilmoituksen. Laskutus päättyy aina kuluvan kuukauden loppuun. Esim. Kun täytät lopettamisilmoituksen 20.11., päättyy laskutus 30.11. Virallinen lopettamisilmoitus löytyy tältä nettisivulta kohdasta "lopettamisilmoitus".

Uudet harrastajat tekevät ryhmävalinnan (45e/kk harjoittelu kerran viikossa tai 60e/kk harjoittelu useamman kerran viikossa) ilmoittautumisen yhteydessä. Valintaa on mahdollista muuttaa, esim. kerran viikossa harrastava voi siirtyä harrastamaan useamman kerran viikossa ja päinvastoin. Muutoksesta tulee ilmoittaa aina etukäteen ottamalla yhteyttä sähköpostitse urheilu.laskutus(at)hnmky.fi.

ALENNUKSET HARJOITUSMAKSUIHIN

PERHEALENNUS

Perhealennus on 20% kuukausimaksusta perheen toisesta harrastajasta alkaen. Alennus koskee kaikkia HNMKY:n taekwondo- ja kuntonyrkkeilyharrastajia. Käytäntönä on, että perheen vanhin harrastaja maksaa täyden harrastusmaksun ja kaikki nuoremmat harrastajat saavat alennuksen.

Mikäli samasta perheestä osallistuu useampi harrastaja, kannattaa asiasta mainita ilmoittautumislomakkeessa niin perhealennus osataan huomioida. Perhealennuksesta voi ilmoittaa myös sähköpostitse urheilu.laskutus(at)hnmky.fi.

SUORA TALOUDELLINEN TUKI

Harjoitusmaksuihin on mahdollista hakea tarpeen mukaan taloudellista tukea eli hinnanalennusta. Tuen hakemiseksi täytä suoran taloudellisen tuen hakulomake. Tukihakemukset käsitellään aina luottamuksellisesti. Tuki on suunnattu erityisesti lapsille ja nuorille.

Hakulomake löytyy tästä.

KOKEILUKERTA

Mikäli haluat kokeilla taekwondon ja/tai kuntonyrkkeilyn harjoituksia maksutta ennen kuin päätät osallistumisesta, toimi seuraavasti:

1. Täytä ensin normaalisti ilmoittautumislomake.

2. Ilmoittautumisen jälkeen tule kokeilemaan valitsemiasi harjoituksia.

3.Jos et halua kokeilun jälkeen jatkaa harrastuksen parissa, ilmoita asiasta lopetuslomakkeella (lomake löytyy tältä sivulta kohdasta lopettamisilmoitus).

Tee lopetusilmoitus kahden viikon kuluessa ilmoittautumislomakkeen täyttämisestä. Mikäli et ilmoita lopetuksesta, käynnistyy laskutus automaattisesti laskutusehtojen mukaisesti. Lopetusilmoituksen saapumisesta tulee sinulle automaattisesti kuittaus. Mikäli et saa kuittausta lopetusilmoituksen saapumisesta, laita ilmoitus lopetuksesta sähköpostitse laskutukseen: urheilu.laskutus@hnmky.fi. Mikäli ilmoitat lopetuksesta kahden viikon kuluessa, ei laskutus ehdi käynnistyä tai jo käynnistynyt laskutus peruutetaan. Jos olet unohtanut tehdä lopetusilmoituksen ajallaan, ota mahdollisimman pian yhteyttä sähköpostitse laskutukseen asian selvittämiseksi.

LOPETTAMISILMOITUS

Laskutus jatkuu automaattisesti kunnes harrastaja ilmoittaa lopettamisesta. Lopettaminen tulee ilmoittaa aina etukäteen. Lopettaminen tulee tehdä virallisella lopettamisilmoituksella. Lopettamisilmoituksella laskutus katkeaa lopettamisilmoituksesta kuluvan kuukauden loppuun.

Lopettamisilmoitus löytyy tästä.

LASKUTUSKAUDET

Harjoitusmaksu laskutetaan kuukausi kerrallaan syys- ja kevätkaudella. Poikkeuksena on kesäkausi, josta laskutetaan kolmesta kuukaudesta kerralla (kts. tarkemmin alla).

Lasku lähetetään sähköpostitse ilmoittautumislomakkeessa kirjattuun sähköpostiosoitteeseen. Voit myös tilata e-laskun nettipankiisi. Näet laskut myös omista myClub-tiedoistasi.

Syys- ja kevätkaudella on mahdollista pitää taukoa, kun asiasta ilmoittaa etukäteen. Tauosta ilmoitetaan sähköpostitse urheilu.laskutus@hnmky.fi.

KESÄKAUSI

Kesäkausi alkaa yleensä kesäkuun alussa ja kestää elokuun loppuun. Kesäkauden ajankohdasta tiedotetaan aina etukäteen. Kesäkauden ajaksi ei tarvitse tehdä erillista tauko- tai lopetusilmoitusta, vaan 1.6. kaikki harrastajat siirretään automaattisesti tauolle eikä heiltä peritä harrastusmaksuja. Laskutus käynnistyy automaattisesti syyskuun alusta.

Harjoituksia kuitenkin järjestetään kesäkuusta elokuuhun. Kesäkauden harjoituksiin ilmoittaudutaan erikseen, ja kauden hinta on 90 euroa / koko kausi (sisältäen yleensä noin 2 harjoituspäivää viikossa).

TAEKWONDON VYÖKOEMAKSUT

Taekwondon ensimmäinen vyökoe maksaa 50 euroa, maksu sisältää kokeen lisäksi Suomen Taekwondoliiton passin. Muut värivyön kokeet maksavat 30 euroa/koe. Koemaksut sisältävät myös vyön tai vyönauhan.

VAKUUTUS

Kuukausimaksu ei sisällä vakuutusta. Suosittelemme hankkimaan kamppailulajin kattavan vakuutuksen. Taekwondoharrastajat voivat hankkia vakuutuksen taekwondolisenssin oston yhteydessä. Omien vakuutusten kattavuuden varmistaminen on suositeltavaa, jottei ikäviä vakuutuksettomia tilanteita pääse syntymään tai ettei vakuutusmaksuja turhaan suoriteta päällekkäin.

5557