Olet täällä

Namika Areenan perustuksien valaminen on alkanut

07.09.2022

Namika Areenan perustuksien valaminen on alkanut 1.9.2022.

Helsingin NMKY:n Tukisäätiön rakennuttaman Namika Areenan perustuksien valaminen on aloitettu 1.9.2022. Perustuksien valaminen on yksi projektin tärkeimmistä vaiheista luodessaan pohjan rakentuville mahdollisuuksille, jotka palvelevat monipuolista lasten - ja nuorten liikuntatoimintaa Helsingissä. 

- Mahtavaa, että tontilla voi nähdä jo konkreettisesti Namika Areenan rakentuvan. Rakentamisaikataulun mukaan harjakaisia päästään viettämään jo vuoden vaihteessa, iloitsee Namika Areenan toimitusjohtaja Ulla Huhtinen. 

Namika Areena täyttää valmistuessaan Helsingin NMKY:n vuosikymmenten unelman omasta liikuntaolosuhteesta. Namika Areena tuo ensiluokkaiset harjoitusolosuhteet etenkin juniorikoripallon tarpeisiin, ollen samalla muuntautumiskykyiset ja monikäyttöiset. Helsingin NMKY on Suomen suurin koripalloseura lisenssimäärillä mitattuna.

KOy Namika Areena on solminut Helsingin kaupungin Kasvatuksen ja koulutuksen toimialan kanssa tilankäyttösopimuksen areenan päiväkäytöstä 20-vuodeksi ja Helsingin kaupungin Kulttuuri- ja vapaa-ajan toimialan kanssa maanvuokrasopimuksen 40-vuodeksi. Tontin luovutuskatselmus tapahtui Pilkekuja 10 tontilla Helsingin Pakilassa 7.7.2022, jossa paikalla oli edustusta Helsingin NMKY:stä, NCC:ltä ja Helsingin kaupungilta. Virallisesti tontti siirtyi KOy Namika Areenan haltuun 11.7.2022.

Namika Areenan rakentajana toimii NCC ja suunnittelutyön tekee Arkkitehtitoimisto Rudanko + Kankkunen.

Kuva: Laura Manninen