Olet täällä

ALOITA TAEKWONDO

Voit aloittaa taekwondoharrastuksen HNMKY:ssä milloin vain, tervetuloa mukaan! Harjoituksia on Helsingin keskustassa, Malmilla ja Pakilassa eri-ikäisille omissa ikäryhmissä. Taekwondon alkeita opetellaan Taekwondon alkeet -ryhmissä. Lisäksi valikoimassa on muita taekwondotreenejä ja kuntonyrkkeilyä.

Taekwondotreeneihin ilmoittaudutaan nettilomakkeella. Samalla lomakkeella voi ilmoittautua myös kuntonyrkkeilyyn.

Ilmoittaudu tästä

Valitse ilmoittautumislomakkeessa ryhmä, johon haluat osallistua (ikäryhmä ja sijainti). Jos haluat harrastaa useamman kerran viikossa, valitse lomakkeesta ”kaikki ryhmät”. Ilmoittautumisen jälkeen voit tulla valitsemiisi harjoituksiin, joiden ajankohdat ja paikat löytyvät harjoituskalenterista

Harjoitukset maksavat 35-50 euroa kuukaudessa riippuen harrastatko kerran vain useamman kerran viikossa. Kuukausimaksun lisäksi maksetaan kerran kalenterivuodessa seuramme jäsenmaksu 40 euroa sekä Taekwondoliiton lisenssi 39 euroa. Käytössä on myös perhealennus ja muita alennusmahdollisuuksia. Lisätietoa maksuista löydät täältä.

Harrastuksen aloittaessa voit kokeilla lajia kaksi viikkoa maksutta. Mikäli et halua kokeilun jälkeen jatkaa, voit vielä perua ilmoittautumisen täyttämällä lopetuslomakkeen viikon kuluessa kokeilujakson päättymisestä ja tällöin laskutus ei käynnisty.

Taekwondo sopii kaikenikäisille ja meillä on ryhmiä 5-vuotiaista alkaen, yhteisiä ryhmiä perheille sekä oma +40-vuotiaiden ryhmä. Lajin aloittaminen ei vaadi aiempaa kokemusta ja erityistä liikuntataustaa tai kuntoa. Niin kunto kuin lajitaidot kehittyvät kyllä harrastuksen myötä.

Taekwondon ikäryhmät vaihtelevat sijainnin mukaan (Helsingin keskusta, Malmi ja Pakila.) Ryhmistä löydät lisätietoa täältä.

Meillä on käytössä MyClub -järjestelmä. Järjestelmän kautta hoituu muun muassa harrastusseuranta, tapahtumailmoittautumiset ja laskutus. Ilmoittautumisen kautta lähetetään sähköpostitse MyClubin aktivointilinkki, lisää tietosi siihen.

ENSIMMÄISEEN TREENIIN SAAPUMINEN

Alussa voit tulla taekwondoharjoituksiin tavallisissa sisäliikuntavaatteissa, harjoittelemme avojaloin. Taekwondopuku on tarpeen hankkia viimeistään ennen ensimmäistä vyökoetta, mutta sen voi hankkia aiemminkin. Mukaan harjoituksiin kannattaa ottaa myös vesipullo. Tullessasi salille, voit halutessasi kertoa ohjaajalle, että olet paikalla ensimmäistä kertaa. Yleensä treenejä ohjaavat tietävät, ketkä ovat uusia ja ketkä jo aiemmin aloittaneita, mutta joskus paikalla voi olla myös sijaistava ohjaaja. Ohjaajat huomioivat aina uudet harrastajat opastamalla perusteisiin ja neuvovat muutoinkin harrastajia tunnin aikana. Ohjaajalta saa myös kysyä neuvoja. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoa taekwondosta löydät täältä.

Taekwondo-ohjaajien esittelyn löydät täältä.

Helsingin NMKY