Olet täällä

TALVILOMALEIRI PELLISSÄ

Pellin talvileiri 2022

Talvilomaviikolla (21.-25.2.2022) pidetään jälleen Pellissä 7-14- vuotiaiden talvileiri, jolla on luvassa monenlaista hauskaa leiritekemistä ja elämyksiä! Leirin aikana ollaan niin ulkona kuin sisälläkin ja ohjelmassa on mm. taiteilua, leikkiä ja pelejä, liikuntaa, seikkailua sekä talvista touhuilua kuten pulkkailua, lumirakennelmia, pilkkimistä tai muuta hauskaa tekemistä lumen parissa. Saunominen rantasaunassa ja herkuttelu nuotion äärellä lämmittävät osaltaan talvileirin tunnelmaa.

Pellin talvileiri Karjalohjalla (ma 21.2.-pe 25.2), hinta 150 € sis. leiriohjelman ja materiaalit, täysihoidon, majoituksen sisällä päärakennuksessa, yhteiskuljetuksen Helsingistä ja tapaturmavakuutuksen

ILMOITTAUTUMISEEN TÄSTÄ.

Ilmoittautuminen on lähtökohtaisesti sitova, mutta leiripaikka on mahdollista perua maksutta 20.1. mennessä. Peruutuksia otetaan vastaan vain sähköpostitse leirit(a)hnmky.fi.

Ilmoittautumisessa olemme siirtyneet MyClub-ilmoittautumisjärjestelmään. Ilmoittautuessa luodaan MyClub-käyttäjätunnus, mikäli sitä ei ennestään ole.  Järjestelmä lähettää  sähköpostivarmistusviestin heti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Voit jatkossa tarkistaa ilmoittautumis- ja laskutustilanteen käyttäjätunnuksellasi MyClubista. Tarvittaessa lisätietoja ilmoittautumisesta on saatavilla sähköpostitse leiritoimistostamme leirit(a)hnmky.fi

Kaikille leiriläisille lähetetään noin kaksi viikkoa ennen leirin alkua tarkempaa tietoa leirikirjeessä, mukana on myös leirivarusteluettelo. Leirilasku lähetetään erikseen sähköpostitse ja se löytyy myös MyClubista. Mikäli leiri joudutaan perumaan järjestäjien toimesta, leirimaksu palautetaan.

Helsingin NMKY

5598