Olet täällä

TALVILOMALEIRI PELLISSÄ

Talvileiri 2021

Huom. Pellin talvileiri joudutaan valitettavasti peruuttamaan vallitsevista rajoitustoimista johtuen. Pahoittelemme leirin peruuntumista!

Tervetuloa talvileirille!

Näytä lisää...

 

Talvilomaviikolla (22.-26.2.2021) pidetään jälleen Pellissä 7-14- vuotiaiden talvileiri, jolla on luvassa monenlaista hauskaa leiritekemistä ja elämyksiä! Leirin aikana ollaan niin ulkona kuin sisälläkin ja ohjelmassa on mm. taiteilua, leikkiä ja pelejä, liikuntaa, seikkailua sekä talvista touhuilua kuten pulkkailua, lumirakennelmia, pilkkimistä tai muuta hauskaa tekemistä lumen parissa. Saunominen rantasaunassa ja herkuttelu nuotion äärellä lämmittävät osaltaan talvileirin tunnelmaa.

Pellin talvileiri Karjalohjalla (ma 22.2.-pe 26.2), hinta 150 € sis. leiriohjelman ja materiaalit, täysihoidon, majoituksen sisällä päärakennuksessa, yhteiskuljetuksen Helsingistä ja vakuutuksen

 

Ilmoittautuminen on lähtökohtaisesti sitova, mutta leiripaikka on mahdollista perua maksutta 20.1. mennessä. Peruutuksia otetaan vastaan vain sähköpostitse leirit(a)hnmky.fi. Kaikille leiriläisille lähetetään noin kaksi viikkoa ennen leirin alkua tarkempaa tietoa leirikirjeessä, mukana on myös leirivarusteluettelo. Mikäli leiri joudutaan perumaan järjestäjien toimesta, leirimaksu palautetaan.

Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksestä ja ilmoittautumisen lähetyksen jälkeen sivulle tulee teksti "lomake lähetetty onnistuneesti". Tällöin ilmoittautuminen on vastaanotettu!

Lisäksi järjestelmä lähettää sähköpostivarmistusviestin heti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Huom. Osalla sähköpostiosoitteista on ajoittain haasteita varmistusviestien vastaanottamisessa. Mikäli et ole varma, lähtikö lomake onnistuneesti ja et saanut varmistusviestiä, tarkistathan ensin roskapostikansion (vahvistusviesti tulee osoitteesta system(a)hnmky.fi). Tarvittaessa voit varmistaa ilmoittautumisen tämän jälkeen sähköpostitse leiritoimistostamme leirit(a)hnmky.fi

Helsingin NMKY

5598