Olet täällä

TALVILOMALEIRI PELLISSÄ

Pellin talvileiri 2024

Talvilomaviikolla (19.-23.2.2024) pidetään jälleen Pellissä 7-14 -vuotiaiden talvileiri, jolla on luvassa monenlaista hauskaa leiritekemistä ja elämyksiä! Leirin aikana ollaan niin ulkona kuin sisälläkin ja ohjelmassa on mm. taiteilua, leikkiä ja pelejä, liikuntaa, seikkailua sekä talvista touhuilua kuten pulkkailua, lumirakennelmia, pilkkimistä tai muuta hauskaa tekemistä lumen parissa. Saunominen rantasaunassa ja herkuttelu nuotion äärellä lämmittävät osaltaan talvileirin tunnelmaa.

Pellin talvileiri Karjalohjalla (ma 19.2.-pe 23.2), hinta 155 € sis. leiriohjelman ja materiaalit, täysihoidon, majoituksen sisällä päärakennuksessa, yhteiskuljetuksen Helsingistä ja tapaturmavakuutuksen.

ILMOITTAUTUMINEN TALVILEIRILLE TÄSTÄ

Ilmoittautuminen on lähtökohtaisesti sitova, mutta leiripaikka on mahdollista perua maksutta 20.1. mennessä. Peruutuksia otetaan vastaan vain sähköpostitse leirit(a)hnmky.fi.

Ilmoittautumisessa olemme siirtyneet myClub-ilmoittautumisjärjestelmään. Mikäli olet aiemmin rekisteröitynyt, suosittelemme ilmoittautumisen sujuvoittamiseksi kirjautumaan sisään myClubiin ennen ilmoittautumista. Leiri-ilmoittautuminen ei vaadi enää käyttäjätunnusten luomista, mutta suosittelemme niiden käyttöä. Voit halutessasi edelleen ilmoittautumisen jälkeen luoda käyttäjätunnukset. Käyttäjätunnuksia voit käyttää esimerkiksi jäsentietojen päivittämiseen. Ohjeita ilmoittautumisjärjestelmän käyttämiseen löydät täältä.

Järjestelmä lähettää sähköpostivarmistusviestin heti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Voit myös tarkistaa ilmoittautumis- ja laskutustilanteen käyttäjätunnuksellasi myClubista. Tarvittaessa lisätietoja ilmoittautumisesta on saatavilla sähköpostitse leiritoimistostamme leirit(a)hnmky.fi

Lisätietoa leirestämme ja leirikäytänteistä löydät täältä. Kaikille leiriläisille lähetetään noin kaksi viikkoa ennen leirin alkua tarkempaa tietoa leirikirjeessä, mukana on myös leirivarusteluettelo. Leirilasku lähetetään erikseen sähköpostitse (tammi-helmikuussa 2024) ja se löytyy myös MyClubista.

 

Helsingin NMKY

5598