Olet täällä

OHJEITA ILMOITTAUTUMISJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖÖN

Ilmoittautuminen leireille 

Ilmoittautumisessa olemme siirtyneet myClub-ilmoittautumisjärjestelmään. Ilmoittautuessa luodaan myClub-käyttäjätunnus sekä jäsentili, mikäli sitä ei ennestään ole. myClub-järjestelmässä jäsentilillä tarkoitetaan osallistujan eli leiriläisen esitäytettyjä yhteystietoja.  

Järjestelmä lähettää sähköpostivarmistusviestin heti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Voit myös tarkistaa ilmoittautumistilanteen myClubista. Tarvittaessa lisätietoja ilmoittautumisesta on saatavilla sähköpostitse leiritoimistostamme leirit(a)hnmky.fi

myClub löytyy myös mobiilisovelluksena. Sovellus on saatavilla Android- ja iOS-laitteille. Kuten internetselaimen kautta toimiessa, myClub-sovelluksen kautta on mahdollista ilmoittautua leireille, päivittää jäsentietoja sekä tarkistaa avoimet laskut. 

 

Ohjeet MyClub-tunnusten luomiseen ja osallistujien rekisteröintiin:

Noudata seuraavia vaiheita: 
1. Klikkaa ’ilmoittaudu’ painiketta oikeasta yläkulmasta. 
2. Anna sähköpostiosoite, joka toimii osallistujien tilin pääsääntöisenä hallinnoijana. Samalla tilillä voi hallinnoida useamman leiriläisen osallistumista. 
3. Tämän jälkeen kysytään omaa ikäryhmää, valitaan ”olen 13-vuotias tai yli”. Huoltaja täyttää sarakkeeseen oman nimensä ja antaa salasanan tilille. Hyväksy käyttöehdot ja tietosuojaseloste. 
4. Rekisteröi uusi jäsentili. Jäsentili merkitsee leiriläistä. Täytä leiriläisen tiedot, jonka haluat ilmoittaa tulevaisuudessa leirille MyClubin kautta. Huoltajan tiedot ja yhteystiedot ovat alempana. 
5. Paina ’seuraava’ ja sen jälkeen vahvista.
6. Jos haluat luoda toisellekin osallistujalle etukäteen jäsentilin, esimerkiksi leiriläisen sisarukselle, paina seuraavaksi ’ilmoita toinen jäsen’ ja täytä tiedot samaan tapaan kuin aikaisemmin. Löydät ’ilmoita toinen jäsen’ painikkeen myös tapahtumakuvauksen alta ollessasi kirjautuneena sisään. 
7. Saat vahvistusviestin sähköpostiin ilmoittautumisen jälkeen.
 
Tästä ohjevideosta voit katsoa vielä miten rekisteröityminen toimii.  
 
 
Mahdolliset ongelmatilanteet rekisteröitymisessä: 

Järjestelmä sanoo "Sinulla on jo myClub-tunnus. Ole hyvä ja kirjaudu sisään". Tässä yleisimpiä syitä ja ratkaisuja ongelmaan: 

- Jäsen on joskus ilmoittautunut tai saanut laskun myClubin kautta (esim. Helsingin NMKY:n iltapäiväkerholaiset ja riparilaiset). Tällöin järjestelmä saattaa sanoa "Sinulla on jo myClub-tunnus. Ole hyvä ja kirjaudu sisään." Paina "Salasana unohtunut", jolloin sähköpostiosoitteeseen lähetetään PIN-koodi. Syötä koodi ja uusi salasana lomakkeen kenttiin. 

- Leiriläisellä on jo jäsentili, mutta eri huoltajan tiedoilla. Ilmoittautuminen onnistuu sen huoltajan sähköpostiosoitteella, joka rekisteristä jo löytyy. Huoltaja voi myös kirjautumalla järjestelmään jakaa oikeudet toiselle käyttäjälle. Jaa oikeudet valitsemalla ’omat tiedot’ jäsentilin alavalikosta, menemällä välilehdelle ’käyttäjät’ ja valitsemalla ’kutsu uusi henkilö käyttämään jäsentiliä’. Lisää sitten toisen huoltajan sähköpostiosoite. 

- Mikäli leiriläisellä on jo jäsentili Helsingin NMKY:llä (iltapäiväkerhot, leirit, musiikkiopisto), mutta et pääse hallinnoimaan sitä, voi olla ettei jäsentiliä ole liitetty myClub-tunnukseesi. Toimi seuraavasti:

 1. Tarkista, että olet kirjautunut myClub-tunnuksellasi (osoitteessa id.myclub.fi).
 2. Valitse seura, jossa sinulla on jäsentili ja jonka haluat liittää myClub-tunnuksellesi.
 3. Mene seurasi myClub-sisäänkirjautumissivulle.
 4. Klikkaa Ota jäsentili käyttöön.
 5. Syötä sähköpostiosoite, joka esiintyy liitettävässä seuran jäsentilissä ja klikkaa Seuraava.
  • Sähköpostiosoitteeseen toimitetaan kutsu hallinnoida seurassa olevia jäsentilejä
  • Jäsentilin hallinnointikutsu lähetetään erikseen jokaisen jäsentilin osalta, joissa syöttämäsi sähköpostiosoite esiintyy jäsenen tai huoltajien sähköpostiosoitekentässä
  • Jos sähköpostiosoitetta ei löydy jäsentilistä, ota yhteyttä leiritoimistoon
 6. Avaa sähköpostisi ja klikkaa Hyväksy kutsu liittääksesi kyseinen jäsentili myClub-tunnuksellesi.
 7. myClub -avautuu Jäsentilin liittäminen käyttäjätiliin -näkymään.
 8. Liitä jäsentili klikkaamalla Hyväksy.
  • Jäsentili on nyt liitetty myClub-tunnukseen ja voit jatkaa myClubin käyttöä.

- Tarvittaessa, ole yhteydessä leiritoimistoon (leirit(a)hnmky.fi), niin autamme ilmoittautumisen kanssa