Olet täällä

PAKILAN PÄIVÄLEIRIT 2019

Päiväleirit tarjoavat mukavaa tekemistä ala-asteikäisille koululaisille Helsingin NMKY:n Pakilan toimintakeskuksessa (Palosuontie 4)

Suositut Pakilan toiminnalliset päiväleirit sisältävät monipuolista tekemistä niin ulkona sekä Helsingin NMKY:n toimintakeskuksen sisätiloissa. Leiriviikkojen ohjelmaan kuuluu liikunnan ja leikkien lisäksi myös monenlaista muuta hauskaa ohjelmaa, kuten retkiä. Leirien vastuuohjaajina toimivat Helsingin NMKY:n iltapäiväkerhojen työntekijät. Leirit ovat suunnattu 7-10 -vuotiaille koululaisille. Päivittäinen toiminta-aika on klo 9-16 ja päivän aikana leiriläisille on tarjolla lounas ja välipala.

Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

PAIKKA

Helsingin NMKY:n Pakilan toimintakeskus, Palosuontie 4

LEIRIAJANKOHDAT

syysleiri, viikko 42 (ma 14.10.-pe 18.10.)

HINTA

Syyslomaleiri vk 42: 90 euroa

Viikko sis. ohjattu ohjelma ja materiaalit, lounas, välipala, vakuutus

Huom. Yksittäisten päivien poissaolo ei vaikuta leirihintaan.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumisesta tulee lähettämisen jälkeen teksti "lomake lähetetty onnistuneesti" ja lisäksi sähköpostivarmistusviesti heti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et jostain syystä saanut viestiä, tarkistathan ensin roskapostikansion (vahvistusviesti tulee osoitteesta system(a)hnmky.fi) ja tarvittaessa ilmoittauduthan uudestaan. 

SYYSLEIRIN ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ

LISÄTIETOJA

Näytä lisää...

Lisätietoja leiristä saat Pakilan toimintakeskukselta, Anna Järvimäeltä.

Yleisiin leirikäytänteisiimme voit tutustua täältä.

5573

LASKUTUS- JA PERUUTUSEHDOT

Näytä lisää...

Leirilasku lähetetään erikseen sähköpostitse. Laskun maksuaika on kaksi viikkoa, jonka jälkeen lähetämme muistutuksen laskusta. Tämän jälkeen maksuhuomautuksen ja perinnän hoitaa Duetto Group. HUOM! Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita leirin perumista, vaan leiri tulee perua sähköpostitse. Maksuaikaa voi pidentää ottamalla yhteyttä laskutukseen.

Syysleirien ilmoittautumisen voit perua maksutta 20.9. mennessä, tämän jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.

5598
5559

5598
5524