Olet täällä

PAKILAN PÄIVÄLEIRIT

Päiväleirit tarjoavat mukavaa tekemistä ala-asteikäisille koululaisille Helsingin NMKY:n Pakilan toimintakeskuksessa (Palosuontie 4)

Suositut Pakilan toiminnalliset päiväleirit sisältävät monipuolista tekemistä niin ulkona sekä Helsingin NMKY:n toimintakeskuksen sisätiloissa. Leiriviikkojen ohjelmaan kuuluu kaikenlaista hauskaa tekemistä, kuten liikuntaa, pelejä ja leikkejä, ulkoilua, askartelua ja retkiä. Leirit ovat suunnattu 7-10 -vuotiaille koululaisille, mutta myös muut ala-asteikäiset lapset ovat tervetulleita. Päivittäinen toiminta-aika on klo 9-16 ja päivän aikana leiriläisille on tarjolla lounas sekä välipala.

Leiripaikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Perinteisten päiväleirien lisäksi Helsingin NMKY järjestää Pakilassa myös korisleirejä.

PAIKKA

Helsingin NMKY:n Pakilan toimintakeskus, Palosuontie 4

LEIRIAJANKOHDAT

Kesälomaleiri, viikko 23 (ma 5.6.-pe 9.6.2023), hinta 120 €  (Leiri lähes täynnä!)
Kesälomaleiri, viikko 24 (ma 12.6.-pe 16.6.2023), hinta 120 €  (Leiri lähes täynnä!)
Kesälomaleiri, viikko 25 (ma 19.6.-to 22.6.2023), hinta 95 € 

sis. ohjattu ohjelma ja materiaalit, lounas, välipala, tapaturmavakuutus

Huom. Yksittäisten päivien poissaolo ei vaikuta leirihintaan.

 

ILMOITTAUTUMINEN

ILMOITTAUTUMINEN KESÄLOMALEIRILLE VIIKKO 23 (Leiri lähes täynnä!)

ILMOITTAUTUMINEN KESÄLOMALEIRILLE VIIKKO 24 (Leiri lähes täynnä!)

ILMOITTAUTUMINEN KESÄLOMALEIRILLE VIIKKO 25

Ilmoittautumisessa käytetään myClub-ilmoittautumisjärjestelmää. myClub on päivittynyt ja entistä helppokäyttöisempi, eikä ilmoittautuminen vaadi enää käyttäjätunnusten luomista. Voit halutessasi edelleen ilmoittautumisen jälkeen luoda käyttäjätunnukset esimerkiksi jäsentietojen päivittämistä varten.

Järjestelmä lähettää  sähköpostivarmistusviestin heti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Voit jatkossa tarkistaa ilmoittautumis- ja laskutustilanteen käyttäjätunnuksellasi myClubista. Tarvittaessa lisätietoja ilmoittautumisesta on saatavilla sähköpostitse leiritoimistostamme leirit(a)hnmky.fi

LASKUTUS- JA PERUUTUSEHDOT

Leirilasku lähetetään erikseen sähköpostitse ja se löytyy myös myClubista. Laskun maksuaika on kaksi viikkoa, jonka jälkeen lähetämme muistutuksen laskusta. HUOM! Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita leirin perumista, vaan leiri tulee perua sähköpostitse (leirit(a)hnmky.fi). Maksuaikaa voi pidentää ottamalla yhteyttä laskutukseen.

Kesälomaleirien maksuton peruutusaika päättyy 31.3. Peruutuksia otetaan vastaan sähköpostitse (leirit(a)hnmky.fi). Maksuttoman peruutusajan jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.

LISÄTIETOJA

Lisätietoja leiristä saat Pakilan toimintakeskukselta.

Yleisiin leirikäytänteisiimme voit tutustua täältä.

5598
5524