Olet täällä

PAKILAN PÄIVÄLEIRIT

Päiväleirit tarjoavat hauskaa lomatekemistä ala-asteikäisille koululaisille Pakilassa!

Suositut Pakilan toiminnalliset päiväleirit sisältävät monipuolista tekemistä niin ulkona kuin sisätiloissa. Leiriviikkojen ohjelmaan kuuluu kaikenlaista hauskaa tekemistä, kuten liikuntaa, pelejä ja leikkejä, ulkoilua, askartelua ja retkiä. Leirit ovat suunnattu 7-10 -vuotiaille koululaisille, mutta myös muut ala-asteikäiset lapset ovat tervetulleita. Päivittäinen toiminta-aika on klo 9-16 ja päivän aikana leiriläisille on tarjolla lounas sekä välipala.

Leiripaikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Perinteisten päiväleirien lisäksi Helsingin NMKY järjestää Pakilassa myös korisleirejä.

PAIKKA

Pakilan ala-aste, Halkosuontie 88

LEIRIAJANKOHDAT

Kesäleiri, viikko 23 (ma 3.6.-pe 7.6.2024), hinta 120 €

Kesäleiri, viikko 24 (ma 10.6.-pe 14.6.2024), hinta 120 €

Kesäleiri, viikko 25: Velhomaailman pyörteissä -teemaleiri (ma 17.6.-to 20.6.2024),  hinta 95 €

Leirihinta sisältää ohjatun ohjelman ja materiaalit, lounaan, välipalan ja tapaturmavakuutuksen. (Huom. Yksittäisten päivien poissaolo ei vaikuta leirihintaan.)

 

Leiri-ilmoittautumiseen pääset painamalla yllä olevaa punaisella merkittyä leiriajankohtaa.

Ilmoittautumisessa käytetään myClub-ilmoittautumisjärjestelmää. myClub on päivittynyt ja entistä helppokäyttöisempi, eikä ilmoittautuminen vaadi enää käyttäjätunnusten luomista. Voit halutessasi edelleen ilmoittautumisen jälkeen luoda käyttäjätunnukset esimerkiksi jäsentietojen päivittämistä varten.

Järjestelmä lähettää  sähköpostivarmistusviestin heti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Voit jatkossa tarkistaa ilmoittautumis- ja laskutustilanteen käyttäjätunnuksellasi myClubista. Tarvittaessa lisätietoja ilmoittautumisesta on saatavilla sähköpostitse leiritoimistostamme leirit(a)hnmky.fi

LASKUTUS- JA PERUUTUSEHDOT

Leirilasku lähetetään erikseen sähköpostitse ja se löytyy myös myClubista. Laskun maksuaika on kaksi viikkoa, jonka jälkeen lähetämme muistutuksen laskusta. HUOM! Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita leirin perumista, vaan leiri tulee perua sähköpostitse (leirit(a)hnmky.fi). Maksuaikaa voi pidentää ottamalla yhteyttä laskutukseen.

Peruutuksia otetaan vastaan sähköpostitse (leirit(a)hnmky.fi). Peruutuksesta lähetetään erillinen vahvistusviesti sähköpostitse. Talvileirin maksuton peruutusaika päättyy 22.1.2024. Kesäleirien maksuton peruutusaika päättyy 31.3.2024. Maksuttoman peruutusajan jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.

LISÄTIETOJA

Lisätietoja leiristä saat leiritoimistolta sekä Helsingin NMKY:n Pakilan iltapäiväkerhosta.

Yleisiin leirikäytänteisiimme voit tutustua täältä.

5598
5524