Olet täällä

PAKILAN PÄIVÄLEIRIT

Päiväleirit tarjoavat mukavaa tekemistä ala-asteikäisille koululaisille Helsingin NMKY:n Pakilan toimintakeskuksessa (Palosuontie 4)

Suositut Pakilan toiminnalliset päiväleirit sisältävät monipuolista tekemistä niin ulkona sekä Helsingin NMKY:n toimintakeskuksen sisätiloissa. Leiriviikkojen ohjelmaan kuuluu liikunnan, ulkoilun, pelien ja leikkien lisäksi kaikenlaista kivaa leiriohjelmaa, kuten retkiä ja askartelua. Leirit ovat suunnattu 7-10 -vuotiaille koululaisille. Päivittäinen toiminta-aika on klo 9-16 ja päivän aikana leiriläisille on tarjolla lounas ja välipala.

Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Perinteisten päiväleirien lisäksi Helsingin NMKY järjestää kesäisin Pakilassa myös korisleirejä.

PAIKKA

Helsingin NMKY:n Pakilan toimintakeskus, Palosuontie 4

LEIRIAJANKOHDAT

Kesäleiri viikko 23 (ma 6.6.-pe 10.6.), hinta 110€

Kesäleiri viikko 24 (ma 13.6.-pe 17.6.), hinta 110€

Kesäleiri viikko 25 (ma 20.6-to 23.6.), hinta 95€

Leiripäivä klo 9-16

sis. ohjattu ohjelma ja materiaalit, lounas, välipala, tapaturmavakuutus

Huom. Yksittäisten päivien poissaolo ei vaikuta leirihintaan.

ILMOITTAUTUMINEN

ILMOITTAUTUMINEN KESÄLEIREILLE VK 23 (leiri on täynnä, varasijalle voi vielä ilmoittautua!)

ILMOITTAUTUMINEN KESÄLEIRILLE VK 24 (leiri on täynnä, varasijalle voi vielä ilmoittautua!)

ILMOITTAUTUMINEN KESÄLEIRILLE VK 25

 

Ilmoittautumisessa olemme siirtyneet MyClub-ilmoittautumisjärjestelmään. Tältä sivulta löydät ohjeet järjestelmän käyttämiseen ja leiri-ilmoittautumiseen.

Järjestelmä lähettää sähköpostivarmistusviestin heti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Huom. Osalla sähköpostiosoitteista on ajoittain haasteita varmistusviestien vastaanottamisessa. Voit myös tarkistaa ilmoittautumistilanteen MyClubista. Tarvittaessa lisätietoja ilmoittautumisesta on saatavilla sähköpostitse leiritoimistostamme leirit(a)hnmky.fi

LISÄTIETOJA

Lisätietoja leiristä saat Pakilan toimintakeskukselta.

Yleisiin leirikäytänteisiimme voit tutustua täältä.

LASKUTUS- JA PERUUTUSEHDOT

Leirilasku lähetetään erikseen sähköpostitse ja se löytyy myös MyClubista. Laskun maksuaika on kaksi viikkoa, jonka jälkeen lähetämme muistutuksen laskusta. HUOM! Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita leirin perumista, vaan leiri tulee perua sähköpostitse (leirit(a)hnmky.fi). Maksuaikaa voi pidentää ottamalla yhteyttä laskutukseen.

Kesäleirin maksuton peruutusaika päättyy 31.3. Peruutuksia otetaan vastaan sähköpostitse (leirit(a)hnmky.fi). Maksuttoman peruutusajan jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.

5598
5524