Olet täällä

PAKILAN PÄIVÄLEIRIT

Päiväleirit tarjoavat mukavaa tekemistä ala-asteikäisille koululaisille Pakilassa!

Suositut Pakilan toiminnalliset päiväleirit sisältävät monipuolista tekemistä niin ulkona kuin sisätiloissa. Leiriviikkojen ohjelmaan kuuluu kaikenlaista hauskaa tekemistä, kuten liikuntaa, pelejä ja leikkejä, ulkoilua, askartelua ja retkiä. Leirit ovat suunnattu 7-10 -vuotiaille koululaisille, mutta myös muut ala-asteikäiset lapset ovat tervetulleita. Päivittäinen toiminta-aika on klo 9-16 ja päivän aikana leiriläisille on tarjolla lounas sekä välipala.

Leiripaikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Perinteisten päiväleirien lisäksi Helsingin NMKY järjestää Pakilassa myös korisleirejä.

PAIKKA

Pakilan toimintakeskus, Palosuontie 4 B

LEIRIAJANKOHDAT


Syyslomaleiri, viikko 42 (ma 16.-pe 20.10.2023), hinta 80 € / leiriviikko

Tulossa: Talvilomaleiri, viikko 8 (ma 19.-pe 23.2.2024)

sis. ohjattu ohjelma ja materiaalit, lounas, välipala, tapaturmavakuutus

Huom. Yksittäisten päivien poissaolo ei vaikuta leirihintaan.

 

ILMOITTAUTUMINEN

ILMOITTAUTUMINEN SYYSLOMALEIRILLE TÄÄLTÄ!

Ilmoittautumisessa käytetään myClub-ilmoittautumisjärjestelmää. myClub on päivittynyt ja entistä helppokäyttöisempi, eikä ilmoittautuminen vaadi enää käyttäjätunnusten luomista. Voit halutessasi edelleen ilmoittautumisen jälkeen luoda käyttäjätunnukset esimerkiksi jäsentietojen päivittämistä varten.

Järjestelmä lähettää  sähköpostivarmistusviestin heti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Voit jatkossa tarkistaa ilmoittautumis- ja laskutustilanteen käyttäjätunnuksellasi myClubista. Tarvittaessa lisätietoja ilmoittautumisesta on saatavilla sähköpostitse leiritoimistostamme leirit(a)hnmky.fi

LASKUTUS- JA PERUUTUSEHDOT

Leirilasku lähetetään erikseen sähköpostitse ja se löytyy myös myClubista. Laskun maksuaika on kaksi viikkoa, jonka jälkeen lähetämme muistutuksen laskusta. HUOM! Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita leirin perumista, vaan leiri tulee perua sähköpostitse (leirit(a)hnmky.fi). Maksuaikaa voi pidentää ottamalla yhteyttä laskutukseen.

Syyslomaleirien maksuton peruutusaika päättyy 20.9. Peruutuksia otetaan vastaan sähköpostitse (leirit(a)hnmky.fi). Maksuttoman peruutusajan jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.

LISÄTIETOJA

Lisätietoja leiristä saat leiritoimistolta sekä Helsingin NMKY:n Pakilan iltapäiväkerhosta.

Yleisiin leirikäytänteisiimme voit tutustua täältä.

5598
5524