Olet täällä

PAKILAN PÄIVÄLEIRIT

Päiväleirit tarjoavat mukavaa tekemistä ala-asteikäisille koululaisille Helsingin NMKY:n Pakilan toimintakeskuksessa (Palosuontie 4)

Suositut Pakilan toiminnalliset päiväleirit sisältävät monipuolista tekemistä niin ulkona sekä Helsingin NMKY:n toimintakeskuksen sisätiloissa. Leiriviikkojen ohjelmaan kuuluu kaikenlaista hauskaa tekemistä, kuten liikuntaa, pelejä ja leikkejä, ulkoilua, askartelua ja retkiä. Leirit ovat suunnattu 7-10 -vuotiaille koululaisille, mutta myös muut ala-asteikäiset lapset ovat tervetulleita. Päivittäinen toiminta-aika on klo 9-16 ja päivän aikana leiriläisille on tarjolla lounas sekä välipala.

Leiripaikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Perinteisten päiväleirien lisäksi Helsingin NMKY järjestää Pakilassa myös korisleirejä.

PAIKKA

Helsingin NMKY:n Pakilan toimintakeskus, Palosuontie 4

LEIRIAJANKOHDAT

 Talvilomaleiri vk 8 (ma 20.2.-to 24.2.2023), hinta 90 €

Talvileirillä luvassa kaikenlaista hauskaa tekemistä, kuten liikuntaa, pelejä ja leikkejä, ulkoilua, askartelua ja retkiä. Leiri on tarkoitettu 7-10 -vuotiaille. Päivittäinen toiminta-aika on klo 9-16.

 

sis. ohjattu ohjelma ja materiaalit, lounas, välipala, tapaturmavakuutus

Huom. Yksittäisten päivien poissaolo ei vaikuta leirihintaan.

 

Tulossa: kesäleirit vk 23-25

Helsingin NMKY

ILMOITTAUTUMINEN

ILMOITTAUTUMINEN TALVILOMALEIRILLE (VK 8)

Ilmoittautumisessa käytetään myClub-ilmoittautumisjärjestelmää. myClub on päivittynyt ja entistä helppokäyttöisempi, eikä ilmoittautuminen vaadi enää käyttäjätunnusten luomista. Voit halutessasi edelleen ilmoittautumisen jälkeen luoda käyttäjätunnukset esimerkiksi jäsentietojen päivittämistä varten.

Järjestelmä lähettää  sähköpostivarmistusviestin heti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Voit jatkossa tarkistaa ilmoittautumis- ja laskutustilanteen käyttäjätunnuksellasi myClubista. Tarvittaessa lisätietoja ilmoittautumisesta on saatavilla sähköpostitse leiritoimistostamme leirit(a)hnmky.fi

LISÄTIETOJA

Lisätietoja leiristä saat Pakilan toimintakeskukselta.

Yleisiin leirikäytänteisiimme voit tutustua täältä.

LASKUTUS- JA PERUUTUSEHDOT

Leirilasku lähetetään erikseen sähköpostitse ja se löytyy myös myClubista. Laskun maksuaika on kaksi viikkoa, jonka jälkeen lähetämme muistutuksen laskusta. HUOM! Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita leirin perumista, vaan leiri tulee perua sähköpostitse (leirit(a)hnmky.fi). Maksuaikaa voi pidentää ottamalla yhteyttä laskutukseen.

Talvilomaleirin maksuton peruutusaika päättyy 22.1.2023. Peruutuksia otetaan vastaan sähköpostitse (leirit(a)hnmky.fi). Maksuttoman peruutusajan jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.

5598
5524