Olet täällä

LISÄTIETOJA PÄIVÄLEIREISTÄ

Leiriläiset

Helsingin NMKY:n leirit ovat kaikille avoimia ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiriläisen voi ilmoittaa mukaan useammalle leirille, mutta jokaisesta leiristä tulee täyttää erillinen ilmoittautumislomake. Suurin osa Helsingin NMKY:n päiväleireistä on suunnattu ala-asteikäisille lapsille. Leiristä riippuen leireille otetaan noin 25 leiriläistä ja Pakilassa kesällä maksimissaan 50 leiriläistä.

Leiriläisen tulee kyetä toimimaan ikänsä mukaisesti itsenäisesti ja ryhmässä, sillä leirille ei ole varattu erillisiä avustajaresursseja. Mikäli leiriläinen tarvitsee koulussa erillistä avustajaa tai on erityisluokalla, olettehan yhteydessä toiminnan järjestäjään ennen ilmoittautumista.

Leiriohjelma

Helsingin NMKY:n toiminnalliset päiväleirit tarjoavat mukavaa ja monipuolista tekemistä koululaisille. Leirit kestävät neljästä viiteen päivään. Leiriviikkojen ohjelmaan kuuluu liikunnan ja leikkien lisäksi myös monenlaista muuta hauskaa ohjelmaa, kuten retkiä, askartelua ja ulkoilua. Maksullisilla leireillä lapsille on tarjolla lämmin lounas sekä seitsemän tunnin päiväleireillä lisäksi välipala. Leiriläiset ovat vakuutettuja leirin ajan.

Leiriohjaajat

Leiriohjaajina toimivat Helsingin NMKY:n kokeneet ohjaajat, jotka pääasiassa toimivat kauden aikana iltapäiväkerho-ohjaajina tai nuoriso-ohjaajina kyseisissä toimipisteissä.

Leirikirje

Ennen leiriä lähetään ilmoittautuneille leirikirje, jossa annetaan vielä lisätietoa leiristä. Leirikirjeet lähetetään leiriä edeltävällä viikolla sähköpostitse. Leirikirjeessä on myös tieto varusteista, joita leiriläisen on hyvä ottaa mukaan leirille. Mukaan kannattaa aina pakata vaatteet sekä sisällä olemiseen että ulkoiluun, hattu/päähine sekä vesipullo. Muistattehan nimetä kaikki leirille lähtevät varusteet ja vaatteet! Leiriläisten ja vanhempien kannattaa pakata varusteet yhdessä, jotta leiriläinen tietää mitä hänellä on mukana.

Ilmoittautuminen leireille

Leirille ilmoittaudutaan internetsivuiltamme ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmoittautumisen jälkeen saat heti automaattisen vahvistusviestin ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitetteeseen. Mikäli et saa vahvistusviestiä, ilmoittaudu uudelleen ja ota tarvittaessa yhteyttä leirinjärjestäjään.

Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli siis pystyt ilmoittautumaan ja ilmoittautuessa lomakkeen ylälaidassa ei lue “LEIRI ON TÄYNNÄ”, on leiriläiselle varattu leiripaikka kyseiseltä leiriltä.

Leirimme ovat neljän tai viiden päivän mittaisia. Huomioittehan, että leiriläisen mahdollisista yksittäisistä poissaolopäivistä ei myönnetä erillisiä alennuksia.

Lisätietoa/kysymyksiä?

Lisätietoja leireistä saat toimipisteissä toimivista Helsingin NMKY:n iltapäiväkerhoista sekä leiritoimistoltamme leirit(a)hnmky.fi

Leirin peruuttaminen

Ilmoittautumiset ovat lähtökohtaisesti sitovia. Mikäli kuitenkin olet perumassa leiripaikan, teethän sen mahdollisimman aikaisin, jotta voimme tarjota paikkaa sitä tarvitsevalle. Maksuttomasti leiripaikan voi perua ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettuun päivämäärään asti sähköpostitse (leirit(a)hnmky.fi), jonka jälkeen leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Lähettäessäsi ilmoittautumisen hyväksyt ilmoittautumis- ja peruutussäännöt.

Leirimaksu

Leirilaskut lähetetään erikseen sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Laskun maksuaika on 14 vuorokautta. Laskun eräpäivän siirrosta voi tarvittaessa olla yhteydessä laskutukseen (laskutus(a)hnmky.fi). Peruutustilanteessa leirimaksu palautetaan, mikäli peruutus on tehty leiriehtojen mukaisesti ajallaan. Peruutuksesta tulee ilmoittaa sähköpostitse (leirit(a)hnmky.fi). Sähköpostissa on hyvä mainita leiriläisen nimi, leiri, maksajan nimi sekä tilinumero, josta leirimaksu on maksettu. Leiripaikka on peruttu, kun saat toimistolta varmistusviestin hyväksytystä peruutuksesta.

5598
5559