Olet täällä

LISÄTIETOJA PÄIVÄLEIREISTÄ

Helsingin NMKY:n päiväleirit

Leiriläiset

Helsingin NMKY:n leirit ovat kaikille avoimia ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiriläisen voi ilmoittaa mukaan useammalle leirille, mutta jokaisesta leiristä tulee täyttää erillinen ilmoittautumislomake. Suurin osa Helsingin NMKY:n päiväleireistä on suunnattu ala-asteikäisille lapsille. Leiristä riippuen leireille otetaan noin 25 leiriläistä.

Leiriläisen tulee kyetä toimimaan ikänsä mukaisesti itsenäisesti ja ryhmässä, sillä leirille ei ole varattu erillisiä avustajaresursseja. Mikäli leiriläinen tarvitsee koulussa erillistä avustajaa tai on erityisluokalla, olettehan yhteydessä toiminnan järjestäjään ennen ilmoittautumista.

Leiriohjelma

Helsingin NMKY:n toiminnalliset päiväleirit tarjoavat mukavaa ja monipuolista tekemistä koululaisille. Leirit kestävät neljästä viiteen päivään. Leiriviikkojen ohjelmaan kuuluu liikunnan ja leikkien lisäksi myös monenlaista muuta hauskaa ohjelmaa, kuten retkiä, askartelua ja ulkoilua. Maksullisilla leireillä lapsille on tarjolla lämmin lounas sekä seitsemän tunnin päiväleireillä lisäksi välipala. Leiriläiset ovat vakuutettuja leirin ajan.

Leiriohjaajat

Leiriohjaajina toimivat Helsingin NMKY:n kokeneet ohjaajat, jotka pääasiassa toimivat kauden aikana iltapäiväkerho-ohjaajina tai nuoriso-ohjaajina toimipisteissämme.

Leirikirje

Ennen leiriä lähetään ilmoittautuneille leirikirje, jossa annetaan vielä lisätietoa leiristä. Leirikirjeet lähetetään leiriä edeltävällä viikolla sähköpostitse. Leirikirjeessä on myös tieto varusteista, joita leiriläisen on hyvä ottaa mukaan leirille. Mukaan kannattaa aina pakata vaatteet sekä sisällä olemiseen että ulkoiluun, hattu/päähine sekä vesipullo. Muistattehan nimetä kaikki leirille lähtevät varusteet ja vaatteet! Leiriläisten ja vanhempien kannattaa pakata varusteet yhdessä, jotta leiriläinen tietää mitä hänellä on mukana.

Lisätietoa/kysymyksiä?

Lisätietoja leireistä saat toimipisteissä toimivista Helsingin NMKY:n iltapäiväkerhoista sekä leiritoimistoltamme leirit(a)hnmky.fi

Leirin peruuttaminen

Ilmoittautumiset ovat lähtökohtaisesti sitovia. Mikäli kuitenkin olet perumassa leiripaikan, teethän sen mahdollisimman aikaisin, jotta voimme tarjota paikkaa sitä tarvitsevalle. Maksuttomasti leiripaikan voi perua ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettuun päivämäärään asti sähköpostitse (leirit(a)hnmky.fi), jonka jälkeen leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Lähettäessäsi ilmoittautumisen hyväksyt ilmoittautumis- ja peruutussäännöt.

Mikäli leiri joudutaan peruuttamaan järjestäjän toimesta, ei peruutuksesta aiheudu kuluja ilmoittautuneille.

Leirimaksu

Leirilaskut lähetetään erikseen sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Laskun maksuaika on 14 vuorokautta. Laskun eräpäivän siirrosta voi tarvittaessa olla yhteydessä laskutukseen (laskutus(a)hnmky.fi). Peruutustilanteessa leirimaksu palautetaan, mikäli peruutus on tehty leiriehtojen mukaisesti ajallaan. Peruutuksesta tulee ilmoittaa sähköpostitse (leirit(a)hnmky.fi). Sähköpostissa on hyvä mainita leiriläisen nimi, leiri, maksajan nimi sekä tilinumero, josta leirimaksu on maksettu. Leiripaikka on peruttu, kun saat toimistolta varmistusviestin hyväksytystä peruutuksesta.

Leirimaksuihin on mahdollista hakea taloudellista tukea täyttämällä vapaamuotoisen hakemuksen tästä linkistä. Tukea on mahdollista saada joko koko leirimaksuun tai osaan leirimaksusta. Leiritoimistomme käsittelee hakemukset luottamuksellisesti ja on yhteydessä avustuksen suhteen sähköpostitse.

 

Ilmoittautuminen leireille

Leirille ilmoittaudutaan internetsivuiltamme. Ilmoittautumisessa käytetään myClub-ilmoittautumisjärjestelmää. myClub on päivittynyt ja entistä helppokäyttöisempi, eikä ilmoittautuminen vaadi käyttäjätunnusten luomista. Voit halutessasi edelleen ilmoittautumisen jälkeen luoda käyttäjätunnukset esimerkiksi jäsentietojen päivittämistä varten. Jos sinulla kuitenkin on jo myClub-käyttäjätunnus sekä jäsentili, voit kirjautua sillä sisään ilmoittautumista varten. myClub-järjestelmässä jäsentilillä tarkoitetaan osallistujan eli leiriläisen esitäytettyjä yhteystietoja.  

Järjestelmä lähettää sähköpostivarmistusviestin heti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Voit myös tarkistaa ilmoittautumistilanteen MyClubista. Tarvittaessa lisätietoja ilmoittautumisesta on saatavilla sähköpostitse leiritoimistostamme leirit(a)hnmky.fi

Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leirimme ovat neljän tai viiden päivän mittaisia. Huomioittehan, että leiriläisen mahdollisista yksittäisistä poissaolopäivistä ei myönnetä erillisiä alennuksia.

Ohjeita, mikäli ilmoittautuminen ei onnistu

Näytä lisää...

Tässä yleisiä ratkaisuja mahdollisiin ongelmatilanteet rekisteröitymisessä: 

Järjestelmä sanoo "Sinulla on jo myClub-tunnus. Ole hyvä ja kirjaudu sisään". Tässä yleisimpiä syitä ja ratkaisuja ongelmaan: 

- Järjestelmästä löytyy jo toinen saman niminen leiriläinen. Lisää ilmoittautumiseen leiriläisen toinen nimi, jolloin ilmoittautuminen onnistuu.

- Jäsen on joskus ilmoittautunut tai saanut laskun myClubin kautta (esim. Helsingin NMKY:n iltapäiväkerholaiset ja riparilaiset). Tällöin järjestelmä saattaa sanoa "Sinulla on jo myClub-tunnus. Ole hyvä ja kirjaudu sisään." Paina "Salasana unohtunut", jolloin sähköpostiosoitteeseen lähetetään PIN-koodi. Syötä koodi ja uusi salasana lomakkeen kenttiin.

- Leiriläisellä on jo jäsentili, mutta eri huoltajan tiedoilla. Ilmoittautuminen onnistuu sen huoltajan sähköpostiosoitteella, joka rekisteristä jo löytyy. Huoltaja voi myös kirjautumalla järjestelmään jakaa oikeudet toiselle käyttäjälle. Jaa oikeudet valitsemalla ’omat tiedot’ jäsentilin alavalikosta, menemällä välilehdelle ’käyttäjät’ ja valitsemalla ’kutsu uusi henkilö käyttämään jäsentiliä’. Lisää sitten toisen huoltajan sähköpostiosoite. 

- Mikäli leiriläisellä on jo jäsentili Helsingin NMKY:llä (iltapäiväkerhot, leirit, musiikkiopisto), mutta et pääse hallinnoimaan sitä, voi olla ettei jäsentiliä ole liitetty myClub-tunnukseesi. Toimi seuraavasti:

 1. Tarkista, että olet kirjautunut myClub-tunnuksellasi (osoitteessa id.myclub.fi).
 2. Valitse seura, jossa sinulla on jäsentili ja jonka haluat liittää myClub-tunnuksellesi.
 3. Mene seurasi myClub-sisäänkirjautumissivulle.
 4. Klikkaa Ota jäsentili käyttöön.
 5. Syötä sähköpostiosoite, joka esiintyy liitettävässä seuran jäsentilissä ja klikkaa Seuraava.
  • Sähköpostiosoitteeseen toimitetaan kutsu hallinnoida seurassa olevia jäsentilejä
  • Jäsentilin hallinnointikutsu lähetetään erikseen jokaisen jäsentilin osalta, joissa syöttämäsi sähköpostiosoite esiintyy jäsenen tai huoltajien sähköpostiosoitekentässä
  • Jos sähköpostiosoitetta ei löydy jäsentilistä, ota yhteyttä leiritoimistoon
 6. Avaa sähköpostisi ja klikkaa Hyväksy kutsu liittääksesi kyseinen jäsentili myClub-tunnuksellesi.
 7. myClub -avautuu Jäsentilin liittäminen käyttäjätiliin -näkymään.
 8. Liitä jäsentili klikkaamalla Hyväksy.
  • Jäsentili on nyt liitetty myClub-tunnukseen ja voit jatkaa myClubin käyttöä.

- Tarvittaessa, ole yhteydessä leiritoimistoon (leirit(a)hnmky.fi), niin autamme ilmoittautumisen kanssa