Olet täällä

PELLIN KESÄLEIRIT

Helsingin NMKY tarjoaa monipuolista leiritoimintaa kesällä 2019 Pellin leirikeskuksessa Karjalohjalla. Tarjolla on tuttuun tapaan niin perinteisempiä, monipuolista kesätoimintaa sisältäviä leirejä sekä velhomaailmaan sijoittuvia leirejä! Leirit löydät tämän sivun alaosasta.

Näillä kesäleireillä on vielä tilaa:

HUIPPU! -LEIRI MA 3.6.- PE 7.6.

Pellin Huippu!- leiri tarjoaa mahtavaa leiritunnelmaa ja monipuolista tekemistä leirikeskuksen parhaita puolia hyödyntäen. Leirin aikana pääset mm. liikkumaan, leikkimään, uimaan ja pelailemaan, seikkailemaan ja taiteilemaan sekä viettämään mukavia iltoja leirinuotion ääressä, korkeuksissa olevaa suurta puumajaa unohtamatta! Lähde mukaan viettämään touhukas lomaviikko uusien ja vanhojen kavereiden seurassa! Leiri on tarkoitettu 7-14 – vuotiaille ja mukaan mahtuu 40 leiriläistä.

Leirihinta on 150€ ja siihen sisältyy kuljetus, täysihoito, majoitus teltoissa, ohjelma ja materiaalit, vakuutus

 

KIROTTU LAPSI -LEIRI MA 8.7.- PE 12.7.

Leiri vie mukanaan velhomaailman kahdeksanteen tarinaan, joten luvassa täysin uudenlaisia seikkailuja… 18 vuotta on kulunut edellisistä tapahtumista ja on uuden sukupolven aika sukeltaa mukaan velhomaailman pyörteisiin. Mistä on kyse, se selviää vain tulemalla mukaan leirille! Leiri on tarkoitettu 7-14 – vuotiaille ja mukaan mahtuu 40 leiriläistä.

Leirihinta on 155€ ja siihen sisältyy kuljetus, täysihoito, majoitus teltoissa, ohjelma ja materiaalit, vakuutus

 

ILMOITTAUTUMINEN LEIREILLE

 

Helsingin NMKY

Nämä leirit ovat toistaiseksi täynnä:

SALAISUUKSIEN KAMMIO –LEIRI MA 10.6.- PE 14.6.

(Leiri on täynnä ja 4.2. klo 11.55 jälkeen ilmoittautuvat ovat varasijalla leirille)

Tylypahkan velhokoulussa tapahtuu outoja asioita…Tule selvittämään kummallisen päiväkirjan ja kärmeskielen salaisuutta, huispaamaan ja oppimaanvelhotaitoja! Leiri on tarkoitettu 7-14 – vuotiaille ja mukaan mahtuu 40 leiriläistä.

Leirihinta on 155€ ja siihen sisältyy kuljetus, täysihoito, majoitus teltoissa, ohjelma ja materiaalit, vakuutus

FEENIKSIN KILTA -LEIRI MA 24.6.- PE 28.6.

(Leiri on täynnä ja 5.2. jälkeen ilmoittautuvat ovat varasijalla leirille)

Sinun apuasi tarvitaan! Lordi Voldemort on liikeellä…vai onko?  Nyt on aika liittyä jäseneksi Feeniksin kiltaan ja tulla puolustamaan Tylypahkaa! Aina ei ole helppo tietää, mikä on totta ja mihin voi luottaa…Leiri on tarkoitettu 7-14 – vuotiaille ja mukaan mahtuu 40 leiriläistä.

Leirihinta on 155€ ja siihen sisältyy kuljetus, täysihoito, majoitus teltoissa, ohjelma ja materiaalit, vakuutus

KUOLEMAN VARJELUKSET -LEIRI MA 1.7.- PE 5.7.

(Leiri on täynnä ja 4.2. klo 14 jälkeen ilmoittautuvat ovat varasijalla leirille)

Tylypahkan seikkailut jatkuvat! Selviääkö hirnyrkkien olinpaikat ja mitä tekemistä kuoleman varjeluksilla on lopullisessa taistelussa? Hyppää mukaan Tylypahkan pikajunan viimeiselle matkalle!  Leiri on tarkoitettu 7-14 – vuotiaille ja mukaan mahtuu 40 leiriläistä.

Leirihinta on 155€ ja siihen sisältyy kuljetus, täysihoito, majoitus teltoissa, ohjelma ja materiaalit, vakuutus

 

Ilmoittautumisesta lähtee heti varmistusviesti annettuun sähköpostiosoitteeseen. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse leirikirje sekä leirikysely noin kaksi viikkoa ennen leiriä. Voit tutustua jo etukäteen leiri- ja laskutuskäytänteisiimme sekä peruutusehtoihimme täältä. Kesäleirien ilmoittautumisen voi perua maksutta 31.3. mennessä sähköpostitse, tämän jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.

Lisätietoja leireistä saa leiritoimistoltamme:

5598
5524