Leiri-infoa

tn_pelli08-168

Leirien ohjelma

Leireillä tehdään paljon kaikenlaista: Pelaillaan ulkona ja sisällä, urheillaan, saunotaan, askarrellaan, piirrellään, leikitään, ollaan mukana hartauksissa ym. Toiminta tapahtuu koko porukalla, ryhmittäin, pareittain tilanteesta ja toiminnasta riippuen.

Leiriläiset
Leirille mahtuu mukaan 40 leiriläistä. Leiritavaroiden ja vaatteiden lisäksi ota mukaan paljon reipasta leirimieltä!

Ohjaajat
Leirillä on keskimäärin kahdeksan ammattitaitoista ohjaajaa. Puolet heistä on Helsingin NMKY:n nuorisotyöntekijöitä, puolet koulutettuja isosia (iältään 15-19 v.)

Leiripaikka

Leiripaikkoihin voit tutustua täällä.

Majoitus

Leireillä majoitus tapahtuu teltoissa. Voit ottaa mukaan oman teltan vaikka kaverin kanssa. Jos tulet yksin leirille voit toki ottaa siinäkin tapauksessa oman teltan mukaan. Jos sinulla ei ole teltta, sellaisen saa Helsingin NMKY:ltä lainaan! Alkukesän kylminä öinä tarvittaessa voidaan majoittua sisätiloissa.

Ruokailu
Leirillä syödään aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala. Pellin leireillä herkkuja voi ostaa leirin kioskista kerran päivässä.

Tukea leiriin?

Ensisijaisesti leirimaksuun voi kysyä tukea oman kunnan sosiaalitoimesta.

Leirikirje

Ennen leiriä lähetään leiriläisille kirje, jossa kerrotaan kaikki tarpeellinen leiristä, pakkaamisen avuksi on ohessa myös leiritarvikelistan. Mukana  tulee myös leirikysely palautettavaksi leirille tullessa. Leirikirjeet lähetetään noin kaksi viikkoa ennen leiriä.

Leirivarusteet

Leirikohtainen varustelista lähetetään osallistujille leirikirjeen yhteydessä noin kaksi viikkoa ennen leiriä. Muistattehan nimetä kaikki leirille lähtevät varusteet ja vaatteet! Leiriläisten ja vanhempien kannattaa pakata varusteet yhdessä, jotta leiriläinen tietää mitä hänellä on mukana. Leirien löytötavaroita voi tiedustella toimistolta leirikirjeessä lukevien ajankohtien mukaisesti. Täältä saat vinkkiä, mitä kaikkea leirille yleensä tulee ottaa mukaan!

Ilmoittautumiset ja tiedustelut

Leireille ilmoittaudutaan internetin kautta ja ilmoittautuminen on lähtökohtaisesti sitova. Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään ruoka-ainerajoitukset sekä terveydelliset tiedot. Samalla tulee ilmoittaa erityistä huomita vaativista asioista ja muista asioista, joista ohjaajien tulisi tietää. Tällaisia ovat mm. sairaudet, ylivilkkaus, oppimisvaikeudet yms., jotka voivat vaikuttaa leiriohjelmaan ja leiriläisten turvallisuuteen.

Lisätietoja leiristä saa Eve Niemelältä, puh. 050 572 1270 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@hnmky.fi . Leirikirjeestä löydätte leirin vastaavan ohjaajan tiedot sekä leirillä käytössä olevan leiripuhelinnumeron. Huomioittehan, että leirityöntekijät vastaavat sähköpostitiedusteluihin kesällä leirien ja lomien aikana harvemmin, joten otattehan ajoissa yhteyttä, mikäli jokin asia mietityttää!

Leirilaskutus

Leirilasku lähetetään sähköpostitse. Laskun maksuaika on kaksi viikkoa, jonka jälkeen lähetämme muistutuksen laskusta. Tämän jälkeen maksuhuomautuksen ja perinnän hoitaa Duetto Group. HUOM! Laskun maksamattajättäminen ei tarkoita leirin perumista, vaan leiri tulee perua sähköpostitse (eve.niemela@hnmky.fi). Maksuaikaa voi pidentää ottamalla yhteyttä laskutukseen.

Maksetun leiripaikan voi perua maksutta 14.4. mennessä. Tämän jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Laskun maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi.