Olet täällä

TAEKWONDO

AJANKOHTAISTA

Tunnelmia dan-kokelaiden graduointitilaisuudesta. HNMKY:lle saatiin perjantaina 5 uutta mustan vyön arvoa, Julius ja Pauli suorittivat 2.dan kokeen ja Ea, Edward ja Abbas 1.dan kokeen. Vyökokeen piti pääopettaja Elmer. #hnmkytaekwondo #hnmky #taekwondo #tkd #blackbelt #blackbelts #taekwondoDan-kokeiden murskausosio. Onnea uusille 1.dan ja 2.dan mustille vöille! #hnmkytaekwondo #hnmky #tkd #taekwondo #blackbelt #blackbeltsKevään treenikalenteri

Syyskaudet treenit jatkuvat to 19.12.2019 asti. Kevätkalenteri alkaa 7.1.2020.

Joulutauko: ei treenejä ajalla pe 20.12. - ke 1.1., ajalla 3.1.-4.1. ja ama 6.1.

Joululomalla treenejä pidetään seuraavasti:
- kaikille +12v/aikuisille yhteinen kuntonyrkkeily to 2.1. klo 19-20 Malmin palloiluhallilla.
- kaikille yhteinen taekwondotreeni su 5.1. klo 13-14 ja kaikille +12v/aikuisille yhteinen kuntonyrkkeily klo 14-15, molemmat treenit hotelli Arthurilla.

HARJOITTELUPAIKAT

Malmin palloiluhalli (MPH)
Siemenkuja 3, 00700 Helsinki, liikuntatilat hallin alakerrassa

Hotel Arthur
Vuorikatu 19, 00100 Helsinki, liikuntatilat 8 kerroksessa, aulasta hissillä

Pakilan toimintakeskus
Palosuontie 4 B, 00660 Helsinki

Kaisaniemen ala-aste
Puutarhakatu 1, 00100 Helsinki

#treeni #treenit #taekwondo #kuntonyrkkeily #cardioboxing #kamppailulajit #helsinki #hnmky #hnmkytaekwondo #alkeiskurssi #peruskurssi #harrastusSyyskauden aktiiviharrastaja! Onnea Einolle!
#hnmkytaekwondo #hnmky #taekwondo #tkd #ymca #ymcataekwondo #ymcahelsinki #ymcafinland #helsinki #finland #kfum #kfumtaekwondo #kfumhelsingfors #kfumfinland #helsingfors #active #autumn #fall #colors #creativeOnnea uusille vyöarvoille! / Congratulations!
#hnmkytaekwondo #hnmky #taekwondo #tkd #ymca #ymcataekwondo #ymcahelsinki #ymcafinland #helsinki #finland #kfum #kfumtaekwondo #kfumhelsingfors #kfumfinland #helsingfors #belt #belttest #bluebelt #redbelt #blue #red #redstripe #stripe #blueisthenewblack #redisthenewblack #splitOnnea uusille vyöarvoille! / Congratulations!
#hnmkytaekwondo #hnmky #taekwondo #tkd #ymca #ymcataekwondo #ymcahelsinki #ymcafinland #helsinki #finland #kfum #kfumtaekwondo #kfumhelsingfors #kfumfinland #helsingfors #belt #belttest #green #greenbelt #greenisthenewblack #bluestripe #stripe #splitOnnea uusille vyöarvoille! / Congratulations!
#hnmkytaekwondo #hnmky #taekwondo #tkd #ymca #ymcataekwondo #ymcahelsinki #ymcafinland #helsinki #finland #kfum #kfumtaekwondo #kfumhelsingfors #kfumfinland #helsingfors #belt #belttest #yellowbelt #green #stripe #greenstripeOnnea uusille keltavöisille! / Congratulations!
#hnmkytaekwondo #hnmky #taekwondo #tkd #ymca #ymcataekwondo #ymcahelsinki #ymcafinland #helsinki #finland #kfum #kfumtaekwondo #kfumhelsingfors #kfumfinland #helsingfors #belt #belttest #yellowbelt #yellowisthenewblackOnnea uudet mustat vyöt! HNMKY:ssä suoritettiin tänään ansiokkaasti dan-kokeet, joissa uudet vyöarvot saivat:
2.dan Pauli ja Julius
1.dan Abbas, Ea ja Edward
Suuronnittelut! Ja hyvää Itsenäisyyspäivää! #hnmky #hnmkytaekwondo #tkd #blackbelt #blackbelts #taekwondo #ymcafinlandHyvää vapaaehtoisten päivää! Toimintaamme lisää erityistä arvoa kaikki mielettömät ihmiset, jotka toimivat vapaaehtoisina. Kiitos teille kaikille <3 #hnmky #hnmkytaekwondo #kiitos #vapaaehtoiset #vapaaehtoistyöPotkaistaan Joulu käyntiin! / Kick off the Christmas time!
Muistathan ilmoittautua koko perheen joulujuhliin su 8.12. Kuva/Photo: Miika Järvinen 
#hnmkytaekwondo #hnmky #taekwondo #tkd #ymca #ymcataekwondo #ymcahelsinki #ymcafinland #helsinki #finland #kfum #kfumfinland #kfumhelsingfors #helsingfors #joulu #jul #christmas #christmastime #kick #high #highkick #sidekick #fighter #highlights #taekwondolifeHelsingin NMKY Taekwondosta Suvi Toivonen pääsi edustamaan Suomen Taekwondoliiton liikesarjavaliokuntaan. Liikesarjavaliokunta vastaa muun muassa kotimaan liikesarjakilpailuista ja leireistä, maajoukkueen toiminnasta sekä toimii yhdessä maajoukkueen päävalmentajan ja joukkueenjohtajan kanssa. Valiokuntaan oli pyydetty aktiivista harrastajajäsentä, johon Suvi sopi mainiosti. Suvin tavoitteena valiokunnassa on lisätä kiinnostusta liikesarjatoimintaan ja saada uusia kilpailijoita mukaan. ”On hienoa, että taekwondossa on omia kilpasarjoja eri-ikäisille ja -tasoisille. Liikesarjayhteisö on ihan mielettömän kannustava, ja kaikki keltavöisistä maajoukkuekilpailijoihin ovat samalla lailla osa sitä.” – Suvi

Suvi aloitti taekwondon vuonna 2016 ja piti alusta alkaen liikesarjojen harjoitteluista. Heti keltaisesta vyöstä asti hän on käynyt avoimissa maajoukkueleireillä ja muissa liikesarjaleireillä. Kun Suvilla oli ylempi keltainen vyö, hän meni ensimmäisiin liikesarjakilpailuihin.

Onnittelut valinnasta ja tsemppiä uuteen tehtävään! #hnmkytaekwondo #hnmky #poomse #taekwondo #tkd #taekwondoliitto

Tervetuloa taekwondoleirille helmikuussa Pellin leirikeskukseen

28.11.2019

Helmikuussa järjestämme ensimmäistä kertaa Pellin leirikeskuksessa Karjalohjalla talvisen tekwondoleirin. Pellissä olemme leireilleet yleensä elokuussa, mutta nyt harrastajien toiveesta leiri pidetään lisäksi talviaikaan. Leiri sopii kaikille taekwondoharrastajille, niin lapsille, nuorille kuin aikuisille sekä myös harrastajien perheille. Leiri pidetään ajalla pe-su 7-9.2.2020.

Ilmoittautuminen: https://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/leirit-ja-tapahtumat/pellin-taekw...

Pellin leiri on tunnettu niin herkullisesta ruoasta kuin hyvästä seurasta ja ilmapiiristä :)

Hinta: alk. 75 euroa/hlö.

Leirihintaan kuuluu kaikki ruokailut, ohjelma/treenit ja majoitus.

Ilmoittautuminen 15.1. mennessä: 75 euroa/hlö HNMKY:n jäsenet, 85 euroa/hlö muut

Ilmoittautuminen 29.1. mennessä: 85 euroa/hlö HNMKY:n jäsenet, 95 euroa/hlö muut

Perheale 25% perheen toiselle ja sitä useammalle osallistujalle. Mainitse ilmoittautumislomakkeessa, mikäli mukaan ilmoittautuu useampi samasta perheestä.

HNMKY voitti taekwondon valtakunnallisen otteluliigan 2019!

17.11.2019

Onnea koko kisatiimille, ahkerille ja motivoituneille ottelijoille, valmentajalle, ohjaajille ja tukijoukoille! Seuramme voitti vuoden 2019 otteluliigan taekwondossa, voitto ratkaistiin liigafinaaleissa Vantaalla. Tätä ennen liigakisoihin osallistuttiin vuoden aikana Loviisassa, Raumalla, Ikaalisissa ja Porvoossa. Viime kevään lopulla seuramme eteni toiselle sijalle, mistä syksyn alussa siirryimme kärkeen. Kärkipaikkaa pidettiin koko syksy ja vielä viimeisissä kisoissa jännitimme, tuleeko voitto HNMKY:lle vai kovalle vastukselle Porvooseen. Voitto on seuramme ensimmäinen, onhan koko taekwondotoiminta pyörinyt vasta muutaman vuoden, ja näin upea alku kehittyvälle kisatoiminnallemme. Voiton takana on tietysti ahkeraa harjoittelua ja jatkuvaa valmennuksen kehittämistä, mutta ehdottomasti hyvin tärkeässä roolissa on ollut namikalainen yhteishenki ja ilmapiiri, mistä iso kiitos kaikille ihanille harrastajillemme ja seura-aktiiveille. Kisamatkoilla on aina hauskaa, seurakaveria kannustetaan ja häviöihin suhtaudutaan oppimiskokemuksena.

HNMKY edelleen taekwondon otteluliigan ykkösenä!

22.10.2019

Lokakuussa pidettyihin Porvoo Open taekwondokisoihin osallistui seurastamme useita ottelukisaajia niin valtakunnalliseen liigasarjaan kuin harrastajasarjoihin. Lisäksi yksi kisaaja osallistui liikesarjakisoihin. Vauhdikkaista kisoista saatiin taas hyviä kokemuksia sekä mitaleja, mukaan osallistui niin kokeneita kisaajia kuin ensikertalaisia. Ottelukisaajia valmentaa Elmer Nordberg. Otteluliigassa seuramme pitää edelleen ykkössijaa, mikä on ollut tänä vuonna merkittävä ja iloinen saavutus nuorelle taekwondotoiminnallemme. Vielä on edessä liigafinaalit, joten tsemppiä kisatiimi kauden viimeisiin kisoihin ja jatketaan hyvällä yhteishengellä ja toisiamme kannustaen! HOS!

Porvoo Open mitalisijat:

Liikesarjat, harrastajasarjat

2 Kultaa, Suvi, sini-mustat harrastajat ja diesel-sarja

Otteluliiga

Kultaa, Juuso, B1-M -68 Kg

Kultaa, Edward, C1-M -61 Kg

Kultaa, Eino P., C1-M -65 Kg

2 Hopeaa, Ea, B1-F +68 Kg ja R1-F +73 Kg

Hopeaa, Elli, C1-F -51 Kg

Hopeaa, Julius, B1-M -68 Kg

Pronssia, Julius, R1-M -68 Kg

2 pronssia, Heini, B1-F -59 Kg ja B1-F -63 Kg

Uusia taekwondon vyöarvoja namikalle!

14.10.2019

Syyskauden ensimmäisissä vyökokeissa suoritti 25 aktiivista taekwondoharrastajaa uuden vyöarvon. Vyökokeet sisälsivät vyöarvo huomioiden taekwondon eri osa-alueita kuten potkuja, lyöntejä, torjuntoja, liikesarjoja ja ottelua. Kokeisiin osallistui lapsia, nuoria ja aikuisia sekä yhdessä harrastavia perheitä. Vyöarvoja suoritettiin keltaisesta punaiseen vyöhön ja kaikkea siltä väliltä eli ylempikeltaisia, vihreitä, ylempivihreitä, sinisiä ja ylempisinisiä vyöarvoja. Kokeet piti pääopettaja Elmer Nordberg, 4.dan. Tsemppiä kaikille tuleviin treeneihin ja onnea uusille vyöarvoille!

HNMKY taekwondon otteluliigan kärkeen!

26.09.2019

Vuoden kolmannen taekwondo-ottelun liigakisan jälkeen seuramme sijoittui valtakunnallisessa liigapistetilastossa ensimmäiseksi! Namikan ottelukisaajia siirtyi useamman kisaajan voimin ensimmäistä kertaa liigasarjaan vuosi sitten, jolloin kauden päätteeksi seuramme sijoittui 10 parhaan joukkoon. Tätä ennen seurastamme on osallistunut liigasarjaan vain pari kisaajaa taekwondotoimintamme ollessa vasta alkutaipaleillaan. Kisatiimiä valmentaa taekwondo-opettaja Elmer Nordberg. Tänä kisakautena on jäljellä vielä kaksi liigakisaa ja toivotaan kisaajillemme onnea ja menestystä kauden jatkoon! Olipa lopputulos mitä tahansa, kertoo tämänhetkinen saavutus mitä merkitsee ahkera ja motivoitunut harjoittelu, hyvä ilmapiiri, kannustus ja rento suhtautuminen häviämiseen - sillä jokainen kisa, voitti tai ei, on aina oppimiskokemus ja todellinen voittaja on se, joka jatkaa eikä luovuta! HOS!