Olet täällä

TAEKWONDO

AJANKOHTAISTA

Tunnistatko kuka poseeraa kuvassa? Tutkimuksemme mukaan keskiverto seuraajamme tunnistaa kyseisen henkilön Julius Lehmustoksi viimeistään tämän tekstinpätkän luettuaan. Tägää alle kaveris joka tunnistaisi Juliuksen kuvasta! 
Ensimmäisen kuvan ottamishetkellä Julius rentoutuu ansaitusti treenipäivän jälkeen seuramme viikottaisessa illanviettotapahtumassa nimeltään kick'n'chill. Kick osa on jo jäänyt suurimmaksi osaksi pois illanistujaisistamme joten tapahtumaa voisi paremmin sanoa chilliksi niinkuin moni jo tekeekin.
Julius tunnetaan positiivisenä, mukavana ja auttavaisena harrastajana sekä taidokkaana ohjaajana ja kisaajana. Hän on esimerkillinen namikalainen ja hyvää kuvaa seurastamme antava ihmisolento jolta voisi jokainen oppia jotakin. Riga openissa Juliuksella oli vastassa erittäin taidokas ranskalainen heppu joka mäiski jaloillaan ensimmäisessa erässä Juliusta kuin kärpästä lätkällä ja tämä sai jopa ohjaajamme Elmerin puristamaan pyyhettä kädessään. Kuitenkin Julius vaihtoi tyyliänsä toisessa erässä ja yllätti tuomariston, vastustajan, namikalaiset, vastustajan valmentajan, Elmerin ja oikeastaan kaikki paikallaolijat sisukkaalla ja itsevarmalla comebackilla jonka edelle ainoastaan aika tuhoisasti astui.
Kauan eläköön Julius Lehmusto!

#KP
#nuortensometiimi 
#namikaontositosiparas 
#hnmkytaekwondo 
#kristittymiesSeuramme ohjaaja Pauli sai viikonloppuna C-liikesarjatuomarin oikeudet Porvoo Openissa, onnea uudelle tuomarille! #hnmkytaekwondo #hnmky #tkd #poomse #referee #tuomari #taekwondo #taekwondolifeTänään Porvoo Open jatkui liikesarjojen saralla eilisen ottelumenestyksemme jälkeen. Suvi edusti seuraamme ainoana poomsekisaajana esimerkillisesti napaten tuplakultaa sarjoista sini-mustavöiset naiset ja diesel. Onnea! #hnmkytaekwondo #hnmky #taekwondo #poomse #winner #gold #medal #competitorTänään Porvoo Openissa namikan ottelutiimistä osallistui kisaajia niin liigasarjaan ja harrastajasarjoihin, mukana myös ensikertalaisia. Kisat menivät taas vauhdikkaasti ja mukaan lähti useampi kulta-, hopea- ja pronssimitali. Seuramme pitää tällä hetkellä liigasarjan ykkössijaa, vaan vielä on kova mittelö edessä parin viikon päästä, tsemppiä siis tuleviin treeneihin ja kisoihin! #hnmkytaekwondo #hnmky #tkd #taekwondo #fighters #fighter #gold #silver #pronze #medal #winner #winners #ymcafinland #team #spiritKuvassa harjoittelee ottelijamme Juuso Jaakonaho. Juuso suorittaa uusinta harjoitetta jonka nuorten sometiimin vastaava ja ainoa ylläpitäjä bongasi itämaisista taistelulajeista kertovasta dokumenttielokuvasta. Elokuvan mukaan kyseisen harjoitteen keksi mestari miyagi, ja nerokkaassa harjoitteessa yhdistyy salin puhtaanapito ja torjuntojen liikerata. JÜS-ŠO on heittämällä seuramme paras ottelija ja sen lisäksi toimii liimana joka pitää ottelijat ja aktiiviharrastajat iloisena ja yhtenäisenä porukkana.
Riga openissa Juuso otteli mainion matsin viis alkavan flunssan merkeistä ja vaikka tällä kertaa ei voitto osunut kohdalle, olimme kaikki erittäin ylpeitä Juuson suorituksesta. *LäPS*

#hnmkytaekwondo
#nuortensometiimi
#hästäkki
#namikaontositosiparasTänään torstaina 10.10.19 vietetään maailman mielenterveyspäivää. #IAMWHOLE -kampanja kannustaa puhumaan avoimesti mielenterveydestä ja huolehtimaan omasta jaksamisesta!
#ymcafinland #hnmky #hnmkytaekwondo #taekwondo #wholehourTaekwondoliiton järjestämälle liikesarjatuomarin perus- ja jatkokurssille osallistui viime viikonloppuna kolme ohjaajaa seurastamme. Kiitos taekwondoliitolle koulutuksen järjestämisestä. Uusien liikesarjatuomarien lisäksi koulutus tarjoaa arvokasta tietotaitoa jaettavaksi seuroihin. Kuva: Suomen Taekwondoliitto #hnmkytaekwondo #hnmky #taekwondo #taekwondoliitto #poomse #tuomari #referee #education #koulutus #taekwondolifeKyseisessä otoksessa poseeraa kultaakin kalliimpi ottelijamme Edward Sabo a.k.a. Edi, Edin ilme on hyvin innostunut kun vajaaksi jääneiden yöunien ja rankan kisapäivän jälkeen odotamme ruokaa ravintolassa samalla kun ohjaaja Elmer Nordberg (4 dan) ohjeistaa Edwardia olemaan rikkomatta ottelun sääntöjä. Edi on erittäin taitava ottelija ja taivaan tähdet sekä energiatasot ovat kohdillaan, joka indikoi että Edward tulee nettoamaan suurta kunniaa seurallemme. Jopa raj raj sknibin galaksiryhmä on suotuisassa asemassa roskakatoksen oviaukkoa kohti. NAMIKA TULEE NOUSEMAAN
(@edishor128)
#enkeli
#hnmkyontositosiparas #postedbynuortensometiimi

#hnmkytaekwondoRiga Openin pronssimitalistit. Viisi ottelukisaajaamme osallistui tänään ensimmäistä kertaa kansainvälisiin kisoihin: G1 -turnaukseen Riikassa. Kilpailu oli kaikin puolin positiivinen kokemus ja päivän aikana nähtiin upeita matseja. Tsemppiä tuleviin kisoihin ja harjoitteluun! #hnmky #taekwondo #hnmkytaekwondo #fighter #fighters #ymcafinland #pronze #medal #medalsRiga Openissa tänään ottelemassa! #hnmkytaekwondo #hnmky #tkd #taekwondo #competition #fighters #fighter #ymcafinlandNuoret urheilijat osallistuivat eilen liigaottelijoiden leirille, kiitos leiristä @erikpohjonen #hnmkytaekwondo #hnmky #tkd #taekwondo #fighters #fighterTänään pidimme salikisat yhdessä Suomen Taekwondoliiton kanssa, ottelun ja poomsen parissa kisaili noin 50 osallistujaa eri seuroista. Hauskaa oli ja kaikki saivat uusia kisakokemuksia! Kiitos kaikille osallistujille! #hnmkytaekwondo #hnmky #taekwondo #kisa #kilpailu #tkd #taekwondoliitto #ymcafinland #taekwondofamily

Uusia taekwondon vyöarvoja namikalle!

14.10.2019

Syyskauden ensimmäisissä vyökokeissa suoritti 25 aktiivista taekwondoharrastajaa uuden vyöarvon. Vyökokeet sisälsivät vyöarvo huomioiden taekwondon eri osa-alueita kuten potkuja, lyöntejä, torjuntoja, liikesarjoja ja ottelua. Kokeisiin osallistui lapsia, nuoria ja aikuisia sekä yhdessä harrastavia perheitä. Vyöarvoja suoritettiin keltaisesta punaiseen vyöhön ja kaikkea siltä väliltä eli ylempikeltaisia, vihreitä, ylempivihreitä, sinisiä ja ylempisinisiä vyöarvoja. Kokeet piti pääopettaja Elmer Nordberg, 4.dan. Tsemppiä kaikille tuleviin treeneihin ja onnea uusille vyöarvoille!

HNMKY taekwondon otteluliigan kärkeen!

26.09.2019

Vuoden kolmannen taekwondo-ottelun liigakisan jälkeen seuramme sijoittui valtakunnallisessa liigapistetilastossa ensimmäiseksi! Namikan ottelukisaajia siirtyi useamman kisaajan voimin ensimmäistä kertaa liigasarjaan vuosi sitten, jolloin kauden päätteeksi seuramme sijoittui 10 parhaan joukkoon. Tätä ennen seurastamme on osallistunut liigasarjaan vain pari kisaajaa taekwondotoimintamme ollessa vasta alkutaipaleillaan. Kisatiimiä valmentaa taekwondo-opettaja Elmer Nordberg. Tänä kisakautena on jäljellä vielä kaksi liigakisaa ja toivotaan kisaajillemme onnea ja menestystä kauden jatkoon! Olipa lopputulos mitä tahansa, kertoo tämänhetkinen saavutus mitä merkitsee ahkera ja motivoitunut harjoittelu, hyvä ilmapiiri, kannustus ja rento suhtautuminen häviämiseen - sillä jokainen kisa, voitti tai ei, on aina oppimiskokemus ja todellinen voittaja on se, joka jatkaa eikä luovuta! HOS!

MENESTYSTÄ TAEKWONDOKISOISTA IKAALISISSA!

17.09.2019

HNMKY:n taekwondokisatiimi osallistui la 14.9. valtakunnallisiin ottelukisoihin Ikaalisissa. Vauhdikkaiden matsien tuloksena seuramme nappasi 7 kultaa, 5 hopeaa ja 8 pronssia niin liiga- kuin harrastajasarjoissa valmentajanaan Elmer Nordberg. Suuronnittelut kaikille ja kiitos kisatiimille ja tukijoukoille mahtavasta yhteishengestä sekä innokkaasta ja ahkerasta treenaamisesta!

Tulokset: liiga

1.sija
B1-M -68 Kg Juuso
C1-M -61 Kg Edward
C1-M -65 Kg Eino P
R1-M -58 Kg Adrian
C1-M -45 Kg Frans

2.sija
B1-M -73 Kg Juuso
B1-M -63 Kg Ilmari
R1-M -63 Kg Adrian
C1-M -41 Kg Frans

3.sija
B1-M -68 Kg Julius
R1-M -68 Kg Julius
R1-F +73 Kg Ea
B1-F +68 Kg Ea
B1-M -63 Kg Edward
C1-F -55 Kg Elli

Tulokset: harrastajasarjat

1.sija
D2-F -30 Kg Stella 
C2-M -62 Kg Eino A

2.sija
B2-M -73 Kg Tuomas

3.sija
C2-F -48 Kg Sofia
AB-M -80 Kg Moritz

Pellin taekwondoleiri vietettiin ihanissa tunnelmissa

27.08.2019

Pellin leirikeskuksessa järjestettiin seuramme elokuinen taekwondoleiri nyt kolmatta vuotta peräkkäin. Viikonlopulle osallistui 49 harrastajaa ja perheenjäsentä, niin lapsia, nuoria kuin aikuisia. Taekwondotreenien lisäksi nautittiin Pellin ihanasta luonnosta, herkullisesta ruoasta ja tietysti hyvästä seurasta. Leirillä tehtiin kanoottiretki, uitiin, pelattiin pihapelejä ja vietettiin aikaa niin uusien kuin vanhojen seurakaverien kanssa. Leiriaika kului taas liiankin nopeasti, vaan onneksi samassa hyvässä hengessä voimme jatkaa syksyä treenien parissa. Kiitos kaikille osallistujille mahtavasta ilmapiiristä ja energisoivasta viikonlopusta!

Taekwondon leirimatka Münchenissä

30.05.2019

15 HNMKY:n taekwondoharrastajaa ja -ohjaajaa osallistui pääsiäisen aikaan kansainväliseen U-Chong taekwondoleirille, joka pidettiin Taufkirchenissä, Saksassa. Suurin osa leiristä oli nuoria taekwondoharrastajia. Leirillä opettajina toimi usea taekwondomestari Etelä-Koreasta. Viikonlopun aikana harjoiteltiin niin perustekniikkaa, liikesarjaa, otteluita kuin itsepuolustusta. Vaikka saksan kieltä ei koko leiriporukka ymmärtänytkään, leiriläiset saivat tulkkausapuja paikallisilta harrastajilta.

Leirin tunnelma oli kerrassaan erinomainen ja kaikki ihmiset ystävällisiä. Taekwondoleirin lisäksi matkusteltiin Münchenin keskustassa ja katseltiin Marienplatzia, Englantilaista puutarhaa, shoppailtiin ja käytiin yhdessä syömässä korealaista ruokaa sekä juhlistettiin syntymäpäiviä. Edellisenä pääsiäisenä 24 HNMKY:n taekwondoharrastajaa matkusti leirille Belgiaan, ehkäpä taekwondon pääsiäisleirimatkoista onkin jo tulossa seurassamme perinne. Yhteisille leirimatkoille ovat tervetulleita kaikki HNMKY:n taekwondoharrastajat.

Kiitoksia koko leiriporukalle mahtavasta namikan yhteishengestä ja matkavinkeistä sekä huippuopettajille treeneistä!