Olet täällä

TAEKWONDON KESÄLOMALEIRIT 2023

Taekwondon kesälomaleiri kaikille 7-16 -vuotiaille lapsille ja nuorille!

Aiempaa kokemusta ei tarvita, mukaan voi tulla niin kokeneemmat kuin aloittelevat harrastajat sekä ensikertalaiset, jotka haluavat tutustua leirin kautta lajiin.
Kesäkuussa järjestetään yksi leiri ajalla 5.-9.6.2023.

Leiripäivät ma-pe klo 9-16.

Leiri pidetään Malmin palloiluhallilla, osoite: Siemenkuja 3, Helsinki.

Hinta:

135 e/hlö HNMKY:n jäsenet

ja

145 e/hlö ei-jäsenet.

Hinta sis. joka päivä lämmin lounas ja välipala.

Leiri sisältää taekwondoa sekä ikä huomioiden oheisharjoittelua ja yhteistä kivaa ohjelmaa. Leirillä harjoitellaan kannustavassa ja iloisessa ympäristössä. Helsingin keskustasta on mahdollista kulkea Malmille yhdessä ohjaajan kanssa niin etukäteen sovittaessa.

Leirille voi hakea sisaralennusta tai muuta taloudellista kompensaatiota erityisperustein HNMKY:n taloudellisen tuen piiristä. Asiasta voi olla yhteydessä s-postitse: urheilu.laskutus(at)hnmky.fi

Ilmoittautuminen:
https://hnmky.myclub.fi/flow/events/5540903

 

Leirien peruutusehdot:

14 vrk ennen leirin alkua tulleista peruutuksista palautamme 100% leirimaksusta. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista palautamme 75% leirimaksusta lääkärintodistusta vastaan. Leirin alkamisen jälkeen tulleista peruutuksista palautamme 50% leirimaksusta lääkärintodistusta vastaan siltä osin, kun leiripäiviä jää lapselta väliin.

Leirilasku lähetetään sähköpostitse ja se löytyy myös MyClubista. Laskun maksuaika on kaksi viikkoa, jonka jälkeen lähetämme muistutuksen laskusta. HUOM! Laskun maksamattajättäminen ei tarkoita leirin perumista, vaan leiri tulee perua sähköpostitse urheilu.laskutus(at)hnmky.fi

Lisätietoa:

Helsingin NMKY

5557