Olet täällä

LEIRIT JA TAPAHTUMAT

HNMKY Taekwondossa järjestämme säännöllisesti erilaisia taekwondoleirejä. Kesäisin ja toisinaan myös syys- ja talviloma-aikaan järjestämme lasten ja nuorten viikkoleirejä. Lasten ja nuorten leirit sopivat kaikille 8-16-vuotiaille ja aiempaa taekwondokokemusta ei tarvita. Myös kokeneimmille löytyy oman taitotason mukaista harjoittelua.

Elokuussa pidämme yleensä taekwondon viikonloppu- tai viikkoleirin Karjalohjalla Pellin leirikeskuksessa. Pellin leiri soveltuu kaikenikäisille ja mukaan osallistuu usein monia perheitä. Näiden lisäksi vuoden aikana pidetään välillä erilaisia taekwondon teemaleirejä kuten otteluleirejä, liikesarjaleirejä ja soveltavan taekwondon leirejä. 

Ajankohtaisia leirejä ja tapahtumia:

TAEKWONDON KESÄLOMALEIRI 2024

Taekwondon kesälomaleiri kaikille 7-16 -vuotiaille lapsille ja nuorille!

Aiempaa kokemusta ei tarvita, mukaan voi tulla niin kokeneemmat kuin aloittelevat harrastajat sekä ensikertalaiset, jotka haluavat tutustua leirin kautta lajiin.

Kesäkuussa järjestetään leiri ajalla 3-7.6.2024.

Leiripäivät ma-pe klo 9-16.

Leirit pidetään Malmin palloiluhallilla, osoite: Siemenkuja 3, Helsinki.

Hinta:

145 e/hlö HNMKY:n jäsenet

ja

155 e/hlö ei-jäsenet.

Hinta sis. joka päivä lämmin lounas ja välipala.

Leiri sisältää taekwondoa sekä ikä huomioiden oheisharjoittelua ja yhteistä kivaa ohjelmaa. Leirillä harjoitellaan kannustavassa ja iloisessa ympäristössä. Helsingin keskustasta on mahdollista kulkea Malmille yhdessä ohjaajan kanssa niin etukäteen sovittaessa.

Leirille voi hakea sisaralennusta tai muuta taloudellista kompensaatiota erityisperustein HNMKY:n taloudellisen tuen piiristä. Asiasta voi olla yhteydessä sähköpostitse: urheilu.laskutus(at)hnmky.fi.

ILMOITTAUTUMINEN

Kamppailun kesälomaleiri 3-7.6.2024

Kaikista taekwondoleireistämme voit kysyä lisätietoa sähköpostitse sarianne.nordberg@hnmky.fi.