Olet täällä

TAT International Cup

TAT International Cup on vuosittainen, moninaisuutta ja osallisuutta edistävä jalkapalloturnaus. Tasokas jalkapallo, hyvä musiikki ja rento tunnelma kokoavat yhteen laajan joukon eri taustoista tulevia ihmisiä. Joukkueet ovat pääkaupunkiseudun maahan muuttaneiden yhteisöjen muodostamia. Turnauksen säännöt ja periaatteet on luotu yhdessä osallistuvien yhteisöjen kanssa. International Cup pyrkii edistämään hyviä väestösuhteita, ylittämään eri ryhmien välisiä rajoja ja luomaan yhteisöllisyyttä jalkapallon keinoin.

Vuonna 2022 tapahtuma keräsi yhteensä yli 5000 osallistujaa. Tapahtuman yhteydessä järjestetään vuosittain monenlaisia työ-, harjoittelu- ja koulutusmahdollisuuksia. Tänä vuonna koulutamme sekä järjestyksenvalvojia että jalkapallotuomareita. Monena päivänä turnauksessa on ohjelmaa myös perheille ja lapsille. 

Kesällä 2023 International Cup:issa pelaa yhteensä 16 joukkuetta. Turnaus järjestetään Kalliossa Brahenkentällä (Helsinginkatu 25a) 28.6-9.7. & 17.-18.7, 20.7 sekä 22.7. Huom! Poikkeuksena 9.7. pelataan Töölössä, Urheilukatu 5. Pelit pelataan klo 16-20 välillä, tervetuloa katsomaan ja nauttimaan tunnelmasta! Tänä vuonna järjestämme jalkapallokoulun lapsille - mukaan pääsee ilmaiseksi tulemalla paikalle! 

 

Torstai 29.6, Perjantai 30.6, Lauantai 1.7., Maanantai 3.7., Torstai 6.7 ja Torstai 20.7.

klo 17-18 jalkapalloa 6-9-vuotiaille lapsille

klo 19-20 jalkapalloa 10-14-vuotiaille lapsille

 

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä yhteisöjen ja vapaaehtoisten sekä muiden järjestöjen kanssa. Vapaaehtoisena voi olla mukana tekemässä tapahtuman ensiapua, lasten ja perheiden ohjelmaa, sosiaalista mediaa tai toimitsijan tehtäviä. 

Lisätietoja ja tunnelmia International Cupista löytyy tapahtuman Facebook-sivulta: https://www.facebook.com/hnmky.tat.internationalcup 

Helsingin NMKYHelsingin NMKYHelsingin NMKYHelsingin NMKYHelsingin NMKY