Olet täällä

TAT International Cup

TAT International Cup on vuosittainen, moninaisuutta ja osallisuutta edistävä jalkapalloturnaus. Tasokas jalkapallo, hyvä musiikki ja rento tunnelma kokoavat yhteen laajan joukon eri taustoista tulevia ihmisiä. Joukkueet ovat pääkaupunkiseudun maahan muuttaneiden yhteisöjen muodostamia. Turnauksen säännöt ja periaatteet on luotu yhdessä osallistuvien yhteisöjen kanssa. International Cup pyrkii edistämään hyviä väestösuhteita, ylittämään eri ryhmien välisiä rajoja ja luomaan yhteisöllisyyttä jalkapallon keinoin.

Vuonna 2022 tapahtuma keräsi yhteensä yli 5000 osallistujaa. Tapahtuman yhteydessä järjestetään vuosittain monenlaisia työ-, harjoittelu- ja koulutusmahdollisuuksia. Tänä vuonna koulutamme sekä järjestyksenvalvojia että jalkapallotuomareita. Viikonloppuisin turnauksessa on ohjelmaa myös perheille ja lapsille. 

Kesällä 2023 International Cup järjestetään Kalliossa Brahenkentällä 28.6-9.7. & 17.-18.7, 20.7 sekä 22.7. Peliajat ovat pääsääntöisesti 15-21 välillä. Etsimme parhaillaan vapaaehtoisia ja harjoittelijoita mukaan tämän kesän tapahtumaan!

Vapaaehtoisena voi olla mukana tekemässä tapahtuman ensiapua, lasten ja perheiden ohjelmaa, sosiaalista mediaa tai toimitsijan tehtäviä. Myös yleisiä tapahtuma-avustajia tarvitaan. Tehtävät ja työajat voidaan sopia joustavasti vapaaehtoisen tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä, jos kiinnostus heräsi!

Lisätietoja ja tunnelmia International Cupista löytyy tapahtuman Facebook-sivulta: https://www.facebook.com/hnmky.tat.internationalcup 

Helsingin NMKYHelsingin NMKYHelsingin NMKYHelsingin NMKYHelsingin NMKY