You are here

TAT International Cup

TAT International Cup on vuosittainen, moninaisuutta ja osallisuutta edistävä jalkapalloturnaus. Tasokas jalkapallo, hyvä musiikki ja rento tunnelma kokoavat yhteen laajan joukon eri taustoista tulevia ihmisiä. Joukkueet ovat pääkaupunkiseudun maahan muuttaneiden yhteisöjen muodostamia. Turnauksen säännöt ja periaatteet on luotu yhdessä osallistuvien yhteisöjen kanssa. International Cup pyrkii edistämään hyviä väestösuhteita, ylittämään eri ryhmien välisiä rajoja ja luomaan yhteisöllisyyttä jalkapallon keinoin.

Vuonna 2023 tapahtuma keräsi yhteensä yli 6000 osallistujaa. Tapahtuman yhteydessä järjestetään vuosittain monenlaisia työ-, harjoittelu- ja koulutusmahdollisuuksia. Viime vuonna koulutimme sekä järjestyksenvalvojia että jalkapallotuomareita. Monena päivänä turnauksessa oli ohjelmaa myös perheille ja lapsille. 

Lisätietoa vuoden 2024 International Cup -tapahtumasta tulee pian!

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä yhteisöjen ja vapaaehtoisten sekä muiden järjestöjen kanssa. Vapaaehtoisena voi olla mukana tekemässä tapahtuman ensiapua, lasten ja perheiden ohjelmaa, sosiaalista mediaa tai toimitsijan tehtäviä. 

Lisätietoja ja tunnelmia International Cupista löytyy tapahtuman Facebook-sivulta: https://www.facebook.com/hnmky.tat.internationalcup 

Helsingin NMKYHelsingin NMKYHelsingin NMKYHelsingin NMKYHelsingin NMKY