Olet täällä

VUONIITYN PÄIVÄLEIRIT

Vuoniityn päiväleirit tarjoavat mukavaa tekemistä ala-asteikäisille koululaisille Vuoniityn peruskoululla, Venemestarintien toimipisteessä!

Vuoniityn toiminnalliset päiväleirit sisältävät monipuolista tekemistä niin sisällä kuin ulkonakin. Leiriviikkojen ohjelmaan kuuluu liikunnan, ulkoilun, pelien ja leikkien lisäksi kaikenlaista kivaa leiriohjelmaa, kuten retkiä ja askartelua. Leirien vastuuohjaajina toimivat Helsingin NMKY:n työntekijät. Leirit ovat suunnattu 7-10 -vuotiaille koululaisille. Päivittäinen toiminta-aika on klo 9-15 ja siihen sisältyy lounas.

Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

PAIKKA

Vuoniityn peruskoulu, Venemestarintien toimipiste (Venemestarintie 14)

LEIRIAJANKOHDAT JA HINNAT

Kesäleiri viikko 23 (ma 6.6.-pe 10.6.), hinta 75€

Kesäleiri viikko 24 (ma 13.6.-pe 17.6.), hinta 75€

Leirihinta sis. ohjattu ohjelma ja materiaalit, lounas, tapaturmavakuutus

Huom. Yksittäisten päivien poissaolo ei vaikuta leirihintaan.

ILMOITTAUTUMINEN

Voit ilmoittautua leirille joko internetisivujemme lomakkeen kautta tai myClub-ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Sähköinen lomakeilmoittautuminen:

ILMOITTAUTUMINEN VUONIITYN vk 23 ja 24 KESÄLEIRILLE TÄSTÄ!

 

Tai ilmoittautuminen myClubin kautta:

ILMOITTAUTUMINEN KESÄLEIRILLE VK 23 myClubin kautta TÄSTÄ!

ILMOITTAUTUMINEN KESÄLEIRILLE VK 24 myClubin TÄSTÄ!

Ilmoittautumisessa voit käyttää sähköistä ilmoittautumislomaketta tai myClub-ilmoittautumisjärjestelmää. myClubilla ilmoittautuessa luodaan myClub-käyttäjätunnus sekä jäsentili, mikäli sitä ei ennestään ole. myClub-järjestelmässä jäsentilillä tarkoitetaan osallistujan eli leiriläisen esitäytettyjä yhteystietojaTältä sivulta löydät ohjeet järjestelmän käyttämiseen ja leiri-ilmoittautumiseen.

Järjestelmä lähettää  sähköpostivarmistusviestin heti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Voit jatkossa tarkistaa ilmoittautumis- ja laskutustilanteen käyttäjätunnuksellasi MyClubista. Tarvittaessa lisätietoja ilmoittautumisesta on saatavilla sähköpostitse leiritoimistostamme leirit(a)hnmky.fi

LISÄTIETOJA

Lisätietoja yleisesti leireistämme löydät täältä. Leiristä saat lisätietoa myös Helsingin NMKY:n iltapäiväkerhosta sekä sähköpostitse leiritoimistoltamme (leirit@hnmky.fi).

LASKUTUS- JA PERUUTUSEHDOT

Leirilasku lähetetään erikseen sähköpostitse ja se on nähtävissä myös MyClubista. Laskun maksuaika on kaksi viikkoa, jonka jälkeen lähetämme muistutuksen laskusta. Tämän jälkeen maksuhuomautuksen ja perinnän hoitaa Visma. HUOM! Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita leirin perumista, vaan leiri tulee perua sähköpostitse. Maksuaikaa voi pidentää ottamalla yhteyttä laskutukseen.

Leirimaksuihin on mahdollista hakea taloudellista tukea täyttämällä vapaamuotoisen hakemuksen tästä linkistä. Tukea on mahdollista saada joko koko leirimaksuun tai osaan leirimaksusta. Leiritoimistomme käsittelee hakemukset luottamuksellisesti ja on yhteydessä avustuksen suhteen sähköpostitse.

Mahdolliset peruutukset tulee tehdä sähköpostitse leiritoimistoon (leirit(a)hnmky.fi). Kesäleirien maksuton peruutusaika päättyy 31.3.2022. Maksuttoman peruutusajan jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.

Mikäli leiri joudutaan perumaan järjestäjän toimesta etukäteen, ei leiristä aiheudu kuluja ilmoittautuneille.

5598