Olet täällä

VUONIITYN PÄIVÄLEIRIT

Vuoniityn päiväleirit tarjoavat mukavaa tekemistä ala-asteikäisille koululaisille Vuoniityn peruskoululla, Venemestarintien toimipisteessä!

Vuoniityn toiminnalliset päiväleirit sisältävät monipuolista tekemistä niin sisällä kuin ulkonakin. Leiriviikkojen ohjelmaan kuuluu liikunnan, ulkoilun, pelien ja leikkien lisäksi kaikenlaista kivaa leiriohjelmaa, kuten retkiä ja askartelua. Leirien vastuuohjaajina toimivat Helsingin NMKY:n työntekijät. Leirit ovat suunnattu 7-10 -vuotiaille koululaisille. Päivittäinen toiminta-aika on klo 9-15 ja siihen sisältyy lounas.

Leiripaikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

PAIKKA

Vuoniityn peruskoulu, Venemestarintien toimipiste (Venemestarintie 14)

LEIRIAJANKOHDAT JA HINNAT

Kesäleiri, viikko 23 (ma 3.6.-pe 7.6.2024), hinta 80 €

Kesäleiri, viikko 24 (ma 10.6.-pe 14.6.2024), hinta 80 €

Leirihinta sis. ohjattu ohjelma ja materiaalit, lounas, tapaturmavakuutus. Huom. Yksittäisten päivien poissaolo ei vaikuta leirihintaan.

 

Leiri-ilmoittautumiseen pääset painamalla leiriajankohtaa, jolle haluat ilmoittautua.

Ilmoittautumisessa käytetään myClub-ilmoittautumisjärjestelmää. myClub on päivittynyt ja entistä helppokäyttöisempi, eikä ilmoittautuminen vaadi enää käyttäjätunnusten luomista. Voit halutessasi edelleen ilmoittautumisen jälkeen luoda käyttäjätunnukset esimerkiksi jäsentietojen päivittämistä varten.

Järjestelmä lähettää  sähköpostivarmistusviestin heti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Voit jatkossa tarkistaa ilmoittautumis- ja laskutustilanteen käyttäjätunnuksellasi myClubista. Tarvittaessa lisätietoja ilmoittautumisesta on saatavilla sähköpostitse leiritoimistostamme leirit(a)hnmky.fi

LISÄTIETOJA

Lisätietoja yleisesti leireistämme löydät täältä. Leiristä saat lisätietoa myös Helsingin NMKY:n iltapäiväkerhosta sekä sähköpostitse leiritoimistoltamme (leirit@hnmky.fi).

LASKUTUS- JA PERUUTUSEHDOT

Leirilasku lähetetään erikseen sähköpostitse ja se on nähtävissä myös MyClubista. Laskun maksuaika on kaksi viikkoa, jonka jälkeen lähetämme muistutuksen laskusta. Tämän jälkeen maksuhuomautuksen ja perinnän hoitaa Visma. HUOM! Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita leirin perumista, vaan leiri tulee perua sähköpostitse. Maksuaikaa voi pidentää ottamalla yhteyttä laskutukseen.

Mahdolliset peruutukset tulee tehdä sähköpostitse leiritoimistoon (leirit(a)hnmky.fi). Peruutuksesta lähetetään vahvistusviesti sähköpostitse. Maksuttomat peruutusajat päättyvät syysleirien osalta 20.9., talvileirien osalta 22.1. ja kesäleirien osalta 31.3. Maksuttoman peruutusajan jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.

Leirimaksuihin on mahdollista hakea taloudellista tukea täyttämällä vapaamuotoisen hakemuksen tästä linkistä. Tukea on mahdollista saada joko koko leirimaksuun tai osaan leirimaksusta. Leiritoimistomme käsittelee hakemukset luottamuksellisesti ja on yhteydessä avustuksen suhteen sähköpostitse.

5598