Olet täällä

TAPANILAN PÄIVÄLEIRIT 2020

Päiväleirit tarjoavat mukavaa tekemistä ala-asteikäisille koululaisille loma-aikoina!

Tapanilan toiminnalliset päiväleirit sisältävät monipuolista tekemistä niin sisällä kuin ulkonakin. Leiriviikon ohjelmaan kuuluu liikunnan, ulkoilun, pelien ja leikkien lisäksi kaikenlaista kivaa leiriohjelmaa, kuten retkiä ja askartelua. Leirien vastuuohjaajina toimivat Helsingin NMKY:n työntekijät. Leirit ovat suunnattu 7-10 -vuotiaille koululaisille. Päivittäinen toiminta-aika on klo 9-15 ja siihen sisältyy lounas.

Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioittehan, että erityisruokavalioita ei voida välttämättä huomioida, mikäli ilmoittautuminen tehdään alle viikko ennen leirin alkamista.

Helsingin NMKY:n kesän päiväleirit järjestetään suunnitellusti viranomaisten antamat määräykset ja suositukset huomioon ottaen. Leiripäivien aikana suosimme pienemmissä ryhmissä toimimista ja ruokailemista. Pyrimme myös järjestämään toimintaa mahdollisimman paljon ulkona.

Leirin maksutonta peruutusaikaa on jatkettu 10.5. asti, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova.

PAIKKA

Tapanilan ala-aste, Veljestenpiha 2, 00730 Helsinki

LEIRIAJANKOHDAT JA HINNAT

Kesäleiri viikko 23 (ma 1.6-pe 5.6), hinta 65€
Kesäleiri viikko 24 (ma 8.6-pe 12.6), hinta 65€

sis. ohjattu ohjelma ja materiaalit, lounas, vakuutus

Huom. Yksittäisten päivien poissaolo ei vaikuta leirihintaan.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu kesäleireille tästä!

Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksestä ja ilmoittautumisen lähetyksen jälkeen sivulle tulee teksti "lomake lähetetty onnistuneesti". Tällöin ilmoittautuminen on vastaanotettu! 

Lisäksi järjestelmä lähettää sähköpostivarmistusviestin heti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Huom. Osalla sähköpostiosoitteista on ajoittain haasteita varmistusviestien vastaanottamisessa. Mikäli et ole varma, lähtikö lomake onnistuneesti ja et saanut varmistusviestiä, tarkistathan ensin roskapostikansion (vahvistusviesti tulee osoitteesta system(a)hnmky.fi). Tarvittaessa voit varmistaa ilmoittautumisen tämän jälkeen sähköpostitse leiritoimistostamme leirit(a)hnmky.fi

LISÄTIETOJA

Näytä lisää...

Lisätietoja yleisesti leireistämme löydät täältä.  Leiristä saat lisätietoa myös Helsingin NMKY:n Tapanilan iltapäiväkerhon ohjaajilta (tapanila(a)hnmky.fi) sekä sähköpostitse toimistoltamme leirit(a)hnmky.fi

LASKUTUS- JA PERUUTUSEHDOT

Näytä lisää...

Leirilasku lähetetään erikseen sähköpostitse. Laskun maksuaika on kaksi viikkoa, jonka jälkeen lähetämme muistutuksen laskusta. Tämän jälkeen maksuhuomautuksen ja perinnän hoitaa Duetto Group. HUOM! Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita leirin perumista, vaan leiri tulee perua sähköpostitse. Maksuaikaa voi pidentää ottamalla yhteyttä laskutukseen.

Vallitsevan tilanteen vuoksi kesäleirien maksutonta peruutusaikaa on jatkettu 15.4. asti. Seuraamme tilanteen kehittymistä sekä viranomaisten ja THL:n ohjeita. Tässä vaiheessa leirien suunnittelua jatketaan normaalisti. Mahdollisissa muutostilanteissa olemme yhteydessä ilmoittautuneisiin.

Maksuttoman peruutusajan jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.

5598
5559

5598
5524