Olet täällä

PIHKAPUISTON PÄIVÄLEIRIT

Päiväleirit tarjoavat mukavaa tekemistä ala-asteikäisille koululaisille loma-aikoina!

Helsingin NMKY:n toiminnalliset päiväleirit sisältävät monipuolista tekemistä niin sisällä kuin ulkonakin. Leiriviikon ohjelmaan kuuluu liikunnan, ulkoilun, pelien ja leikkien lisäksi kaikenlaista hauskaa leiriohjelmaa, kuten retkiä ja askartelua.  Leirit ovat suunnattu 7-10 -vuotiaille koululaisille. Päivittäinen toiminta-aika on klo 9-15 ja siihen sisältyy lounas.

Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja paikkoja on rajoitetusti.

PAIKKA

Pihkapuiston ala-aste, Pihkatie 11

LEIRIAJANKOHDAT JA HINNAT

Kesäleiri, viikko 23 (ma 3.6.-pe 7.6.2024), hinta 80 €

Kesäleiri, viikko 24 (ma 10.6.-pe 14.6.2024), hinta 80 €

Leirihinta sis. ohjattu ohjelma ja materiaalit, lounas, tapaturmavakuutus. Huom. Yksittäisten päivien poissaolo ei vaikuta leirihintaan.

 

Ilmoittautumislomakkeelle pääset painamalla leiriajankohtaa, jolle haluat ilmoittautua.
Ilmoittautumisessa käytetään myClub-ilmoittautumisjärjestelmää. myClub on päivittynyt ja entistä helppokäyttöisempi, eikä ilmoittautuminen vaadi enää käyttäjätunnusten luomista. Voit halutessasi edelleen ilmoittautumisen jälkeen luoda käyttäjätunnukset esimerkiksi jäsentietojen päivittämistä varten. 

Järjestelmä lähettää  sähköpostivarmistusviestin heti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Voit jatkossa tarkistaa ilmoittautumis- ja laskutustilanteen käyttäjätunnuksellasi myClubista. Tarvittaessa lisätietoja ilmoittautumisesta on saatavilla sähköpostitse leiritoimistostamme leirit(a)hnmky.fi

LISÄTIETOJA

Lisätietoja yleisesti leireistämme löydät täältä.  Leiristä saat lisätietoa myös Helsingin NMKY:n iltapäiväkerhon ohjaajilta sekä sähköpostitse toimistoltamme leirit(a)hnmky.fi

LASKUTUS- JA PERUUTUSEHDOT

Leirilasku lähetetään erikseen sähköpostitse. Laskun maksuaika on kaksi viikkoa, jonka jälkeen lähetämme muistutuksen laskusta. Tämän jälkeen maksuhuomautuksen ja perinnän hoitaa Visma. HUOM! Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita leirin perumista, vaan leiri tulee perua sähköpostitse (leirit(a)hnmky.fi). Maksuaikaa voi pidentää ottamalla yhteyttä laskutukseen.

Peruutuksia otetaan vastaan sähköpostitse (leirit(a)hnmky.fi). Peruutuksesta lähetetään vahvistusviesti sähköpostitse. Kesäleirien maksuton peruutusaika päättyy 31.3.2024. Maksuttoman peruutusajan jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.

Leirimaksuihin on mahdollista hakea taloudellista tukea täyttämällä vapaamuotoisen hakemuksen tästä linkistä. Tukea on mahdollista saada joko koko leirimaksuun tai osaan leirimaksusta. Leiritoimistomme käsittelee hakemukset luottamuksellisesti ja on yhteydessä avustuksen suhteen sähköpostitse.

5598