Olet täällä

MALMIN PÄIVÄLEIRIT

Päiväleirit tarjoavat mukavaa tekemistä ala-asteikäisille koululaisille loma-aikoina!

Toiminnalliset päiväleirit sisältävät monipuolista tekemistä niin ulkona sekä Helsingin NMKY:n toimintakeskuksen sisätiloissa. Leiriviikkojen ohjelmaan kuuluu liikunnan ja leikkien lisäksi myös monenlaista muuta hauskaa ohjelmaa, kuten retkiä. Leirien vastuuohjaajina toimivat Helsingin NMKY:n iltapäiväkerhojen työntekijät. Leirit ovat suunnattu 7-10 -vuotiaille koululaisille. Päivittäinen toiminta-aika on klo 9-15 ja päivän aikana leiriläisille on tarjolla lounas.

Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

PAIKKA

Malmin peruskoulu, Pohjolan sivukoulu, Kirkonkyläntie 17

LEIRIAJANKOHDAT

Kesäleiri, viikko 23 (ma 3.6.-pe 7.6.2024), hinta 80 €

Kesäleiri, viikko 24 (ma 10.6.-pe 14.6.2024), hinta 80 €

Leirihinta sis. ohjattu ohjelma ja materiaalit, lounas, tapaturmavakuutus

Huom. Yksittäisten päivien poissaolo ei vaikuta leirihintaan.

 

Ilmoittautumislomakkeelle pääset painamalla leiriajankohtaa, jolle haluat ilmoittautua.


Ilmoittautumisessa käytetään myClub-ilmoittautumisjärjestelmää. myClub on päivittynyt ja entistä helppokäyttöisempi, eikä ilmoittautuminen vaadi enää käyttäjätunnusten luomista. Voit halutessasi edelleen ilmoittautumisen jälkeen luoda käyttäjätunnukset esimerkiksi jäsentietojen päivittämistä varten. 

Järjestelmä lähettää  sähköpostivarmistusviestin heti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Voit jatkossa tarkistaa ilmoittautumis- ja laskutustilanteen käyttäjätunnuksellasi myClubista. Tarvittaessa lisätietoja ilmoittautumisesta on saatavilla sähköpostitse leiritoimistostamme leirit(a)hnmky.fi

 

LISÄTIETOJA

Lisätietoja yleisesti leireistämme löydät täältä. Leiristä saat lisätietoa myös sähköpostitse toimistoltamme leirit(a)hnmky.fi.

LASKUTUS- JA PERUUTUSEHDOT

Leirilasku lähetetään erikseen sähköpostitse ja se on nähtävissä myös MyClubissa. Laskun maksuaika on kaksi viikkoa, jonka jälkeen lähetämme muistutuksen laskusta. Tämän jälkeen maksuhuomautuksen ja perinnän hoitaa Visma. HUOM! Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita leirin perumista, vaan leiri tulee perua sähköpostitse (leirit(a)hnmky.fi).

Peruutuksia otetaan vastaan vain sähköpostitse. Maksuttomat peruutusajat päättyvät syysleirien osalta 20.9., talvileirien osalta 22.1. ja kesäleirien osalta 31.3. Leiripaikka tulee perua sähköpostitse (leirit(a)hnmky.fi). Peruutuksesta lähetetään vahvistusviesti sähköpostitse. Maksuttoman peruutusajan jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.

Leirimaksuihin on mahdollista hakea taloudellista tukea täyttämällä vapaamuotoisen hakemuksen tästä linkistä. Tukea on mahdollista saada joko koko leirimaksuun tai osaan leirimaksusta. Leiritoimistomme käsittelee hakemukset luottamuksellisesti ja on yhteydessä avustuksen suhteen sähköpostitse.

5598