Olet täällä

MALMIN PÄIVÄLEIRIT

Päiväleirit tarjoavat mukavaa tekemistä ala-asteikäisille koululaisille loma-aikoina!

Toiminnalliset päiväleirit sisältävät monipuolista tekemistä niin ulkona sekä Helsingin NMKY:n toimintakeskuksen sisätiloissa. Leiriviikkojen ohjelmaan kuuluu liikunnan ja leikkien lisäksi myös monenlaista muuta hauskaa ohjelmaa, kuten retkiä. Leirien vastuuohjaajina toimivat Helsingin NMKY:n iltapäiväkerhojen työntekijät. Leirit ovat suunnattu 7-10 -vuotiaille koululaisille. Päivittäinen toiminta-aika on klo 9-15 ja päivän aikana leiriläisille on tarjolla lounas.

Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

PAIKKA

Malmin peruskoulu, Pohjolan sivukoulu, Kirkonkyläntie 17

LEIRIAJANKOHDAT

Kesäleiri, viikko 23 (ma 6.6.-pe 10.6.), hinta 75€

Kesäleiri, viikko 24 (ma 13.6.-pe 17.6.), hinta 75€

Leirihinta sis. ohjattu ohjelma ja materiaalit, lounas, tapaturmavakuutus

Huom. Yksittäisten päivien poissaolo ei vaikuta leirihintaan.

ILMOITTAUTUMINEN

Voit ilmoittautua leirille joko internetisivujemme lomakkeen kautta tai myClub-ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Sähköinen lomakeilmoittautuminen:

ILMOITTAUTUMINEN MALMIN vk 23 JA 24 KESÄLEIRILLE TÄSTÄ!

 

Tai ilmoittautuminen myClubin kautta:

ILMOITTAUTUMINEN KESÄLEIRILLE VK 23

ILMOITTAUTUMINEN KESÄLEIRILLE VK 24

Ilmoittautumisessa voit käyttää sähköistä ilmoittautumislomaketta tai myClub-ilmoittautumisjärjestelmää. myClubilla ilmoittautuessa luodaan myClub-käyttäjätunnus sekä jäsentili, mikäli sitä ei ennestään ole. myClub-järjestelmässä jäsentilillä tarkoitetaan osallistujan eli leiriläisen esitäytettyjä yhteystietoja. Tältä sivulta löydät ohjeet järjestelmän käyttämiseen ja leiri-ilmoittautumiseen.

Järjestelmä lähettää  sähköpostivarmistusviestin heti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Voit jatkossa tarkistaa ilmoittautumis- ja laskutustilanteen käyttäjätunnuksellasi MyClubista. Tarvittaessa lisätietoja ilmoittautumisesta on saatavilla sähköpostitse leiritoimistostamme leirit(a)hnmky.fi

LISÄTIETOJA

Lisätietoja yleisesti leireistämme löydät täältä. Leiristä saat lisätietoa myös sähköpostitse toimistoltamme leirit(a)hnmky.fi.

LASKUTUS- JA PERUUTUSEHDOT

Leirilasku lähetetään erikseen sähköpostitse ja se on nähtävissä myös MyClubissa. Laskun maksuaika on kaksi viikkoa, jonka jälkeen lähetämme muistutuksen laskusta. Tämän jälkeen maksuhuomautuksen ja perinnän hoitaa Visma. HUOM! Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita leirin perumista, vaan leiri tulee perua sähköpostitse (leirit(a)hnmky.fi).

Leirimaksuihin on mahdollista hakea taloudellista tukea täyttämällä vapaamuotoisen hakemuksen tästä linkistä. Tukea on mahdollista saada joko koko leirimaksuun tai osaan leirimaksusta. Leiritoimistomme käsittelee hakemukset luottamuksellisesti ja on yhteydessä avustuksen suhteen sähköpostitse.

Peruutuksia otetaan vastaan vain sähköpostitse. Kesäleirien maksuton peruutusaika päättyy 31.3.2022. Maksuttoman peruutusajan jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Mikäli leiri joudutaan perumaan järjestäjän toimesta etukäteen, ei leiristä aiheudu kuluja ilmoittautuneille.

5598
5524